13 Μαρ 2013

Holiday Airport

Βρε βρε διαμαντακια που βρισκει κανεις στην αγγλικη τηλεοραση τες καθημερινες τα ξημερωματα. Μια σειρα που μινι ντοκυμαντερ  προβαλλεται στο itv1. Καποιοι φιλοι επετυχαν ενα συγκεκριμενο επεισοδιο που θα με ενδιεφερε τζιε ειπαν μου να το δω.

Οριστε το λινκ.
https://www.itv.com/itvplayer/holiday-airport
Εν ξερω αν δουλεφκει εκτος Αγγλιας.Θελετε το series 6 episode 2. Τζιε δυστυχως θελει εγγραφη, δωρεαν φυσικα απλα διαδικασια θκιο λεπτων.

Εν ιστοριες που εξελισσουνται σε αεροδρομια. Οι φανταστικες. Με πραγματικα παθηματα πραγματικων επιβατων. Φανταζουμε ουλλοι ξερουμε καποιον που του ετυχαν παρομοια περιστατικα. Να χαθουν αποσκευες, να χασουμε αεροπλανα, μεγαλες καθυστερησεις. ταλαιπωρια με connecting flights κτλ. Τελοσπαντων, το συγκεκριμενο επεισοδιο εν για το αεροδρομιο της Λαρνακας, αλλα surprise surprise το παλιο! Εν εμφανες οτι εν γυρισμενο καπου στα 90s. Εν εχω ιδεα γιατι το προβαλλουν τωρα γιατι νομιζω εννεν επαναληψη. Που την αλλη γιατι το εδειχναν 7 το πρωι;

Τζιε εσιει πολλην ενδιαφερον! Καταρχας μονο που θωρεις το αεροδρομιο εντα χαλι μαυρο ηταν, εντα βαβουρα εγινετουν, τα χτενισματα τζιε τα ρουχα των Εγγλεζων τοτε εμπεριεχει που μονο του μιαν ενοχη απολαυση. Τζιε θωρεις τους δηθεν εξευγενισμενους Βρετανους ποσο αγενεις τζιε βρωμοστομοι γινουνται μπροστα που ατυχιες που εν επρογραμματισαν. Τζιε φυσικα που ενα εγγλεζικο επεισοδιο γυρισμενο στην Κυπρο δεν θα μπορουσε να λειψει η Αγια Ναπα. Η οποια δυστυχως εν ακριβως η ιδια. Οι φωτεινες επιγραφες τοτε ηταν πολλα κουλ τζιε up to date αλλα σημερα εν καρακιτσαριο. Αν εγινουνταν με γουστο, εν θα ταν ασιημο ενα flashback to the 90s αλλα εν χαλια. Εξαναανεφερθηκα ποσο μη του γουστου μου εν η διασκεδαση της Αγιας Ναπας αλλα αν εγινετουν καλη δουλεια που τους επιχειρηματιες τζιαμε πραγματικα εννα ειχαμε ενα διαμαντι. Προς το παρων υπαρχουν αρκετοι εγγλεζοι εφηβοι που δεν καμνουν σωστη ερευνα τζιε ερκουντε Αγια Ναπα που εσιει ακομα καλο ονομα ομολογουμενως. Γιατι αν εκαμναν καλη ερευνα θα εκαταληγαν σε καποιο ελληνικο νησι ή Ισπανια. Τουτα υπαρχουν δαμε κοντα στο ειδος που γυρεφκουν. 

Ενιγουει πισω στο holiday airport. Αν εσιετε ωρα τζιε διαθεση για ενα φλασμπακ δοκιμαστε να το δειτε. Εσιει χαζι.
Τα παιθκια που μου το συστησαν εξεφρασαν πολλα εντονα την αποψη οτι καμνει πολλα εντονη δυσφημιση της Κυπρου κτλ τζιε εν εγκλημα που δειχνει το παλιο αεροδρομιο αντι το καινουριο κτλ κτλ. Η αληθκια εν επροσεξα κατι τεθκιο. Δηλαδη οντως τυχαινουν πολλα αναποδα στους επιβατες που μαλλον θα τους κρατησουν μακρια που το νησι αλλα εν νομιζω οτι εν φταιξιμο του αεροδρομιου, της Κυπρου, ή των Κυπραιων. Για καποια φταισιν οι αερογραμμες τους, αεροδρομια του εξωτερικου, οι ιδιοι οι επιβατες κ.α. Ενιγουει εν εσιει ποιντ να τα λαλω μονος μου.

Εννεν κανενα σπουδαιο ντοκυμαντερ ουτε καμια υπερπαραγωγη. Απλα κατι ενδιαφερον που ηβρα τζιε ειπα να το μοιραστω μαζι σας. brought to you by Skeftomekegrafo.blogspot.com!

Ακομα ομως να μου λυθει η απορια γιατι δειχνει τωρα κατι που σιουρα εγυριστηκε τον τζιαιρο της κασετας!

3 σχόλια:

  1. Νομίζω εν μπορούμε να πιάσουμε itv onine. Tried, tested, failed. Just tell me the name of the show τζιαι το πολύ πολύ κατεβάζω το αν το έβρω σε torrent.

    Αρέσκουν μου έτσι προγράμματα, αν τζιαι εν πολλά των ντοκυμαντέρ οι Άγγλοι, εν μπορώ να τα βλέπω που το πρωί χάραμε. Να δεις έναν άλλο ντοκυμαντέρ (υπάρχει στο διαδύκτιο ή εσύ μπορείς να το έβρεις τζιαι στην ιστοσελίδα τους) που έκαμε το Channel 4 "What happens in Kavos". It's sick show, σοβαρά, θα παλαβώσεις. Που τη μια χασκογελάς αλλά που την άλλη αηδιάζεις που οι ίδιοι οι Έλληνες διούν τους άδια να γυρίσουν έτσι προγράμματα για το νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι, θέλω το όνομα της σειράς! ενδιαφέρει με να δω τι κατηγορούν ποιόν!
    Τούτο που λαλεί η Λουκρέζια εν για την Κέρκυρα, μιλούμε αίσχος, ήμουν 3 χρόνια στο νησί και ποτέ δεν εθέλησασ ΚΑΝ να πάω στον Κάβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ονομα του εν holiday airport. εν νομιζω να το βρεις ρε. βασικα οπως ειπα ακομα να καταλαβω αν ειναι υλικο της περασμενης δεκαετιας που τωρα εμονταριστηκε τζιε προβαλλεται ή αν ειναι καθαρα επαναληψη. μεν καρτερας τζιε τιποτε σπουδαιο α!
    ειδα ενα επεισοδιο της σειρας που λαλειτε. νταξει εγω θελω να παω για μια νυχτα πιλε μου! :p γιατι να μεν τους αφηνουν; πιστεψε με οι εγγλεζοι μπορει να τα θωρουν τζιε να κουρτιζουντε!
    εσιει αλλο ενα παρομοιο σοου που χαριζουν σε εφηβους διακοπες σε ετσι θερετρα (οι παντα ελληνικα, εγω ειδα μονο τζινο που τους επηραν ζακυνθο) καμνουν οτι καμνουν αλλα εν ξερουν οτι εν τζιε οι γονιοι τους στο νησι τζιε παρακολουθουν! θα επανελθω οταν θυμηθω το ονομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή