5 Ιουλ 2013

BBC vs Cyprus TV

Τι σας λαλει αυτη η κοπελα; εν η Holly Willoughby. Γλυκουα εννε; Εν παρουσιαστρια εις τας Αγγλιας. Μεν φανταστειτε ειδησεις, xfactor τζιε φετος the voice. Γλυκουα αλλα καμνει τζιε κατι σεξυ εμφανισεις σας τουτες

Ωραιο το αβυσσαλεο ντεκολτε εννε; Προσωπικα εν το βρισκω χυδαιο. Καποιοι ομως ειχαν τουντην αποψη. Τζιε ετηλεφωνησαν στο BBC να καμουν παραπονο. Το BBC μετα τα τηλεφωνηματα αναγκαστηκε να απολογηθει τζιε να δηλωσει οτι η παρουσιαστρια εν ηθελε να καμει τους τηλεθεατες να νιωσουν αμηχανα, απλα εν λατρης της μοδας. Αλλα σκεφτειτε ποσοι εννα πιασαν τηλεφωνο για να καμει ολοκληρο το BBC απολογια. Ποσοι λαλειτε;

139.

Μαλιστα κυριοι. 139 ατομα εχρειαστηκαν για να απολογηθει το BBC. Εμεις θωρουμε τα αισχιστα καθε μερα στην τηλεοραση. Εν μιλω για ντεκολτε αλλα για διαφορα που υποτιμουν την νοημοσυνη μας. Πιο σοβαρα θεματα. Διαστρεβλωμενες ειδησεις, μισες αληθκιες. Τζιε κανενας εν μας λαμβανει υποψην. Επειδη εν διαμαρτυρουμαστε θα πειτε. Συμφωνω. Σαν κυπραιοι ειμαστε λλιο σταρχιδιστες τζιε ωχαδερφιστες. (Πολλα "in" τουτες οι λεξεις τελευταια χρονια). Αλλα τζιε οταν εδιαμαρουμασταν για σοβαρα θεματα (το πανω παραδειγμα ηταν αφορμη, εν μιλω για το ντεκολτε της Αριστοτελους που το θωρουμε καθημερινα τζιε εννεν καν ωραιο) ακουσεν μας κανενας; Αν οι να μας πουν συγγνωμη, να μας πουν τουλαχιστον οτι ακουσαν μας; Αμφιβαλλω. Τζιαιρος να μαθουμε σεβασμο σε τουντον κοσμο. Οσο ψηλη θεση τζιε να χουμε, ενα σεβασμο στους που κατω πρεπει να τον εχουμε.

Εμακρυγορησα γιαυτο επιστρεφω στο BBC. Αληθκια, ακουσαμε πριν τζιαιρο το κουφο, οτι το ΡΙΚ θα ακολουθησει το μοντελο του BBC. Ας πουμε οτι θα ζησουμε να το δουμε τζιαι τουτα. Τα διοικητικα στελεχη θα εχουν παρομοια συμπεριφορα με αυτην του BBC; Ας γελασω.

5 σχόλια:

  1. Γελώ που την αρχή του κειμένου σου γιατί ήξερα πού το πας. Τράτζικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 139 για τα δεδομενα της Αγγλίας δεν είναι πολλα. 9 για τα δεδομένα της Κύπρου δεν είναι πολλα. Πολλές φορές αυτοι οι 9 Κύπριοι, έχουν παραπονεθεί, για τα διαφορα τηλεοπτικα. Δεν είμαστε τόσο ωχαδελφιστες θα έλεγα. Απλά κανείς, απο αυτους που ωφειλουν να ακουσουν, δεν ακούει. Οι ωχαδελφιστες αυτοι ειναι και οχι η μαζα. Σύμφωνω με την τελευταία παράγραφο λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον τζαιρό που εφευρέθηκε η τηλεόραση είμασταν αγγλική αποικία τζαι το ρικ εχτίστηκε πας το μοντέλο του bbc. μετά τα χρόνια επεράσαν τζαι το μοντέλο του ρικ προφανώς έμεινε όπως ήταν το bbc προπολεμικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ειδήσεις του Ρικ, εχουν ΑΚΡΙΒΟΣ το ίδιο σκηνικό με τζίνες του BBC... ΑΚΡΙΒΟΣ όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή