4 Απρ 2013

Η επιστροφη και η οπισθοδρομηση

Χαιρετω το ευρυ αναγνωστικο κοινο μου!
Αυτη την στιγμη εβρισκομαι στο αεροπλανο καθοδον για το Ινγκλαντ. Αυτη η πτηση με διδαξε πολλα. Οτι τα πατρικα μου ενστικτα κοιμουνται ακομα υπνον βαθυν σε αντιθεση με τα δολοφονικα που βρισκονται σε εγρηγορση! Οι για το μωρο, για την μανα του! Το μωρο κορη μου για να κλαιει κατι θελει! Αμα το σουζεις σαν καθεσαι τζιε εν σιωπα θελει κατι αλλο. Να του βαλω λλιο ουισκουι μες στο γαλα του να γινει αγγελουδι να πνασει το αεροπλανο. Διπλα μου ενας εγγλεζος με την μανα του ηπιαν τες Στελιτσες τους. Που την αλλη ενα αντρογυνο κυπραιοι καποιας σεβαστης ηλικιας θκιαβαζουν φιλελευθερο μαζι! Ο ενας την μια σελιδα ο αλλος την αλλη τζιε καρτερουν ο ενας τον αλλο να τελιωσει για να γυρισουν. Awww.
Μες στο αεροπλανο εν τζιε μια παλια συμμαθητρια, μια αλλη κορουα γνωστη τζιε ως τρυπα του Σιεφιλντ αλλα τζιε μια αλλη που μου θυμιζει την φιλη μιου φιλου. Απιστευτα αγενης προς τους αεροσυνοδους, με υφακι, fake accent, ελλειψη στοιχειωδους γνωσεων περι των γεγονοτων στην Κυπρο. Α τζιε εμιλαν στο κινητο που το gate ως την ωρα που εξεκινησε το βιντεο με τες οδηγιες. Γκρρρ

Επηαν οι 'διακοπες' στην Κυπρο. Ησυχιες οπως επρογραμματιζα. Ειδα τους συγγενεις, εξεκουραστηκα. Εννοειται επηρα θκιαβασμα τζιε δεν ανοιξα βιβλιο.
Αναθεμαν τα! Ηρτα να βρω ηλιο τζιε ολογαλανο ουρανο εν ειδα!

Επειδη μπορει να διερωταστε αν ζω σε αλλο πλανητη να σας πω οτι δεν. Εχω συναισθηση οτι οι μερες που περνα η Κυπρος εν δυσκολες οπως τζιε οι επομενες 8030 (=365*22). Εν ξερω κατα ποσον εγινε οτι ηταν να γινει τζιε τωρα απλα πρεπει να περασει ο τζιαιρος επωδυνα ή αν θα αποφασιστει που αλλους οτι χρειαζουμαστε τζιε αλλα να μας δωκουν. Ετσι ειναι. Αμα φτασεις στο σημειο που πρεπει να φερεις αλλον μα σασει τες πατταλοδουλειες σου εν λογικο να σε πατησει στο λαιμο τζιε να σου πιει το γιαιμα σαν βαμπιρ (>τρανσυλβανια >ρουμανια >ντελια δρακουμ δρακουλεσκου ορ γουοτεβερ χερ νειμ ις). Εχουμε δυσκολο δρομο να διανυσουμε. Ο κοσμος νομιζω αντιλαμβανεται επιτελους τι γινεται αν τζιε εν επροσεξα ιδιαιτερα μειωμενη την κινηση κατω κτλ. Μακαρι να μεν εξαθλιωθουμε αλλα δυσκολο το βλεπω. Δυστυχως εν θωρω να υπαρχει θεληση να φκουμε που τον φαυλο κυκλο που μας βαλει το συστημα τζιε αγραφοι νομοι

Ενιγουει εν θα μιλησω αλλο για τουτα. Ημουν Κυπρο τζιε εν ακουα τιποτε αλλο, εκουραστηκα. Θα ενημερωνουμαστε, θα δινουμεν οτι αγωνα μπορουμε να δωσουμε αλλα εν υπαρχει λογος να αναλυουμε πραματα που ηδη εγιναν τζιε αποφασιστηκαν.

Σε καποιο παραλληλο συμπαν ο Στρος Καν ξενοπηδα ακομα καμαριερες, η Κριστιν δεν κληθηκε να τον αντικαταστησει τζιε συνεχιζει κανονικα τα σολαριουμ στο πετσιασμενο δερμα της τζιε εμεις στοιβαζουμε τα χρεη χωρις να ξεπληρωνουμε.

Σημερα εθκιαβασα οτι ο Σοιμπλε εισιεν αναμιχθει σε σκανδαλο in the late 90s, που δεν του επετρεψε να κατεβει σαν καγκελαριος στες τοτε προσεχεις εκλογες τζιε εμπηχτηκεν του καλα η τοτε ανερχομενη Μερκελ που εκλεγηκε τελικα αλλα εδιορισεν τον λλιο πολλα να καμνει το δεξι της χερι.

Επηα στη συναυλια προχτες. Δυνατες στιγμες. Λογω της γνωστης φυσεως του μπλογκ θα μπορουσα να καμω αναλυση του ιβεντ αλλα θα σεβαστω το ιβεντ τζιε δεν θα το καμω!

Εκαμα τζιαιρο να καμω ποστ για τα δικα μου δεδομενα διοτι ηταν η κατασταση τεθκια. Εθκιαβαζα τα μπλογκς κανονικα αλλα εν εσχολιαζα σε τζινα επι της επικαιροτητας. Δαμε φκαινει ο καθενας τζιε λαλει οτι του κατεβει στην τηλεορα, εννα κρινω τα οσα ακουονται στην μπλογκοσφαιρα;

Εβρεθηκα με την roam. Εκουτσομπολεψαμε σας ουλλους ως τον εναν! [insert evil laughter] μου εδωσε μιαν ενδειξη των θρυλικων κυπριων μπλογκερς ατομα που εχουν αποσυρθει αφηνοντας εμας να πορευθουμε στο δρομο που χαραξαν, ως αξιοι συνεχιστες του εργου τους (!!!!!) εν εκατσα φυσικα να μελετησω το εργο των φυσιογνωμιων αυτων λαγου λαγου.

Οπως θα καταλαβατε καποιοι επορωθηκα με το τουιτερ. Εχω προβλημα πραγματικα. Εν το πρωτο πραμα που εννα καμω το πρωι (πριν να νυφτω μεινισκω στο κρεβατι τζιε ποσκολιουμε) τζιε το τελευταιο πριν τζιοιμηθω. Η παρεα της νυχτας φυσικα εν λλιο πολλα η ιδια καθε νυχτα. Cheers! You know who you are!
Εν ξερω αν θα προσπαθησω το καλοτζιαιρι να συναντησω μπλογκερς/τουιτεραδες. Εσιει φυσικα μια δαμε στη γειτονια της αγγλιας, τωρα, θα δειξουν οι μερες.

Αυτο ηταν το ποστ μας για τωρα. Μεχρι την επομενη φορα να προσεχετε/ο Θεος μαζι σας/να περνατε καλα και να χαμογελατε (με υφοσ Νικητας Κυριακου, Γιωργος Λιλληκας, Ελενη Μενεγακη αντιστοιχα)

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/4/13 01:20

    πφφφ, ήταν κουτσομπολιό για τα στάνταρτς σου?
    ντα σκέφτου να έφκαλλα τζαι το φκυάρι δηλαδή ίντα που ταν να ελάλες!
    Έχω άπλυτα τζαι άπλυτα μες τα δεφτέρκα μου (not really :p).
    Νεξτ ττάιμ που εν να ρτεις στο χωρκό ΜΕΝ φέρεις cheesecake, ήδη νομίζω ο κώλος μου άλλαξε 2 sizes.

    Oh and in addition:
    Το μάθημα ιστορίας που σου καμα εχρέωσα το σαν 1 μπύρα πας τες φοινικούες α. Αν δεν ξέρεις τα άπαντα της Δρακούνας τζαι πόξω το post με το extreme ironing θα αναγκαστείς να με τζεράσεις αλλο μια μπύρα.
    Τί σημαίνει γράφεις μποκ στα κυπριακά τζαι δεν ξέρεις τη Δρακούνα?!?!
    Αίσχος τζαι ύβρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως πριν λίες μέρες ήμουν μαθκιασμένη τζαι τωρα ξέρω ποιοι φταίουν! :ΡΡΡ

    Τουτο μπορεί να είναι τζαι το αγαπημένο μου ποστ σου! Σοβαρα τωρα. :)

    Καλή συνέχεια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sorry, RoAm, WHAT?

    http://en.wikipedia.org/wiki/Extreme_ironing

    DA FUCK, woman!

    Κατά τα άλλα αν μεν σου είπεν η RoAm πόσον έξυπνη, όμορφη, καλλιεργημένη είμαι, να της πεις ότι παν μούτηην κώλον η κρέπα τζαι το παγωτόν. Χα.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/4/13 08:40

    Ρε κρούστη λίστα που σου καμα με τους bloggers τζαι τα ονόματα-επάγγελμα-όνοματα κοπελλουδκιών/συζύγου - bank account balance - διεύθυνσης.

    we may get in trouble!!!

    @prasinada: εμείς εμείς! Σόρρυ, τζαι για τα αψιουρίσματα πάλε εμείς χεχεχεχε.
    Η αλήθκεια εσένα επκιάμε σε στο στόμα μας γιατί εγνώρισες τους τούντους μιτσιούς τζαι εγκωμίασε σε ο μιτσής σαν "το κέντρο της κυπριακής μπλογκόσφαιρας". Απαιτώ να αλλάξεις background τζαι να φάλεις κανά κέντρον τζαι ταπέλλα 'Κέντρο Πρασινάδα'

    @Moonlight : oh yes, read Drakounas archives τζαι δεν θα χάσεις!
    Ναι εσύ ήσουν στη λίστα good blogger μεν ανησυχείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνα μου ρε....Μα τζαι ο Ντρίμερ μας ξέρει τι αδυναμία του εχω! Εδω εκαμα του σαρπράιζ για τα γενεθλια του (ενω εν ήταν!)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/13 08:53

      hahaha μα σοβαρά? Μάνα μου ρεεε!!!!

      Είδες ρε Ντρήμερ ίντα αγάπη σου χουν?

      Διαγραφή
  5. Καλώς όρισες! Ελπίζω να σου είπε για δρακούνα, φιρφιρή, 'Ελατο Χελιδονι και psychia. Ευτυχώς δηλαδης τωρά εφκηκα που τ' αυκο τζ' εγλύτωσα(;). Τα ποστ του αεροπλάνου τζαι του τρένου εν τα πιο ωράια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κοντεύκουν όμως, ε;....


    [συνομωτικό βλέμμα] :ΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατι δεν απαντησε ποτε στα σχολια σας αγαπητοι αναγνωστες;

    αχ θεε μου να ρτει η ωρα να μου φακκα ο ηλιος στες φοινικουδες τζιε να τζιερασω τζιε την roam μπυρες! tip: αντι φοινικουδες μπορει να καθουμαστε σε ενα υπεροχο μπαλκονακι 1*2 τυλιμενο με βουκεμβουλια.

    παντως εγω εν σιερωνω. αν τα διπλωσεις αμεσως μετα το στεγνωτηριο, ποτιναξεις τα τζιε λλιο, τιποτε εν θελουν.

    @antimoko εσυ που τους ξερεις, αυκο που κομα εν εξιπουλιασες;

    @ουφ: ξερεις κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή