12 Ιουν 2013

Χρονια μας πολλα!

3 χρονια ζωης. 09-06-10 το πρωτο ποστ, αν τζιε ειχα καμει ακκαουντ τζιε στησει το μπλογκ πολλα πιο παλια αλλα εν εγραψα ποττε. Επροοριζετουν για καθαρα ειδησεογραφικο μπλογκ, με σοβαροτητα και υφακι χιλιων καρδιναλιων τζιε σκοπο να αλλαξει τον κοσμο. Ματαιοτης ματαιοτητων τα παντα ματαιωτης. Τωρα γραφω για οτι μου κατεβει, με χιουμορ τες παραπανω φορες, αποκτησαμε σιγα σιγα τζιαι το κοινο μας.
Να ευχαριστησω σε αυτο το σημειο τον Πεζουνο που εσταθηκε αφορμη να ξεκινησω να γραφω τζιε να θκιαβαζω διαφορα μπλογκς. Πιστεφκει οτι αν δεν ηταν τζινος εν θα ειχα ποτε μπλογκ κτλ, αλλα η αληθκια ειναι οτι ειχα καμει το μπλογκ που το 2007 τζιε δεν εγραψα ποτε ουτε ασχολουμουν αλλα οταν εξεκινησα να θκιαβαζω το δικο του, καπως τυχαια, τζιε εκαταλαβα οτι εν ο ταδε που το σχολειο, αρκεψα να ασχολουμε με το μπλογκινγκ τζιε εφτασα στο σημερα να ειμαι αυτη η μεγαλη μορφη που ολοι αναγνωριζεται και χαιρετατε με προσωπολατρεια στους δρομους.
Εγνωρισα πολλη κοσμο (οι στην πραγματικοτητα), ακουω αποψεις που εν θα ακουα που τον 'πραγματικο' μου περιγυρο. Εγνωρισα ατομα που εχουν παντα μια ενδιαφερον ιστορια να πουν, ατομα που με το χιουμορ τους εκαμαν με να νιωθω καλυτερα σε μερες γκριζες, ατομα που με τες κοντρα αποψεις τους επροβληματισαν με, ατομα που κερδισαν τον σεβασμο μου κτλ. Για καποιους το μπλογκ τους εν ποσκολιο, ενα χομπι στην παρεα τους να καμνουν χαζι κτλ. E εμενα εν κατι παραπανω. Σκεφτου οτι εγραψα πρωτη φορα στην τελευταια μου εξεταστικη, εκαμα στρατο τζιε τωρα παω για δευτερο ετος σπουδων. τζιε τουτα ουλλα εμοιραστηκα τα δαμεσα.
Γραφω λλιο πιο προσεκτικα τωρα. Οι τοσο για τζινους που ανακαλυψα οτι με ανακαλυψαν αλλα για τζινους που μπορει να με ανακαλυψουν. Παθαμε και μαθαμε αφου.

Ε κλεινοντας, να πω (κι εγω με την σειρα μου) οτι εννα θελα να συναντηθω με οποιον μπλογκερ επιθυμει το καλοτζιαιρι. αφηστε σχετικο σχολιο εαν ενδιαφερεστε ή ημειλ....κι οτι ηθελε προκυψει

ΥΓ: ανοιξα τον μπλογκερ με σκοπο να γραψω για την ερτ αλλα εθυμηθηκα τα γενεθλια μας τζιε ειπα να μεν το αφηκω ετσι. γραφω αυριο για την ερτ, η κατασταση στην ελλαδα εν δειχνει να αλλαζει συντομα ενιγουει.

10 σχόλια:

  1. Καλοκαίρι σουβλάκια κλπ, εγώ είμαι μέσα, αν θέλεις κι εσύ. Να κάμουμε τζαι κανένα caching event αν θέλεις! Να ζήσετε κι εσύ και το μπλογκ και χαίρομαι που συνεχίζεις παρόλο που σε ξέρουν κάποιοι. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/13 10:03

    ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩΩΩΩΩΩ
    Ρε εν να σε βαρεθούν να σε δκιαβάζουν, trust me!
    αν δεν το χουν να δκιαβάζουν γενικά μπλογκς εν να σε κόψουν. Είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά στους 3-4 μήνες εβαρηθήκαν να με κάμνουν stalk.

    Να σου ζήσει αγαπητέ.
    Χρωστώ σου φαΐ επειδή έμμεσα τζαι άμεσα ετάισες με χχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχάς...

    Χρόνια σας πολλά. Έτυχε τζιαι έπεσες μου στο Σίκρετ Σάντα τζιαι που τότε σε διαβάζω ανελλιπώς. I like the way you view things and the way you express yourself. Έχεις μια μοναδικότητα στο κάθε τι που λες.

    Τζίνο που έχω να πω είναι...movie night some time? :)

    Να περνάς καλά. Πάντα με υγεία προ πάντως. ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά.
    Προσωπικά ανήκω στην περίπτωση που το έχω για χάζι και ποσκόλιο. Δεν μπορώ να το δω πολύ σοβαρά. Φυσικά καταλαβαίνω τα άτομα που το βλέπουν λίγο πιο συναισθηματικά. Ενδεχομένως για κάποιους να αποτελεί και μια μορφή διεξόδου/έκφρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλα!!! Τον Σεπτ θα γινει τζαι το δικό μου 3 χρονων ετσι να τους καμουμε παρτυ μαζί αν θελεις.

    Εγνωρισα σε εγω αλλα ξαναγνωρίζω σε αν θέλεις το καλοκαίρι! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά! :). Εγώ αρχικά έγραφα επώνυμα (και όνομα και επίθετο κτλ κτλ). Στα 5-6 χρόνια κουράστηκα και άνοιξα ανώνυμο. Δεν μου έκατσε όμως το ψευδώνυμο. Έννεν το ίδιο. Τώρα βολεύτηκα με αυτό. Δεν ενδιαφέρει κανένα που ξέρω αυτά που γράφω έτσι κι αλλιώς. Αυτοί που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και ανησυχίες με μένα δεν διαβάζουν μπλογκς, και αυτοί που διαβάζουν με βρίσκουν ανιαρή! Το μπλογκ σου είσαι εσύ. Αν κάποτε προτιμάς την ανωνυμία, ίσως είναι επειδή θέλεις να προστατέψεις κάποια πλευρά του εαυτού σου από τον υπόλοιπο κόσμο.
    Δεν έχει και τόση σημασία τι πιστεύουν οι άλλοι όταν εσύ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.

    Συνέχισε να γράφεις όπως γράφεις, το κάνεις καλά ;). Είσαι από τους λίγους μπλόγκερς που θέλω να διαβάζω, και διαβάζω ολόκληρα τα κείμενα σου - παρόλο που δεν βάλεις τόνους.:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χρόνια πολλά στο μπλογκ :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/6/13 23:01

    να σου ζήσει! :Ρ μεν το σκέφτεσαι, τζιαι εγώ έτσι παθαίνω. Ξεκινώ να γράφω κάτι τζιαι καταλύγω αλλού. :)

    τζιαι ακόμα να καταλάβω γιατί έσβησες το κομμάτι:"τζιε εφτασα στο σημερα να ειμαι αυτη η μεγαλη μορφη που ολοι αναγνωριζεται και χαιρετατε με προσωπολατρεια στους δρομους."


    καλό καλοκαίρι! τζιαι καλή συνέχεια με το μπλογκ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικα εισαστε καμποσοι που θελετε συναντησεις. τωρα να ρτει ο πεζουνος, ο περτικος, η light blue να ελαφρυνει το προγραμμα της χιονονιφαδας που παει τριφτη δουλεια σας ενημερωνω τζιε να αντακωσουμε (τουτοι εν οι μπλογκερς που ξερω προσωπικα)

    @pras: ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΝΝΕΝ ΚΑΝ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ; πως εγινες διασημη τοσο γλιορα;;; επηες σε ταλεντ σοου, ριαλιτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή