4 Ιαν 2013

Σκιρτηματα και αλλες μαλακιες

Θα μπορουσα αυτη την ομορφη βραδια να γραψω για το σημερινο ξεπουπουλιασμα που ειχαμε στην μπλογκοσφαιρα. Οσοι παρακολουθειτε το σηριαλ, εκαταλαβετε. Οι υπολοιποι αρκεστειτε στην αγνοια σας.
Θα μπορουσα σημερα να γραψω ποσο πανυγηρικα αξιολυπητοι ειμαστε. Που απολογουμαστε στην πρεσβειρα των μουμιων και των πυραμιδων (to me Egypt is nothing more) επειδη δεν την αφηκαμε να καμει το δικο της. Που ανακοινωσαν απεργια οι πρατηριουχοι η οποια διηρκησε λιγες ωρες μονο γιατι τραβα τα ο κωλος μας. Που αλλαξε το ωραριο της δημοσιας υπηρεσιας τζιε κανενας δεν εκαταλαβε τι ακριβως εγινε τζιε ποιον σκοπο εξυπηρετα (επεξηγησεις καλοδεχουμενες).
Θα μπορουσα να γραψω για το ποσο σκατα εμπηκε το 2013 στο θεμα των ανθρωπινων σχεσεων.
Θα μπορουσα να γραψω για την ταινια που ειδα προψες, το Oxford Murders, οπως επρογραμματιζα σημερα.
Θα μπορουσα να γραψω για την σημερινη ημερα που 19.10 επεταξα την ιδεα προχειρα στο σπιτι να παμε οικογενειακως σινεμα να δουμε το "Αν" του Παπακαλιατη. Που ηρταμε σπιτι τζιε εσχολιασαμε την ταινια πανω που τον τραχανα τζιε ενιωσα τοσο βαθκια τον ποιοτικο οικογενειακο χρονο που λαλουσιν. Απολογουμε Πρας που δεν σε αφηκα να καμεις εψες το σχετικο ποστ. Θα καμω αυριο γιατι θελω να πω.

Τζιε μετα που επροδωσα ουλλα μου τα drafts, που καποια εν απλως τιτλοι, σας ενημερωνω οτι θα μιλησουμε για κατι πολλα πιο πεζο, πολλα πιο ανιαρο, ρηχο και ανωφελο. Τα προσωπικα μου. Λλιο πριν ερτω που Αγγλια ετυχε να συμμετεχω σε μια βιντεοκληση με καποια κοπελα απο δω. Εν ξαδερφη τζιε φιλη μιας παρεας που γνωρισα τζιπανω, εκτυπησα τους στο Skype σαν εμιλουσαν μαζι της τζιε εβαλαν με μεσα. Τοσο απλα. Τζιε ετραβησεν μου το ενδιαφερον, εκαμεν μου ενα κατιτις. Εν ομορφουα, σπιννος ομως, εξαιρετικα χαριτωμενη, σπιρτοζα,  χιουμορ, εσιει ΤΟΥΙΤΕΡ με ψευδωνυμο! Εκοφκαμε, τζιε ακομα κοφκουμε κουβεντουες καθε νυχτα (απλα οταν μιλας με τον αλλο χωρις καν να εχετε γνωριστει εσιει ενα αλφα σασπενς) στο τουιτερ, εχουμε καποια σχετικα κοινα ενδιαφεροντα κτλ. ΑΛΛΑ.

  • Νιωθω οτι εν ταιρκαζουν οι ιδιοσυγκρασιες μας ρε παιδι μου. Εχουμε διαφορες στον βασικο τροπο σκεψης. Εν του Savvino, ειμαι του Dalvero για τους Σκαλιωτες αναγνωστες που δεν ειστε και πολυ. Εν της country τζιε του classic rock, ειμαι του ο,τι κατσει. Μπορω να γραψω χιλιαδες διαφορες.
  • Νιωθω οτι she has already friendzoned me. Ατε καρτερω σε να σταματησεις να γελας. Εσταματησες; Ωραια. 
  • Σπουδαζει Κυπρο, σπουδαζω Αγγλια. Do I need to say more?
Περιμενω να δω την ανταποκριση που θα παρω. Να σας πω οτι εχω ηδη παρει την αποφαση μου τζιε εν η δυσκολη. Απλα θελω να δω τι θα μου πειτε. Τζιε που ξερετε, μπορει να αλλαξω γνωμη.
Στους φιλους που νιωθουν προδωμενοι καπως επειδη εν τους ειπα περι της περιπτωσης τουτης τζιε θκιαβαζουν το που δαμε λαλω τους να με μαθουν επιτελους οτι εν μου αρεσκει να μιλω για τα προσωπικα μου.
Σε τζινους που ξερουν το τουιτερ μου, μπορουν να καμουν stalk τζιε να καταλαβουν ποια εν η κοπελα αλλα πολιτισμενα ρε!! Να πω σε αυτο το σημειο οτι ημουν ετοιμος να κλεισω το τουιτερ τζιε να ανοιξω αλλο σαν Dreamer αλλα εκρατησεν με η κορουδα τουτη στο μεσο. Αλλο να μιλας στο τουιτερ τζιε αλλο στο facebook!

16 σχόλια:

  1. αααα ρε υπουλε. εν ειπες τιποτε..! :p
    σιουρα νο προπ. αμαν εν που σκαηπ τζε που φεηςμποτκ η φαση ενναν πολλα χρονοβορα. υπομονη τζε ενδιαφερων να δειξεις αν σου αρεσκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για την πεσβειρα εξιασα να πω. κοιταξε. ειμαστε ενας κουλος λαος για εμενα. Τζε τωρα ειδαμεν τα ουλα. Ετσι να την πιαεις που τζιντο μαλλι τζε να την κλωσεις την στριγγλα...! αλλα ασοψετε που απολαμβανει διπλωματικη ασυλεια. Τελικα τζινη η συμβαση της Βιεννης εν αποτυχια...

      Διαγραφή
    2. εν εκαταλαβα τι λαλεις τελικα στο πρωτο σου σχολιο

      Διαγραφή
    3. φουρ στον πατσα λαλω!!!

      Διαγραφή
  2. Χαχαχαχα χα ρε ντρημερ ρε ντρημερ :Ρ εγω ψηφίζω οτι έπρεπε να έχεις είδη δοκιμάσει κατι. Εννεν πολλα αργά τωρα? φεφκουμε παμε πίσω Αγγλία σε λίγες μέρες.. Εν ξέρω.. Να γνωρισουμεν την κοπελια τζε μετα να φκαλουμε πόρισμα? :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την αποφαση την οποια αναφερω στο ποστ επηρα την σχεδον μολις ηρταμε. guess what it was
      μα που να σε παρουσιασω εσενα;

      Διαγραφή
  3. Savino vs. Dalvero :). ε μα άτε, τι να σου πω τωρά. Νομίζω ότι θα μάθεις πολλά από το συγκεκριμένο φλερτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να υποθεσω εισαι του savvino εσυ α; :p ε μα τουτο λεω. εν θελω να μεινει κατι ως το φλερτ γιατι εχουμε κοινους γνωστους. αρκετα awkward moments εχω με πρωην που εγιναν φιλοι, φιλοι που εσμιξαν κτλ κτλ

      Διαγραφή
    2. really? .. και τι θέλεις ακριβώς; Να ζήσεις τον έρωτα της ζωής σου και μόλις τελειώσετε τις σπουδες και βρείτε δουλειά να παντρευτείτε, να κτίσετε σπίτι και να κάμετε κοπελλούδκια; :P [επειδή κάτι ενδιάμεσο εν βλέπω...]
      Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις awkward moments με κάποιο παλιό φλερτ :P, Ι always have the best moments! :P. Εξαρτάται πάντα από σένα, πώς θα αντιδράς!
      (εγώ είμαι ακόμα πιο παλιά - hardrock + camel, never Savino - και μετά blue pine - πολλά πιο πριν γίνει mainstream :P).

      Διαγραφή
    3. *πιο παλιά από ό,τι θα θυμάσαι εννοώ :).

      Διαγραφή
    4. τι λαλεις κορη μου;;; εμιλησα για γαμο;;; ου χριστος, φτου φτου κουνησου απο την θεση σου! απλα να μεν ειναι φλερτ. να ειναι καμια σχεση του χαιρκου, τουτο εννοω

      Διαγραφή
    5. Χαχα :). Απλά η σχέση του χαϊρκού πίνει νερό, εν μπορείς να ξέρεις πώς θα εξελιχθεί κάτι - τούτο εννοώ εγώ. Good luck and enjoy :)

      Διαγραφή
  4. Εμένα προβληματιζει με το Αγγλία-Κύπρος. Μπιν δέαρ ντάν δατ (οκ με αλλες χωρες ομως το θέμα). Ενεν οτι πιο ευκολο.....

    Αλλά και λέω αλλά, αρεσεν μου πολλά τα πράματα που σε ετραβησαν πάνω τις τζαι τα πράματα που σε προβληματιζουν. Μα είσαι πολλά ωριμος ρε παιδί μου εσυ!!

    Τζαι περιπαιζε περιπαιζε αλλα χωρις να ξέρω τι εν το Savino vs Dalvero ετσι "βλακείες" θωρω τες τζαι εγω....γιατι αν εγω ειμαι του κοψοβλεφικού εντέχνου τζαι τζεινος παιζει μου Καρρά που τα χάραμα του φου, εν εχει τσανς να αντέξει το νευρικό μου σύστημα!

    Υ.Γ. Γραψε για το Αν, να δω τι θα πεις, τζαι μετα αντι να σου βαλλω κομμεντ, θα γραψω ποστ τζαι θα βαλλω λινκ γιατι εσυ ειπες να γράψεις πρώτος (θα εγραφα ενιγουει). Δεχεσαι;;

    Υ.Γ.2 Πεεεε το κομμεντ μου εφκήκε ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το οτι εκαμα λιστουα ομως εν σημαινει κατι που μονο του;
      βλεπε http://www.youtube.com/watch?v=OLeRXUcMCdI

      Διαγραφή
  5. μαναμου το μωρο μου τζαι εννα το παντρεψουμε ρεεε<3 ουλλες οι ευτζιες μου δικες σου μμα ΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ντα επειδη ξερω τρωει σας η αγωνια, εν εσιει τιποτε ζουμι η κουβεντα. εν εξεκινησα τιποτε. εν εχω ετσι ορεξη.
    φυσικα εν τουτη η αγνοουμενη ορεξη που με αφηκε στα χαλια που ειμαι σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή