5 Φεβ 2013

Προσδεθειτε

Λοιπον, απειχα λλιο που το μπλογκινγκ τζιε που το κομμεντινγκ διοτι το ΣΚ εφιλοξενουν τον πεζουνο αρα που ωρα για τεθκια τζιε τες καθημερινες που εμεσολαβησαν εδωκα με τα μουτρα στο θκιαβασμα για να καλυψω τις απωλεις του ΣΚ. Το τι εγινε το ΣΚ εννεν της ωρας!

Θκιαβαζω τζιε ακουω διαφορα κουφα νεα που την Κυπρο. Ετσακρισα! Καποια εν παλια νεα (πλεον) αλλα εν "παραπλευρες απωλειες"

  • http://www.24h.com.cy/index.php/epikairotira/19693-kjghjk.html
  • http://www.sigmalive.com/news/local/28627
Η παρουσα Κυβερνηση αποχωρει συντομα (επιτελους) και επειδη εμειναν κατι εκκρεμοτητες που επρεπε να γινουν φαινεται, αμπα τζιε μεινει τιποτε ορθιο, επροχωρησαν σε εκτακτους διορισμους, σε προαγωγες και τα γνωστα που γινουντε λιγο πριν που καθε εκλογικη αναμετρηση. Τζιε μιλουμε για υψηλοβαθμες καταστασεις, οι να πεις βοηθουν κανενα ανεργο. Τζιε τουτα ουλλα την στιγμη που γυρεφκουμε ευρωπουλλακια σαν κρατος να σωθουμε.


  • http://www.cytoday.eu/index.php?id=357&nid=2217226
Το πιο πανω λινκ εν για την δηλωση του Χριστοφια οτι οι Ρωσσοι εν φιλοι μας τζιε εν θα μας γονατισουν. Δεν διαφωνω, οτι το μνημονιο θα ειναι σκληρο, οτι εννα μας στρατζισει τζιε μπορει να ειναι τζιε λαθος κανονικο που την αποψη οτι καμνει παραπανω κακο παρα καλο. Αλλα εν πιστεφκω στους αγιους ανθρωπους τον 21ο αιωνα. Αληθκια τωρα, εννα μας πουν,  ελατε τα τζιε χαλαλι σας; Απλα να μεν πιαννετε Ουκρανες στα καμπαρες σας πλιζ, μονο Ρωσσιδες;


  • http://www.cytoday.eu/index.php?id=357&nid=2216915
Αλλο και παλι τουτο. Εν θα πω πολλα γιατι εν ενημερωθηκα σφαιρικα περι του θεματος. Ενξερω πως απαντησαν τζιε αν, πως εδικαιολογηθηκαν αλλα ο νους του ανθρωπου εν μπορει να μεν παει στο κακο.

Η βια εν με εκφραζει καθολου σαν τροπος εκδηλωσης αλλα οταν εθκιαβαζα για τους διορισμους πραγματικα ενευριασα τοσο πολλα που αρκεψα νασκεφτουμε λιθοβολισμους τζιε γιαουρτωματα τουλαχιστον!

Και εχοντας κατηγορησει αρκετα την προηγουμενη κυβερνηση παμε στους υποψηφιους

  • Αληθκια, το σλογκαν "Λιλληκας και Πολιτες ή Αναστασιαδης και Καρογιαν" εν τοσο μα τοσο αστειο. Καταρχας οφειλω να ομολογισω οτι εν πιο ευρηματικο που το σουργελο με τον ηγετη της κρισης/την κριση του ηγετη/ηγετης χωρις κριση και παρομοιες μαλακιες που εφτασαν στα αυτια μου. Αλλα. Καταρχας κ. Λιλληκα το να υποτιμας τοσο φανερα εναν αντιπαλο εν λαθος. Ακομα τζιε να εισαι βεβαιος εν το καμνεις. Savoir vivre, ανωτεροτητα οπως θελεις πε το. Δευτερον, διαχρονικα ο δευτερος γυρος εξαρταται που το ποιαν πλευρα θα στηριξει το κομμα που αποχωρει απο τον πρωτο γυρο. Να μεν λαλουμε μαλακιες ετσι ειναι. Αρα μεν μου το παιζεις λαικιστης εμενα.
  • Κυπριακη τηλεοραση εν θωρω δαπανω αλλα εγυρεφκα κατισυγκεκριμενο τζιε εμπηκα στο σαιτ του ΡΙΚ.Ηβρα το τζιε οπως το εθωρουν αναποφευκτα ειδα τζιε τες διαφημισεις. Κουραστικο το "ακολουθει πληρωμενη πολιτικη διαφημιση" και ακρως πρηχτικο. Και οι διαφημισεις επισης. Ολων. Ξερουμε πως εισαστε πριν τες εκλογες τζιε πως μπορειτε να καταντησετε. Μας διδαξαν πολλοι. Καθολου δεν επεθυμησα τες διαφημισεις τουτες. ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ.
  • Και να μην ξεχναμε το φιασκο με τα ψηφοδελτια του κ. Γκινεςς. Τραγελαφικο. Ποτουτα που δαχτυλοδειχνουμε, γερνουμε το κεφαλι πισω και γελαμε δυνατα. Ας σιονωσουμε λλιο κρατικο χρημα που τες πουτζιες του φορολογουμενου επειδη ουτε ο υποψηφιος σκοτιστηκε να ρωτησει αν δικαιουτε να βαλει το συγκεκριμενο σημα, αλλα ουτε τζιε τα τοσα ζεφκαρκα μαθκια δημοσιων υπαλληλων που περασαν πανω που τα δειγματα εν εδιερωτηθηκαν. Ευγε.
Αλλασσω παραγραφο και θεματολογια.
Εθωρουν το family fortune προχτες. Αγγλικο τηλεπαιχνιδι που το οποιο ενεπνευστηκε το Κοντρα Πλακε και το κυπριακο Κοντρα Β/Πλακες.Δηλαδη ρωτουμε 100 ατομα τζιε πρεπει ο παικτης να βρει δημοφιλεις απαντησεις. Στην ερωτηση "Name a greek island" ο παιχτης απαντησε "Cyprus".Ντοινγκ, καμπανακια, καταστασεις κτλ. Λοιπον, ευτυχως δεν πηρε βαθμους γιατι κανενας που τους 100 δεν απαντησε ετσι. Αλλα. Θυμουμε την καθολου συμπαθητικη για εμε, Αντιγονη Παπαδοπουλου σε μιαν εκπομπη του ΡΙΚ να μιλα ως ευρωβουλευτης για το τι καμνουν στο εξωτερικο για το Κυπριακο. Τζιε ειπεν οτι υπαρχει μια στρατηγικη "τα τρια Δ". Εν θυμουμε τι σημαιναν ακριβως οι λεξεις αλλα η μια ηταν Διαφωτιση τζιε τελοσπαντων η ουσια ηταν οτι πρεπει να μαθουν πρωτα οι ξενοι ηγετες και γενικα ο κοσμος το τι γινεται, να κατανοησουν οτι γινεται καταπατηση δικαιωματων τζιε να ταχθουν τελοσπαντων υπερ μας. Οντας φοιτητης 4 μηνες σωστους εις τας Αγγλιας εδιαπιστωσα πολλα. Υπαρχουν πολλοι Εγγλεζοι που ξερουν την Κυπρο. Αλλα, ξερουν την Αγια Ναπα, ξερουν οτι εσιει πολλα ωραιο ηλιο τζιε θαλασσες. Καποιοι, οντως πιστεφκουν οτι εν ελληνικο νησι ιδιως οταν τους πουμε οτι μιλουμε ελληνικα. Κανενας δεν ξερει για το Κυπριακο, μονο μερικοι ξερουν γεωγραφικη τοποθεσια. Κι ολα αυτα στην οικογενεια της Ευρωπαικης Ενωσης που ειμαστεν αγαπημενοι, δυνατοι, καθολου παττισμενοι τζιε που βοηθουμε ο ενας τον αλλο. Τζιε με την Αγγλια εχουμε καποιους συνδεσμους υποτιθεται. 68000 κατοικοι σε Αγγλια καιΟυαλλια δηλωνουν εστω και εν μερει κυπριακη υπηκοοτητα. Εξω οι φοιτητες. Που μεχρι προσφατα οι βρετανοι τουριστες ηταν οι πρωτοι που εφταναν στην Κυπρο. (btw εχω την εντυπωση οτι εν ελυανναν τα ταξιθκια τους, απλως εβαλαν νου τζιε πασιν αλλου, απεναντι μηπως; να το κοιταξουμε εκει στον ΚΟΤ το θεμα παρακαλω, ευχαριστω). Στην Αγγλια που 60 χρονια εν εσιει που ειμασταν μερος της αυτοκρατοριας τους (ακουεται τοσο λλιο αμα το σκεφτεις) το θεωρω αδιανοητο που εν μας ξερουν. Κατι καμνουμε λαθος, σορρυ τζιολας. Α και υπαρχουν και οι Κινεζοι που ιδεα δεν εχουν ,ποιοι ειμαστε και τι καμνουμε αλλα εννα μου πεις τζινοι εν ξεχωριζουν τον αρφο τους μες στο πληθος.

Ενιγουει, εμακρυγορησα αλλα εθελα να μπηξω ολα τα πολιτικου τυπου σε ενα ποστ. Το περιστατικο της περασμενης εβδομαδας ανηκει στο παρελθον, ο νοων νοειτο. Α, τζιε επειδη μιλω για πολιτκα θα υιοθετησω αυτο που ειδα να δουλεφκει σε αλλα ποστ: Δικο μου μπλογκ ειναι οτι θελω λαλω! ΑΤΕ!

Το επομενο ποστ θα ειναι ζεσταμα για τα Grammys ελπιζω. Εμαζεψα πολλην υλικο, πρεπει να το συνταξω ομως!

ΥΓ: Δηλαδη τωρα που τα αληθκια, η Ελληνικη Αστυνομια δερνει (Τουτο εξεραμεν το καλε), τζιε διορθωνει τες φωτογραφιες στο photoshop; Αρα τελικα ξερουν να χρησιμοποιουν τεχνολογια! Επειδη πολλες φορες εφκηκαν κοστολογια για την δημιουργια ημειλ, ιστοσελιδας,τουιτερ, φεισμπουκ κρατικων υπηρεσιων/φορεων με αστρονομικα ποσα!
ΥΓ2: Σιγα σιγα μου ερκουνται, σορρυ! Εδημοσιευτηκαν φωτογραφιες με τα σπιθκια των υποψηφιων. Ποτε εννα τους κοψουν κανενα μηδενικο που τα εσοδα τους; Ειμαι σιουρος εννα επιβιωνουν μια χαρα παλε.

3 σχόλια:

  1. Welcome back! :)))

    Τζαι η κυπριακή αστυνομία δέρνει. Μπορεί να μεν εμαύρισε μάθκια αλλά όπως εθώρουν τον αστυνομικό να σπρώχνει άνθρωπο που εφαίνετουν 60άρης ενευρίασα! Λίο σεβασμό ας πούμε!

    Για το θέμα που καταστρέφουν απόρρητα έγγραφα ... υποθέτω εκαταλάβαν ότι εν θα μείνουν στο προεδρικό τζαι πρέπει να καθαρίσουν λίο τη φωλιά τους... όσο γίνεται.

    "Αρα μεν μου το παιζεις λαικιστης εμενα." Τούτο εν κάμνει καθόλου νόημα :P. Κάποιος μπορεί να το παίζει έξυπνος, καλός, ηγέτης ... αλλά να το παίζει λαϊκιστής λίγο δύσκολο. Ίσως εννοούσες "μεν μου κάμνεις λαϊκισμούς εμένα";

    Η προεκλογική εκστρατεία φέτος νιώθω ότι δημιουργήθηκε από παιδιά του νηπιαγωγείου, για παιδιά του νηπιαγωγείου! Και γι' αυτό προτιμώ να ενημερώνομαι βλέποντας συνεντεύξεις των υποψηφίων και όχι των επιτελείων τους. Ερασιτέχνες :P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι οντως! λαθος μου! Ψευδοτσαμπουκαλαιοι οι αστυνομικοι δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως όταν ήμουν Ισπανία για σπουδές πριν αρκετά χρόνια, οι Ισπανοί εν είχαν ξανακούσει την Κύπρο, κάποιοι μάλιστα ενομίζαν ότι είμαστε ένα νησί ποτζιεί στην Αμερική. Και 2-3 ερωτήσαν με "είσαι Τουρκού ή Ελληνίδα?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή