13 Μαΐ 2013

Θα τα καταφερουμε

Τουτη εν η σκεψη που γυριζει μες στον νου μου που τα εψες. Εννα τα καταφερουμε. Αλλα εν εννοω τζινο που νομιζεις. Οτι θα ανακαμψουμε οικονομικα τζιε θα μπορουμε ξανα να πανε το σαββατοκυριακο στην Αθηνα, το bmw στα 20 γιατι εφκαλα τον στρατο, τες σπουδες στην Αγγλια γιατι εν επερασα Κυπρο ή το διαμερισμα στα 23 γιατι ετσι θελει το μωρο. Εννοω οτι εννα περασουμε. Και παμε παλι. Εν εννοω οτι θα εχουμε ουλλοι τες δουλιουες μας, θα πιανουμε εναν αξιοπρεπη μισθο τζιε θα πηενουμε κανενα ταξιδι στην κεντρικη ευρωπη καθε 3-5 χρονια τζιε θα ενοικιαζουμε ενα σπιτουι για τα παιθκια μας. Εννοω τελοσπαντων οτι θα ΖΗΣΟΥΜΕ.

Γιατι εβρεθηκα εχτες να συνομιλω με ενα παιδι που το Μπαχρειν. Που πριν 3 χρονια οι αστυνομικοι αμολυσαν ενα Ντοπερμαν πανω του επειδη επερπαταν μονος του τζιε εκοψε το σιερι του σαν εππηα ενα τοιχο σε μια αγνωστη αυλη. Ακομα εσιει την ουλη. Που φετος η αστυνομια επερασε πανω που το σωμα μιου παιδικου του φιλου οσες φορες εχρειαστηκε για να μεν του αφηκει κοκκαλο σωστο. Ακομα υπαρχει το βιντεο στο youtube με το σωμα του που εν εσιει κοκκαλο γερο. Που εναν γειτονα του επαιξαν τον στην κκελε επειδη ετολμησε να παει στον αστυνομικο σταθμο να τους καμει προβλημα που εσυραν δακρυγονο στο σπιτι του με το μωρο μεσα. Ακομα εισιε φωτογραφιες στο κινητο του. Που ο επι 40ποσα χρονια μοναρχης τους επιτεθηκε στους διαδηλωτες σε μια κεντρικη πλατεια σκοτωνοντας αρκετους τζιε καταστρεφοντας το μνημειο-ναο, κτιζοντας δρομους, απλα για να μεν εχουν πλατεια να συναουνται. Που ο δικτατορας επληρωσε την Κιμ Καρντασιαν να επισκεφτει την χωρα για να αλλαξει η εικονα της, που ο δικτατορας τους εσιει νησι στην Θαυλανδη, που μοιραζει διαβατηρια σε ξενους για να καμει μειονοτητα το αντιπαλο δογμα του Ισλαμ (οπως εχουμε τους ορθοδοξους και τους καθολικους εχουν τζιε στο Ισλαμ θκιο δογματα που εν θυμουμε τα ονοματα αλλα στο Μπαχρειν ηταν 60-40. Ο δικτατορας, που ανηκει στην πλειοψηφια οπως ολος ο στρατος τζιε οι δικοι του, με ενεργειες εκαμεν το 70-30).

Γιαυτο σας λεω. Θα περασουμε.

8 σχόλια:

  1. Μα έννα περάσουμε;;;
    Θέλω να πιστέψω, πραγματικά θέλω, αλλά κάτι με σταματά βρε Ντρίμερ μου. :-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σουνίτες και Σιήτες.
    Hello world.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε μου καλε, δαμε διπλα να δεις εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας. Hopefully, ατε, έν να περάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλοίμονο σε τζείνους που γεννιούνται σε "λάθος" τόπο.
    Ναι, εμείς εν να περάσουμε... όι όπως εξέραμεν ως τωρά, αλλά με κάποιον τρόπο, εν να περάσουμε.
    Οι "άλλοι" όμως;
    Πως;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω προσωπικά πιστευκω οτι θα περάσουμε....it's always good putting things to a perspective.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το perspective που έθεσες.. Έχουμεν είδη ‘περάσει’ νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι σκεψεις μου ηταν νακκο προχειρογραμμενες τζιε βιαστικες γιαυτο ελειπαν ονοματα τζιε ακριβεις χρονολογιες αλλα εκαταλαβετε μου. Αισιοδοξια τζιε εσιει τζιε σιειροττερα.

    @kolona: Συρια εννοεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το είπε η ruth_less άψογα αυτό που σκεφτόμουν.
    Είναι για να δούμε πόσο λίγο εκτιμούμε κάποτε το όσα έχουμε και δεν έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή