10 Ιουν 2013

Ενα στα γλιορα

Εκαμαμεν τα σιονι παλε. Μετα την σικε νομιζω ανακαλυψαν με τζιε εμενα. Βασικα που ερκουμασταν κυπρο καποιος που την παρεα που εταξιδεφκαμε εκαμεν με τσεκ ιν στο αεροδρομιο στο foursquare τζιε εκαμεν το share στο τουιτερ. Τζιε το τουιτ εισιεν πανω το ψευδωνυμο του μπλογκ ενω το foursquare εν το κανονικο μου ονομα. Τωρα; Τι καμνουμεν; Εν μου συναφεραν τιποτε; Ρωτω τους εγω;

10 σχόλια:

  1. Και τι έγινε;

    Στην Κύπρο ζούμε, αργά ή γρήγορα θα σας μαθαίνανε.
    Από τη στιγμή που επιλέγεις να συναναστρέφεσαι με άλλους χρήστες, είτε εδώ, είτε στο τουίτερ, είναι θέμα χρόνου να σε ανακαλύψει κάποιος.

    Ελπίζω να μην επηρεαστεί η γραφή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hρέμησε ρε.Ούτως η άλλως εν είμαστε τζαι τέλια χωσμένοι. Σε μια πέτρούδα κατοικούμε όπως είπε και ο Αντίχρηστος. πιστεύκω παίζεις πελλο. Εν νομίζω με όσα γράφεις να θίγεις κανένα ούτως ή άλλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν αντιλύφθηκα ποσο δυσκολο ειναι να κρύφτω στην κύπρο ειπα σικκιμέ....εν μεγάλη καταπίεση καμια φορα η μυστικοπάθεια. ΑΚομα τζαι τζεινοι που νομιζουν κρυφκουνται καλα, δεν ισχύει.

    Ριλαξ τζαι θα δεις οτι ενεν τζαι τιποτε γιατι ενεν οτι γραφεις τζαι τα εσώψυχα σου. Το πολύ να σε γνωρίσουν "καλύτερα" τζαι να σε συμπαθήσουν παραπάνω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πίιιιιιιιι.... Έχει αρκετούς μπλόκερς που ξέρω ποιοι είναι και οι ίδιοι δεν το χαμπαρίζουν. Μια κουβέντα, ένα χιντ σαν μιλάς με κάποιον άσχετο, ακόμα και ένα άσχετο σχόλιο στο facebook είναι αρκετά για να κάνεις κλικ. Ένας ρότσος είμαστε. Είμαι σίγουρη ότι το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και μαζί μου. Αν δεν θέλω να εκτίθεμαι όσο τελος πάντων εκτίθεμαι, να μην έκανα μπλογκ. Ανωνυμία δεν υπάρχει, τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικά άμα αναγνωρίζω κάποιον του το λέω για να το ξέρει.
    Είναι μαλακία να μην έχουν ιδέα ενώ εσύ τους ξέρεις.
    Απλά γράφε συνειδητοποιημένα ότι σε ξέρουν, τζαι ετέλειωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ούλλοι ξέρετε τα ούλλα!
    εμένα εν μου είπε ποττέ κανένας τίποτε, εγώ έτσι τυχαία ήβρα 2 αλλά εν το γύρεπσα!
    ξέρει με κανένας?
    ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑΣ? ΧΑ? ΜΟΛΟΑΤΕ!

    dreamer boy-big deal!
    και τι έγινε ασπούμεν!
    απλα εσύ τολμάς να λες κείνα που έχουν αρκετοί μες το μυαλό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω σαν αναγνωστρια τα τελευταια 4-5 χρονια,μονο ενα ατομο ανακαλυψα οτι το ξερω μετα που ενα ποστ που εκαμε και η αληθεια εν οτι εχαρηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Egw pou den kserw pia einai i sike ti ftaiw? Kai pou isera pia itan i cake kai as min tis milisa pote ti ftaiw? A? Oi na kleisete alli a.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επιασα το μηνυμα εβριμπαντι. ασε που τελικα πρεπει να μεν εκαταλαβαν τιποτε με το share στο twitter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή