9 Ιαν 2013

Οι ταινιες φκαινουν που τη ζωη!

Last week on Blogosphere (ακουστηκε οπως το last week on survivor - τι εννοεις εν εθωρες το σουρβαιβορ της αμερικης; - τι εννοεις να μπω στο θεμα παραυτα;)
Τζιε που λετε, καθουμε στο τρενο και διασχιζω τις πρασινες κοιλαδες της Αγγλιας ενω σας γραφω. Εμιλουσαμε λαστ γουικ για το αν, το mister nobody τζιε το sliding doors. Το προγραμμα ηταν να δω το μιστερ νοουμπαντι στο τρενο αλλα η ωρα του εργου ηταν παραπανω που την ωρα του ταξιθκιου τζιε ετσι για να μεν την διακοψω εβαλα το fast five (i know, wrhat was i thinking?). Το ποστ ομως αφορα την ταινια που μας εβαλαν στο αεροπλανο. The perks of being a wallflower.
Super duper wow!
Βασικα οι. Εν ξερω αν σαν ταινια εν τοσο καλη. Ηταν μια χαρα δηλαδη, επροσηλωθηκαν πολλοι επιβατες αλλα εγω εθωρουν την που μιαν αλλη μαθκια γιατι επαιζε η ερωμενη μου emma watson, ενιωθα οτι η ταινια ηταν για μενα!
Στην ταινια πρωταγωνιστει μια παρεα σε ενα λυκειο της Αμερικης τζιε για καθε τροπη του σεναριου ειχα μια παρομοια ιστορια να πω με τουντην κλικα φιλων που εσμιξαμε πριν θκιο χρονια τζιε εν οτι καλυττερο ειχα ως τωρα σε τουντο τομεα. Απλα στην ταινια οι ηρωες εν λυκειο, ενω εμενα εσυνεβηκαν μου τουτα στο στρατο.
Ομοφυλοφιλος, πασιαμας της παρεας. ☑ I think i can think of someone.
Ακοινωνητος, που εν εισιε φιλους ουτε εμπειρια με το ωραιο φυλο. ☑ Anyone called me?
Η παρεα που καμνει αυθορμητες μαλακιες, ακουει ιδιαιτερη, καλη μουσικη. ☑ I can recall some examples
Οι φιλοι που παιζουν Σικρετ Σαντα. Really? ☑ No, i mean really?
Η κοπελα που εισιε τραυματικες εμπειριες στην παιδικη της ηλικια τζιε σαννα τζιε βρισκει πραγματικη αγαπη τωρα. ☑ Yep we have one of those too
Μια σχεση δημιουργειται στην παρεα, καταληγει φιασκο. ☑ Been there done that.
Τραβουν οι τελειοφοιτοι τον δρομο τους τζιε ενας μεινισκει πισω αλλα εχουν την εννοια του οταν επιστρεψουν. ☑ Not exactly like that, but very very similar
Ενα μελος που εσιει αυτοκαταστροφικες τασεις. ☑ Anyone had a car accident?
Νομιζω εισιε τζιαλλα που εκαμνα κλικ αλλα εν τα θυμουμε τωρα.
Παρακαλω οσους πιστευουν οτι ετυχαν αναφορας στο ποστ να δουν την ταινια το συντομοτερο! Αν την ειδαν, να το συζητησουμε παραυτα δαμε ή στο σκαιπ!
Η ταινια εν εισηγηση τζιε για ολους τους αναγνωστες!
Αν την ειδεν καποιος ηδη, επειδη νομιζω εχασα κατι, η θεια εκαμε κατι συγκεκριμενο του μιτση οξα εν γενικα για το συμβαν που γινεται μια αναφορα προς το τελος "the worst day was when they told my parents what aunt Ellen did to me". Νομιζω εν επροδωσα τιποτε οπως εθεσα την ερωτηση.

Για να εξηγηθω μεν φκαλετε λαθος συμπερασματα. Η ταινια εν ταινια, να μου εσυνεβαιναν τουντα πραματα θα ηταν ανησυχητικο! Εζησα τα τζιε ζω τα σε πολλα πιο ηπιους τονους σαφως. Τζιε η παρεα της ταινιας εν 3-4 ατομα. Τα δικα μου βιωματα που λαλω παραπανω εχουν παραπανω εμπλεκομενους. Δηλαδη στην ταινια ο Ταδε επαθε τουτο τζιε τουτο, στα δικα μου δεδομενα, επαθα εγω το ενα παθημα του Ταδε τζιε καποιος φιλος μου το αλλο του παθημα.

7 σχόλια:

  1. οοοοο, μα είμαι ο πασιαμάς? ΟΞΑ ΞΈΡΕΙΣ ΤΖΙΑΛΟΥΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΖΕ ΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ? *Jealous face*
    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερω πολλους (πλεον!) μα σαν και σενα καμια!

      Διαγραφή
    2. Ε που τους έχεις κρυμμένους χρυσέ μου! Βγάλτους στην επιφάνεια να αναπνεύσουν και λίγο, ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ !

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/1/13 23:23

    ate na tin dw afou sou arese toso polla jai na epanelthw me comment! stou koutourou en ginetai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννα την δω τζε εγω τωρα μαλιστα..(επριστην μου το δεξι αν γραφω αυριο)..Αρεσεν μου πολλα ο τροπος που τα επαρουσιασες! εκαμες με να θελω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ!

    οι παραλληλισμοι τελειοι, αψογοι τζε οντως αληθινοι..

    καλην αρχη στο τερμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αι λαβ γιου εβεριμποντι :') τελια τενια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσιασιαρετε μονομιας αλλα εν τζιε εμπηκε κανενας στον κοπο να στειλει πισω σχολια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή