6 Μαρ 2013

Time to dance!

Εν προφανες οτι μετα το gangnam style everybody does the harlem shake! Ειναι και αυτο ενα σημαδι οτι η ανθρωποτητα δεν παει καλα. Εννα μας θωρουν οι εξωγηινοι τζιε εννα αρνουνται να καμουν εισβολη που οικτο απλως. Τελοσπαντων, καθε οργανωμενο συνολο που σεβεται τον εαυτο του εφροντισε να καμει harlem shake τζιε να το βαλει youtube. Ολαν εκαμαν οι τριταιοι του σχολιου μου (δηλαδη 14 χρονων) τζιε εμαλλωναν κατω που το βιντεο "99boom ρε πελλε" "τα dislike εκαμαν τα οι δευτεραιοι που ζηλευκουν" "φκαρτον σιηστο ρε μαλακα να μεν σου γαμησω την μανα α" Ο_ο like for real? ετσι εν οι δεκαπενταχρονοι τωρα; ου γριστος.
Ομως αγαπητοι συνανθρωποι, το harlem shake για καποιους δεν εφκηκε σε καλο. Οπως τους φιλτατους Αυστραλους ανθρακωρυχους που εχασαν την δουλεια τους γιατι οι ενεργειες τους δεν ετερκαζαν με τον πνευμα της εταιριας. σημ: τουτες οι δουλειες θεωρουνται μελι ποτζι μερκες


Αλλα επανερχομαστε στο ημισφαιριο μας. Στην Ελλαδα, τζιε συγκεκριμενα στην Πατρα, απεβαλαν μαθητες που ενα λυκειο επειδη εκαμναν το harlem shake στο διαλειμα. Χμμμ...
Τζιε για τες θκιο περιπτωσεις θεωρω οτι εν υπερβολικοι. Εχαθηκε το χιουμορ σιορ; Τι επειραξε πως εγυρισαν ενα βιντεουι;
Τες προαλλες μια εκπαιδευτικος εβαλε στο βιντεο το harlem shake του λυκειο Λατσιων αν δεν καμνω λαθος με σχολιο "που παει η εκπαιδευση μας" "ντροπη στο εκπαιδευτικο προσωπικο που τους αφηκε κτλ". Ε σιγα το πραμα ας πουμε! Λλιη διασκεδαση με την δουλεια εν εβλαψε κανενα. Εν τζιε ειμαι υπερμαχος του harlem shake, αντιθετως, επρισαν μας τα απλα προσφερω σας food for thought.

Τζιε για να μεινουμε στα πλαισια των χορευτικων κινηματων, εχω την απορια. Νταξει, για την Ελση εξεραμε λλιο πολλα εντα τυπος γυναικας ηταν. Ελπιζω ομως οτι η καινουρια πρωτη κυρια εν λλιο πιο κουλ σαν την Μισιελ ρε παιδι μου. Εν λαλω να φκει στα madame figaro γυναικα της χρονιας(το κυπριακο αντιστοιχο των Οσκαρ ρε) αλλα πιλε μου να καμει κατι ετσι με τον Λωρη Λοιζιδη ξερωγω



5 σχόλια:

  1. Το harlem shake φακκά μου πάρα πολλά. Το φάκκημα συνοψίζεται στο ότι όπου άτεχνος, άμουσος, έννα φκει να κάμει ένα βιτεούι χάρλεμ σhέικ τζαι να γίνει τζαι θέμα. Σαν έκαμνε κάτι πρωτότυπο αν ήταν μάγκας.
    Αντίθετα, το Gangnam Style αγαπώ το πάρα πολλά, χορεύκω το με κάθε ευκαιρία, και πανηγυρίζω το παηγυρικό του στυλ, που όντως δίνει το νόημα που θέλει να δώσει το τραγούδι.

    ΑΛΛΑ η καθηγήτρια των μαθητών πχ μια χαρά είδε το σhόου, πέρκει να το έφκαλε τζαι η ίδια βίντεο, τζαι εθεώρησεν σωστό να το πει στο γιούντιουμπ ότι κατακρίνει το; Τζαι πού εν το κατακριτέο ξανά σε τούτο το πράμα; Τι το κακό εκάμαν; Η υποκρισία που κρύβει η κοινωνία μας, κάθε φορά εκπλήσσει με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ απλά θέλω να πω ότι στο youtube υπάρχουν βίντεο που μονάδες της ΕΦ που εκάμαν το ίδιο πράμα.

    Ναι ναι.. όπως το φαντάζεσται.


    Νταξ, να κάμεις τον πασιαμά σου αλλά υπάρχουν τζιαι κάποια όρια! Συμφωνώ ότι εν υπερβολή που τους αποβάλαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Τυνησία πάλι μπήκαν φυλακή για το Harlem shake και αν τους ξαναδείτε τα επόμενα δέκα χρόνια να μου τρυπήσετε τη μύτη. Πάντως,όσον τζαι να μας φακκά ο χορός έγινε το νέο σύμβολο αντίστασης της νεολαίας στις χώρες της Αραβικής Ανοιξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πάλε καλά να λαλείς που η Πρασινάδα εν busy με το taboo οξά ήταν να εκάμναμε bloggers harlem shake!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε συλλογική πράξη συγκινεί με! Τζίνος ο ενθουσιασμός (thrill) που νιώθεις όταν ένας της παρέας / της τάξης / της μονάδας πει "παιδκιά έχω μια ιδέα! κάμνουμεν το τούτο;". Τζαι μετά ένας ένας συμφωνεί τζαι το "τούτο" γίνεται! Brilliant! Τζίνοι που εκάμαν harlem shake εν ώρα πτήσης ήταν λίο άκυροι! Εν προτιμότερο να πατούν τα πόδια σου στην γη άμα το κάμνεις νομίζω.
    Τίποτα δεν γεμίζει τις μπαταρίες του ανθρώπου καλύτερα από το να συμμετέχει σε κάτι συλλογικό και συνάμα διασκεδαστικό! :) [επεθύμησα νεροπόλεμο τωρά που το λαλείς!].
    Τώρα για την Πρώτη Κυρία, είμαστε λίο παράξενοι εμείς δαμέσα. Ας πούμε την Πραξούλα εγώ εχάρηκα την στο dansing, αλλά εν έμεινε πλάσμα που να μεν την κράξει. :P. Πάντα εξαρτάται που το κοινό σου υποθέτω, τζαι όι τόσο από το πόσο ακομπλεξάριστος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή