7 Ιουν 2013

Αδικια

Ηρτα Κυπρο. Ετελιωσεν αισιως (λογικα) ο πρωτος χρονος μανι μανι. Εννα θελα να γραψω ενα ποστ καλοτζιαιρινο τωρα, for the fun times that lie ahead κτλ αλλα δυστυχως εν μπορω. Οι οταν γινεται κατι τοσο αδικο.

Θκιο μιτσιοι του ευρυτερου μου κυκλου επεθαναν τουντην εφτομαα. Που απερισκεψια, που πελλαρα της ηλικιας. Ενα "οι ρε εννοια μας" που δεν ειπωθηκε ποτε τζιε εννα ταν τζιε οι θκιο μαζι μας. Ενα κρανος που δεν φορεθηκε, αν εφορκετουν ηταν να ταν τωρα στο νοσοκομειο με μικροτεαυματα.
Αλλα δυστυχως επρεπε να γινει. Οταν ακουω την σειρα των συμπτωσεων τζιε των συγκειριων τουτο σκεφτουμε. Τζιε εν τρομαχτικο να σκεφτουμε οτι υπαρχει ενα αναποφευφκτο πεπρωμενο αλλα εν η μονη εξηγηση που με καθυσηχαζει. Γιατι τα περι "αγγελου που τον εθελε κοντα του ο θεος κτλ" εν με πειθουν. Λυπαμαι.

Το να κλαιει μια μανα το παιδι της εν καιρω ειρηνης εν αφυσικο. Εν μια ανισορροπια της φυσης, κατι που το θωρεις τζιε εν λαθος. Το ναν γεματο το νοσοκομειο εξω που την εντατικη μαθητες κλαμενους, που ξενυχτουν τζιαμε αντι να θκιαβαζουν μερες που ειναι, ή να διασκεδαζουν εν λαθος. Τζιε αρκεφκουν τα γιατι. Γιατι να γινισκεται τουτο; Χιλιες φορες να πεθανει ο παππους παρα να συρνει χωμα στον ταφο του αγγονα του. Ξενιζει με η εικονα. Τζιε πριν χρονια στην κηδεια μιας θειας μου, εν εκλαψα καμια φαση οσο οταν εσιυψε η γιαγια μου να την φιλησει στο φερετρο. Εν λαθος σειρα των πραγματων να θαφκει ο γονιος παιδι.

Εν θα σταθω στο ποσο καλα παιθκια ηταν. Ειδικα ο δευτερος που επαλεψε για την ζωη του ως προχτες, εφαινετουν να τα σιε ουλλα. Εκτος καλη τυχη τζιε 'γραφτο'.

Καλο ταξιδι παιθκια τζιε καλη δυναμη στες οικογενειες τζιε τους φιλους σας. Τοσα ονειρα τοσων ανθρωπουν να χανουντε σε μια νυχτα. Κριμα.


7 σχόλια:

  1. Εχω τζιε αλλες σκεψεις που εν εθελα να συμπεριλαβω στο ποστ. για το facebook το αναθεματισμενο. εξυπνησα ενα πρωι τζιε εν που τζιαμε που εμαθα τι εγινετουν. πενθιμα status, μαυρες profile, rip κτλ. Προσεχεις τζιε λλιο ποιοι τα βαλλουν για να υποψιαστεις περιπου που ποιο κυκλο σου ειναι γιατο προφανως εν καποιος που ηξερες.
    τελοσπαντων, ειδα ομως τζιε πραματα που με εκνευρισαν. κολλαζ φωτογραφιων με τα παιθκια να γινουνται share, ανθρωποι που ξερω οτι ελαχιστες σχεσεις ειχαν μαζι τους, να βαλλουν προφαιλ το καθιερωμενο πλεον μαυρο χρωμα, να βαλλουν τζιε ενα δραματικο στατους τζιε μετα που θκιο ωρες share το ιβεντ στο κλαμπ που εννα δουλευκουν τζιε "be there to have fun" etc. Κανενας σεβασμος. η τελευταια χαμογελαστη φωτο του παιθκιου τζιε που πανω με φανταχτερο ροζ τζιε greeklish "elafry to xoma p 8a se skepasei agl m" ταχα αληθκια; ναι, ο καθενας το πενθος οπως το αντιλαμβανεται αλλα γμτ. ως τζιε το πενθος πρεπει να σιει αυτοπροβολη. Βιντεουθκια στο γιουτουμπ με ενα τραγουδι λυπητερο, καμια 20αρκα εικονες τζιε σλαιντς με λογια, παλε γκρικλις. θωρεις τζιε το ονομα του user, τζιε εν ονομα ομαδας. ε γμτ. εν λαλω να καμνε αλλο λοαρκασμο για τουντο βιντεο αλλα ας εκαμνε κατι! εκνευριζουμαι με τουτα που θωρω. το κοπελλουι εν ηταν κοντινος μου φιλος/συγγενης για να μαι σε μια φαση numb να χτυπιουμε κτλ τζιε ετσι διω σε τουτα τα ασημαντα σημασια. ισως αν ημουν τζιε εγω σε παρανοια (γιατι το να πενθας εναν 19χρονο θεωρω το παρανοια, οι απλως λυπη) να εκαμνα ετσι "λαθη". απλα εσυ που εβαλες μαυρη προφαιλ, μην σε δω την αλλη εφτομαα να μου βαλεις καμια που εισαι μες στο κλαμπ τζιε ξεσαλωνεις με το feelfamous ή λιαζεσαι στον Κοννο θα τα παρω. Σεβαστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/13 15:23

      εχάσαμε κάθε σημμασία της προσωπικής ζωής.
      τζαι εν μιλώ για τις μαλακιούλλες που εκθέτουμε οικιοθελώς κάθε μέρα στο ίντερνετ, αλλά για τζείνα που εν οίκω μη εν δήμω.

      αλλά εν τζαι η ανωριμότητα της ηλικίας...μεν το ξηάννεις.

      Διαγραφή
    2. ne, ehi kapoious p apla theloun simasia, so kamnoun to thema diko tous k to pezoun drama queens, en tragiko, na ekmetallevese ton thanato kapoiou gia na travijeis tin prosohi pano sou.
      en antilego oti kapoioi ontos shockarounte esto k kontinoi na min ine, alla to na postaris fotos kapoiou p jereis elahista apla epd eshokaristikes en apla geloio kai tragiko.
      remove them from fb and dont talk to them.

      roam i anorimotita tis ilikias den metra. once an asshole always an asshole


      Διαγραφή
  2. Λάθος σειρά όπως το 'πες. Και παράνοια. Και ένα γιατί. Διότι το γραφτό τζαι μοίρα τζαι πεπρωμένα εν τα δέχουμαι. Καλό τους ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Re den exeis mail adress sto blog sou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το κείμενο του ποστ να πω μόνο ότι λεν ότι το να κλαίει μια μάνα το παιδί της είναι από τα χειρότερα και δεν ξεπερνιέται. Στο αναπόφευκτο πεπρωμένο δεν πιστεύω. Οι επιλογές μας καθορίζουν το ταξίδι, αλλιώς το ταξίδι είναι μάταιο.

    Για το κόμεντ που εν συνέχεια του ποστ: Συμφωνώ και επαυξάνω. Και ίσως λίγο-πολύ όλοι να το κάνουμε/κάναμε/θα κάνουμε σε κάποια φάση. Πρέπει να το σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω πλέον. Έχω και άλλα να πω αλλά θα γίνει κόμεντ σεντόνι μετά γι' αυτό έννοια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νομιζω η beatrix εθεσεν το πιο σωστα. εκτος το κομματι με τες κωλοτρυπιδες. γιατι εν παραπανω ανωριμοτητα τζιε dramaqueenισμος παρα ημαλακιαπουμαςδερνειτιδα.

    ina, εχω skeftomekegrafo@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή