6 Φεβ 2013

Queen B

Μας προλαβε η επικαιροτητα. Το ποστ για τα Γκραμμυς περιμενει. Και αυτο για τες ελληνικες υποψηφιοτητες στη Γιουροβιζιον. Εξισου αναλαφρο το θεμα μας και παλι ομως! Να μεν βαρκεστε! Σημερα αποθεωνουμε την Beyonce!

Νταξει, αποχωρησαν τωρα οσοι εν τους κοφτει, να μεινουμε εμεις τζιε εμεις. οκ!

Ηταν το Super Bowl στην Ορλεανη της μακρινης αμερικης προχτες. Τουτο εν ο τελικος για το american football τους. (Πρασιναδα αν εισαι μαζι μας τα αμερικανικα φωτα σου θα μας ηταν πολυ χρησιμα). Επικρατει παροξυσμος για τουντον αγωνα. Τζιε εκμεταλλευκεται τζιε εμπορικα τουντο πραμα φυσικα.Γυριζουντε διαφημισαρες που τες μεγαλυτερες εταιρειες με θεμα τον τελικο.

Οι, καθολου δεν θα μας απασχολησει ο αγωνας. Απλως να πουμε οτι οι Baltimore Ravens νικησαν τους San Fransisco 49ers.

Στο ημιχρονο τουντου αγωνα γινεται ενα φαντασμαγορικο σοου. Εν καταλαβω ακομα πως τα στηνουν τζινα ουλλα τοσο συντομα τζιε πως το γηπεδο μεινισκει σε κατασταση για να φιλοξενησει ετσι αγωνα. Ο Σακης ας πουμε καμνει συναυλια στο ΓΣΠ τζιε θελουν 2 μερες πριν τζιε 2 μετα να φερει τα μιλια του το γηπεδο. Περσι ηταν η Μαντονα που ηταν οντως μια καλη εμφανιση. Ηταν πριν την τραγικη περιοδεια της που σε καθε πολη μας αποκαλυπτε και ενα αποκρυφο σημειο η δαιμονισμενη! Ηταν υπερπαραγωγη, με πολλυν χορο, μετρια φωνητικα, και τα ολ ταιμ κλασσικ της, Κλασσικη (καλη) Μαντονα δηλαδη.

Η Μπιγιονσε φετος εδωκεν ρεστα!!

Kαι τωρα που μαζεψατε τα σαγονια σας απο το πατωμα ξεκινω.Ναι ηταν σουπερ-ντουπερ ουαου. Φωνητικα, χορευτικα, ξεσηκωσε, καλη επιλογη τραγουδιων. ΑΛΛΑ:
Δειτε και αυτα τα δυο. (ναι, το ποστ σημερα εν για εξαιρετικα αθκιασερους)






2011 το πρωτο βιντεο τζιε στην περιοδεια 09-10 το δευτερο. Εν λαλω οτι εν το ιδιο πραμα. Αλλα εν εχουν πολλα παρομοια στοιχεια; Τζιε εν εννοω οτι η ορχηστρα της εν ακριβως τα ιδια ατομα (τουτο παει στα συν) αλλα χορογραφιες, το παιχνιδι με τες οθονες εν πολλα παρομοιο. 
Για να συντομευω, ηταν πολλα ουαου η Beyonce προχτες αλλα νομιζω μπορει κατι πολλα παραπανω.

Στη σκηνη εμφανιστηκαν τζιε η Kelly Rowland με την Michelle Williams για να συμπληρωσουν το συγκροτημα Destinys Child οπως ηταν πριν την διαλυση το 2006. Τουτο το εκαμαν επειδη καμνουν ενα μικρο reunion τουντη φαση, φκαλλουν τραγουδι(α). Ναν καλα οι κοπελλες.

Λοιπον, η beyonce θα ξεκινησει νεα περιοδεια συντομα οπως εδιερρευσε αμεσως μετα την πιο πανω εμφανιση της τζιε θα περασει που την πολη μου 7 του Μαη. Ρε λετε; Ναι ξερω, οι παραπανω δαμεσα εισαστεν αλλου ρεπερτοριου αλλα ατε. Αφου εν ουαου οι συναυλιες της! Starting to ave my pennies for that.

Στα παραπλευρα σχολια να πουμε οτι μια φαση επεσε το ρευμα για κανενα μισαωρο. Κοιτα να δεις καμια φορα πραματα που παθαινουν στην χωρα της ευφοριας. Θυμαστε πριν χρονια που επεσε το ρευμα σε καποιο Ανορθωση - ΑΕΚ τζιε εσχολιαζετουν για μηνες οτι ητανστημενο επειδη εχανεν η γηπεδουχος Ανορθωση (οι α;). Ε δαμε εχαναν οι 49ers τζιε μεσα σε τζιντο μισαωρο ειχαν την ευκαιρια να ξεκουραστουν, να σκεφτουν μια στρατηγικη καινουρια, να μπουν στο παιχνιδι, να μειωσουν... τζιε να χασουν παλε.
Τον εθνικο υμνο στην αρχη του παιχνιδιου τον ετραγουδησεν η αγαπημενη Alicia Keyes (η Beyonce playback στην ορκομωσια του Obama προσφατα - εν συκλιν;).

Εν εμπορουσα να μεν καμνω παραλληλισμους. Στο πολυπαθο νησι μας ειμαι σιουρος πολλοι οπαδοι ομαδων μας εν θα εσηκωνουνταν καν σε τυχον ακουσμα του εθνικου υμνου στο γηπεδο. Φυσικα εν ξερω κατα ποσον εσιει θεση στο γηπεδο, τι νομιζετε. Με τα περι ποδοσφαιρου εν ασχολουμε ιδαιτερα αλλα στους τελικους κυπελλου εμας εν τζιε προσφερουν θεαμα εννε; Θυμουμε πριν χρονια ηταν η Ρουσλανα αλλα εν ηταν την χρονια που ενικησε καν αρα ηταν τσιοφτα θεαμα. Βλεπετε η ΚΟΠ αναλωνεται στες συνομιλιες με την αντιστοιχη ομοσπονδια του ψευδοκρατους (επρεπε να πω ψευδομοσπονδια ή λεγομενη ομοσπονδια ταχα) για να πηεννει ξερω γω η Ανορθωση να παιζει στο κατεχωμενο Βαρωσι σε αγωνες εκτος εδρας.

9 σχόλια:

  1. Εν ηξέρω εάν ο εθνικός ύμνος έσσιει θέση στα γήπεδα. Ο λόγος που διστάζω να πάρω θέση σε τούτο είναι επειδή δαμέσα κάποιοι ζητούν αποκλειστικότητα του εθνικού προσδιορισμού, τζαι κάποιοι άλλοι φκάλουν σπυρούδκια σε αναφορά του. Αν δεν είχαμε τούτο το κόλλημα νομίζω ότι ο ύμνος μιας χώρας ενώνει και έχει θέση παντού.
    Στην Πορτογαλλία πάντως, σε συναυλία (φεστιβάλ μουσικής) εκατεβήκαν ούλλοι με κασκόλ των ομάδων τους, και με σημαίες της χώρας! Τζαι σε κάποια φάση πρέπει να είπαν τζαι τον εθνικό τους ύμνο (στα διαλείμματα) - εν είμαι σίουρη όμως επειδή εν ξέρω πορτογαλλέζικα. Ή τον ύμνο της χώρας είπαν, ή τον ύμνο κάποιας ομάδας είπαν.
    Η ΚΟΠ τζαι η πυροσβεστική εν καταλάβω τι κάμνουν ακριβώς τζαι πώς το σκέφτουνται. Αν ξέρεις κανένας να μας διαφωτήσει.
    Εν τω μεταξύ, έγινε κανένα μπλακ άουτ στο super bowl; Κάτι έπιασε το μάτι μου στο τουίτερ - αλλά δεν κατάλαβα και πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προτελευταια παραγραφος! με τρομαξες οτι αφηκα το εξω! λαλω τζιε εγω κοτζαμ ρεπορταζ τζιε εγελασεν μου; Τεσπα, ναι οντως, εμειναν στο σκοταδι για κανενα μισαωρο αλλα μη φοβου, καμια ανατιναξη κοντεινερ. υπερφορτωση λογικα

      Διαγραφή
    2. Σόρρυ! Μετά που κάποια ώρα, και όταν δουλεύω ταυτόχρονα έχω την τάση να διαβάζω πουπάνω-πουπάνω! Θα είμαι πιο προσεκτική στο μέλλον!! :).

      Διαγραφή
  2. Παρούσα!!!! Τι φώτα θελεις να δωσω;;;;

    Εγω ποτέ εν ειδα το Super Bowl. American Football always seemed boring and meaningless to me! You can't even admire any cute guys with all the crap they are wearing!

    Ατε εξυπνησες το αμερικάνικο μέσα μου!!!

    Υ.Γ. ειδα στην Λουκρεζια περιγραφη του πως σε φανταζεται! Εν κριμα μεν την διαψευσεις γιατι εν "ηγγωσεν" κανένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ βαρκούμαι να διαβάσω για το σούπερ μπολ απλά είπα να πω γειά! επίσης να αναφέρω οτι για το σουπερ μπολ εχάσαμε την πιλόττα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μαντόνα πέρσι κλάσεις ανώτερη. Η Μπιγιονσέ καλή, αλλά δεν έχει ακόμα πίσω της "ιστορία" για να δικαιούται να εμφανίζεται στα super bawls. Κατά τα άλλα το σόου της μου ξύπνησε φοιτητικές μνήμες και μελαγχόλησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @πρασιναδα: το ποστ της Λουκρεζιας ειχαν το marked as unread μερες για να καμω σχολιο!
    @rania: μα καλη μου, δεν σχολιαζουμε το αθλημα, την beyonce κουτσομπολευουμε.
    @antichristos: ε δαμε διαφωνουμε! συμφωνωνω στο οτι η Μαντονα ηταν πιο εντυπωσιακη περσι αλλα οι τζιε εν εσιει ιστορια η Μπιγιονσε για το σουπερ μπολ, τι εν τουτο τελοσπαντων τζιε δεν του καμνει η beyonce? προπερσι ας πουμε ηταν οι black eyed peas, το 2004 ο Τιμπερλεικ με την αλησμονητη αποκαλυψη του στηθους της janet jackson. τα ενδιαμεσα χρονια επαιρναν οντως θρυλικα ροκ ονοματα αλλα αμα το εγυρισες στην ποπ μια χαρα εν η beyonce

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε αυτοί που αναφέρεις έπρεπε να εμφανιστούν. Σιγά τον Τίμπερλεϊκ και τα Φασολάκια! Τη Μπιγιονσέ δεν την ήξερε η μάνα της πριν το 2000. Η Μαντόνα έχει και 50 χρόνια ιστορία. Τέλος πάντων, καταλαβαίνεις τι εννοώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε οι εν καταλαβω! συμφωνω οτι η μαντονα εν η μαντονα αλλα εν κοινο μυστικο οτι εννεν στα καλα της τα τελευταια χρονια. τζιε το 2000 εν πριν 13 χρονια! το 80% των ονοματων που καμνουν επιτυχιες σημερα εν πιο μιτσιοι τζιε που την μπιγιονσε! αν καρτερουν να βρουν ονοματα με ιστορια για το σουπερ μπολ που τον ποπ χωρο (Γιατι μπορουν να επιστρεψουν στην τακτικη των ροκ συγκροτηματων) εν θα παιρνουν σπουδαια ονοματα απλως. εννοω οτι τα παραπανω αστερια των 90ς εν λλιο πολλα ανυπαρκτα σημερα.
      ενιγουει, εξικοκκαλισαμε το θεμα!

      Διαγραφή