28 Απρ 2013

Ουστ!!!

Ποσο πιο χαμηλα θα ριξουν την ανθρωπινη αξιοπρεπεια στην Ελλαδα ρε γαμωτο; Επερασε σημερα το νομοσχεδιο που οριζει τον βασικο μισθο στα 490 ευρω. Τον μηνα! Εν ανηκουστο. Δηλαδη, ξερω οτι εν φτηνη η ζωη στην Ελλαδα σε σχεση με την Κυπρο αλλα εν νομιζω να μπορει να φκει καποιος που πανω με 490 ευρω! Θα σταματησουν τα κοπελλουθκια τα ιδιαιτερα, θα κοπουν τα παντα! Ενοικιο, φοροι, λοαρκασμοι, δοσεις εσφυρισεν ο μισθος! Ουτε καν πεζινα τζιε φαι!

Εν ξερω αν νιωθω παραπανω θυμο ή λυπη. Μεν σας πω τζιε φοο οτι (οπως ολα δειχνουν) βαδιζουμε στον ιδιο δρομο.

Ποιος 25αρης δεν θα μπει στον πειρασμο να κλεψει τον γειτονα τωρα; Οι για την τηλεοραση τζιε τα χρυσαφικα του, για το γιαουρτι μες στο ψυγειο! Γινουμε δραματικος τζιε υπερβολικος ισως αλλα εν 490 ευρω εν τραγωδια! (427 αν εισαι κατω των 25, ξερεις αμα τζιε τολμησεις να εχεις δικαιωμα στο ονειρο για μια στεγη δικη σου με την κοπελλα σου)

Τζιε τουτα ουλλ οταν ο Ben Affleck, δηλωνει οτι θα ξεκινησει μιαν καπως εκστρατεια που θα προσπαθησει να ζει με 1,50 δολαριο την ημερα που εν το οριο της φτωχιας. Τωρα αμφιβαλλω κατα ποσο θα τηρηθει αυστηρα αλλα εν μια ενδειξη σεβασμου προς τους ανθρωπους που εν τα φκαλλουν περα. Θελω να δω εναν πολιτικο της Ελλαδας να καμνει μια παρομοια κινηση. Να δοκιμασει να τα φκαλει περα, οι με 500, με 800 ευρω!

Καταντια ρε φιλε

5 σχόλια:

  1. Dreamer μου, μεν περιμένεις τίποτε που τους πουλημένους.
    Εγώ απορώ με τους Κύπριους που βλέπουν τι γίνεται στην Ελλάδα και δεν αντιδρούν τώρα που θέλουν να μας κάνουν τα ίδια κι εδώ.
    Η Μ. Τρίτη είναι η τελευταία μέρα που μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή - με τον "εύκολο" τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον κόσμο όλο δεν θα δεις πολιτικό να συμπεριφέρεται σωστά, όχι μόνο στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα! Μα έννα κάμει έτσι πράμα ο Μπεν;;; Τώρα να δούμε για πόσο ή πόσο πιστός θα εν σε τούντο σχέδιο. Για την Ελλάδα...άστα Ντρίμερ μου...άθλια η κατάσταση. Άμαν σου πω εγώ ιστορίες (εν η μισή φαμίλια ποτζί τζιαι ακούμε τι περνούν). Όι απλά πετσοκόφκουν τους, εκαταχτάραν τους. Από 90δις που είχε αρχίσει το χρέος επίε στα 300. Μέσα σε 3 χρόνια. Φαντάστου δαμέ τι θα μας κάμου. Όπως εξαναείπα...τα χειρότερα έπονται, δυστυχώς. Γι' αυτό σου λαλώ. Μείνε ποτζί στο ΓιουΚέι, να έβρεις τζιαι καμιά δουλειά, γιατί ποδά τίποτε εν έσhιει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 2004 είπε μας ένας καθηγητής μας καλαμαράς ότι ο μισθός του βουλευτή στην Ελλάδα είναι πολλά μικρός, απαράδεκτα μικρός. Έσπευσαν κάτι Λεμεσιανές νεόπλουτες να τον υπερασπιστούν, τα υπόλοιπα 80 άτομα που ακούαμε εβρίζαμε μέσα που τα δόντια μας.
    Και μετά έρκουνται να σου πουν για ζωή με 490ευρώ μικτά.
    Το ενοίκιο σου εν 350 αν δεν ζεις σε στούντιο. Τζαι 30 η κάρτα σου για τα λεωφορεία (για αυτοκίνητο ούτε λόγος, πώς να αγοράσεις, να πληρώνεις τέλος κυκλοφορίας, βενζίνη, πώς να το συντηρείς;), και πόσα σου μένουν για νερό, ρεύμα (ας μην υπολογίσω τηλέφωνο ή ίντερνετ), και ψώνια (τρόφιμα);
    Έζησα αρκετό καιρό στην Ελλάδα. Όσο πιο φτηνά και να είναι κάποια πράματα, ΔΕΝ ζεις με τούτο το ποσό... πολλά απλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πληρώνουν σε με ένα χαρτονόμισμα τζαι διάς τους τζαι ρέστα :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή