18 Ιαν 2013

It's that time of the year

Σας ειχα υποσχεθει γιουροβιζιον ποστ τζιε ετο!

Η Κυπρος θα διαγωνιστει με την Βαλαντω Τρυφωνος! Νικητρια του Greek Idol πριν 2 (;) χρονια. Επρολαβεν με ο Αντιχριστος σε τουτα αλλα εννα τα πω τζιε εγω. Εννεν μια δυναμικη συμμετοχη. Εσιει καλη φωνη η κοπελα αλλα ως τζιαμε. Σιουρα δεν καμνουμε σοου αρα βασιζουμαστε σε τραγουδι. Αλλα τι τραγουδι θα παει ταχα; Μεν ξιαννετε οτι επηε τζιε ο Andrew Lloyd Webber που εν τερας μουσικης το 2009 με την Αγγλια. Οι ο ιδιος, εγραψε το τραγουδι τζιε επαιζε το πιανο on stage. Τζιε απλως επιασε μια καλη θεση (πολλα καλη για τα δεδομενα της Αγγλιας). Αρα οτι τζιε να γραψει ο Χατζηγιαννης που φημολογειται οτι θα ειναι ο συνθετης του τραγουδιου ποσο σπουδαιο θα ειναι; Αλλα συμπαθω την τζιε εννα θελα να παει καλα.
 
Ε ναι! Με τον Χατζηγιαννη συνεργαζεται που περσι. Εννεν ουρανοκατεβατη η φημολογια. Το τραγουδι τουτο εν σε μουσικη του τζιε στιχοι της αγαπημενης Βραχαλη



Αλλα ανακοινωθηκαν τζιε οι υποψηφιοτητες για την ελληνικη συμμετοχη. Να σας ενημερωσω οτι για πρωτη φορα θα ειναι διακαναλικη υποθεση η Γιουροβιζιον αφου βασικος χορηγος ηταν το Mad. Εχουμε και λεμε:
Θωμαη(ς;) Απεργη. Η κοπελα εφκαλε απλως ενα σουξε το καλοκαιρι. Σιγα το σουξε δηλαδη, εγω εν το ακουσα τιποτε, απλα εθωρουν το στο Mad που επαιζε συχνα. Εσιει ιδιατερο στυλ η κοπελα, για τζαζ θα παει λενε, αγγλοφωνο. Με ενα καλο τραγουδι, ισως. Θεωρειται φαβορι παντως.


Αγγελικη Ηλιαδη. Εν χρειαζεται συστασεις. Χρονια στην βιομηχανια, τωρα τελευταια 2 χρονια ομως εν στο προσκηνιο. Λιγο η προσωπικη ζωη, λιγο το DWTS με την κορμαρα κτλ. Εν κουκλαρα, τζιε η Θωμαη ειναι δηλαδη, αλλα αν παει με λαικο οπως ακουεται η Ηλιαδη, τοτε οχι. Οκ, επηραμε ζειμπεκικο τζιε επηε καλα, εστειλαμε τζιε πολλυ μπουζουκι σε μουσικη υποκρουση αλλα με λαικο κομματι που παεις κοπελλα μου; Στην Γιουροβιζιον δεν συρνουν γαρυφαλλα ξερεις.


Alex Leon. Αγνωστος ο κυριος. Ουτε την φατσα του δεν ξερω αλλα μετα που νεκατωσα εκαταλαβα ποιος ειναι. Εν παραγωγος βασικα αρα φανταζουμε οτι εννα τραγουδα καποιος αλλος (;). Εκτος τζιε αν την δει Claydee. Εσυνεργαστηκε με Playmen τζιε T-Pain που εν μεγαλο κατορθωμα η αληθκια, εκαμε τζιε καποια ωραια remixes. Αλλα τι; Εννα στειλουμε club anthem; Εννα δειξει ξερωγω. Αν δεν δουμε τραγουδια εν ξερουμε.

Koza Mostra. Νταξει, εμενα τουτοι αρεσκουν μου. Εν τουντες οι μπαντουες που ξεπηδουν μεσα μεσα οπως οι Imam Baildi πριν 4-5 χρονια. Εεερμμ.. Εχουν πλακα, το τραγουδι τους (εν τουτο που σας εβαλα τζιε αλλο ενα που εφκαλαν απο οτι ξερω) εν ωραιο αλλα σαν συμμετοχη δυσκολεφκουμε ιδιως επειδη θα ειναι μαζι τους τζιε ο γνωστος (;) ρεμπετης Αγαθωνας Ιακωβιδης. Ταχα αληθκια, εν ξερω τι κομματαρα θα στειλουν για να τους δω σοβαρα! Ελπιζω να μεν εχουμε τιποτε στυλ Femme Fatale μπαμ και κατω και κουνια που σας κουναγε γιατι ειμαι εγω θεα

Στο διαστημα ομως που μεσολαβησε μεταξω των δυο παραπανω ανακοινωσεων και της αθκιασης μου για ποστ εγινε τζιε η κληρωση για την σειρα εμφανισεων. Νταξει τουτο μας εμαρανε τωρα εννα μου πειτε αλλα παρτε κοσμε να χετε.

Ναι, διαφορετικο ημιτελικο φετος με την Ελλαδα. Να μεινουμε τζιε οι θκιο εξω που τελικο να δουμε την γλυκα!


Και θελω να αδραξω την ευκαιρια και να απολογηθω ξανα δημοσιως στην Πρας για το χθεσινο φιασκο. Αυτο που ξεκινησε σαν πλακα κατεληξε σαν (ακομα) μια μεγαλη πραξη καλοσυνης της Πρασιναδας μας και αποδειξη οτι ειναι the blogosphere's sweetheart. Παρακαλω οπως αυτος ο τιτλος διατηρηθει και στο μελλον και να χρησιμοποιειται και απο αλλους χρηστες.
Ναι, καλοπιαννω σε για να με συγχωρησεις

Οι να μου καμετε ουλλοι σχολια για την Πρας τωρα! Οποιος σχολιαζει διαταζω να καμνει τζιε γιουροβιζιονοσχολιο. Ετσι υπερπαραγωγη ποστ. Ευχαριστω εκ των προτερων για την συνεργασια!

Update: Εν ασχολουμαστε με αλλες συμμετοχες ιδιαιτερα αλλα ηταν πολλα μεγαλο νεο για να το προσπερασω! Το Ηνωμενο Βασιλειο φαινεται οτι θα εκπροσωπησουν ή οι Girls Aloud ενα γυναικειο συγκροτημα που ταχα εισιε καμει επιτυχια, εδιαλυθηκε τζιε επανενωθηκε περσι, απο την οποια ξεχωριζει η σεξυ, κουκλα, αγαπημενη, λατρεια, μια-νυχτα-μαζι-σου-κι-ας-πεθανω Cheryl Cole, ή ο Ryan Clark, γνωστος απο το φετινο xfactor της Αγγλιας, αφωνος κουνιστος σοουμαν,





7 σχόλια:

  1. oi en polla kali h mitsia aresen mou...en polla wraia h fwni ths, thn teleftea thesi exoumen thn siouri alla nta men to kamoume thema..telio to post---> iperparagwgi ontws!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμμ ρωτα με ο,τι θέλεις για την Γιουροβίζον ως τα ερλι 2000'ς. Μετα που επηρεν την κατω φορα παρακολουθω πολλά λιο. Νοιωθω οτι φετος θα ειναι μια απο τα ιδια....που εν να κοντεψει ο καιρος.

    Κατα τα αλλα αποφασισα να σε συγχωρεσω γιατι εχω σου μια αλφα συμπάθεια. Ατε συγχωρω τζαι τον Φουρνι που παει τζαι τζεινος μεσα για το εγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο φουρνι η αληθκια επεριμενα οτι εννα σε υπερασπιστει!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/1/13 08:33

    xa xa xa! en tha sxoliasw gia to post tis Pras ampalate! esigxises ton kosmo ts ts! oson afora tin eurovision egw gia kipro den trefw kamia elpida (sorrryyyyy) alla gia ellada isws kai na paei kapws kalitera an steiloun tin mpantoua! en kserw giati alla areskoun polla jai nomizw enna gemosoun an mi ti allo to stage!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν, να σου πω ότι κι εγώ υποστηρίζω τον Αγάθωνα και τους Koza Mostra και εύχομαι να στείλουν κάτι σε στιλ Imam Baildi γιατί είναι κάτι αμιγώς ελληνικό και έχω καλό προαίσθημα. Η Αγγελική Ηλιάδη με ένα ωραίο χασάπικο θα ήταν επίσης καλή επιλογή. Μην το υποτιμάς το μπουζούκι. Οι ξένοι στην Ελλάδα ενθουσιάζονται με το ότι πετάμε γαρύφαλλα στους τραγουδιστές, το θεωρούν δείγμα κουλτούρας... Τόσα καταλαβαίνουν κι αυτοί.

    Κατά τα άλλα, ο Θεός να βάλει το χέρι του με τη Βαλάντω. Αφού στείλαμε τον Μυλόρδο όλοι έχουν μια θέση στο όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Dagger: Αρα μαζι και με τον Αντιχριστο συμφωνουμε ολοι για την μπαντα!
      @antichristos: αλλο το λαικο με στυλ μπουζουκι, ουισκι, γαρυφαλλα, τσιγαρα, ξεκωλα κτλ τζιαλλο το λαικο με επιρροες μελινα μερκουρη, ταβερνες με καρο τραπεζομαντιλα, σπασιμο πιατων

      Διαγραφή