7 Δεκ 2012

Summing up

Λοιπον λοιπον, ειπεν μου ο Περτικος οτι επεθυμησε κανενα ποστ του χαιρκου που μενα (οι ετσι ακριβως, ετσι το ερμηνευω εγω!) τζιε εν αληθκια! εσιει τζιαιρο να καμω ποστ καλο, να σχολιαζει επικαιροτητα κτλ. Τζιε δοξα σοι ο Θεος, η επικαιροτητα προσφερει πολλα αλλα εν πολλα πιεσμενο το προγραμμα μου ρε παιθκια!

Λοιπον, επηαν να μας φοιτσιασουν οτι εν θα επιενναμε Eurovision αλλα εφεραν τα μιλια τους. Λειπει ο Μαρτης που την Σαρακοστη; Ο Βασιλιας Καρνιβαλλος που την παρελαση της Λεμεσου; Μπορει να μεν ειναι σωστο, μπορει ναν εξοδα (γιατι εν πιστεφκω να βρεθουν χορηγοι κτλ) αλλα κοντα στα αλλα εγκληματα του ΡΙΚ τουλαχιστον τουτο απολαμβανει το ο λαος. Εν 3 σταθερες νυχτες του χρονου που εννα συναχτεις με παρεακι, πιτσες κτλ τζιε να σχολιαζεις αβερτα (τζιε να καμνεις ριφρες το ταιμλαιν του τουιτερ που προσφερει αφθονο γελιο)
Γιαυτο Eurovision 12 points!!!

Μα ο προεδρος πραγματικα καταφερνει να μας εκπλησσει καθε εβδομαδα! Ηταν το διαγγελμα στο οποιο ομολογησε οτι επιεσαν τον να υπογραψει (μανα μου τον ρε τον πουλουκκο, μεν μου τον πιεζετε α!). Ηταν τζιε ζαβη η γραβατα του τα γεριμα σαν ηταν τζιε μαγνητοσκοπημενο! Εν λαλω να σιει ενα στυλιστα να τον βουρα που πισω αλλα δεν εβρεθηκε ΕΝΑ πλασμα να του νεψει, να τον σασει; Επαγγελματισμος μηδεν.
Τζιε ηρτε φρεσκο φρεσκο εχτες το συνεδριο της ΠΕΟ στο οποιο παριστανται οσοι ετελιωσαν την ΕΔΟΝ, την Προοδευτικη, τζιε εν γραμμενοι στο Ακελ. Καταλαβαινετε ηδη ποσο φορτωμενο ηταν το κλιμα για τον Δημητρη μας. Εισιε τζιε καποια πιεση πανω του, καταλαβαινετε, εξεσπασε το μωρο! Εξεσπασε για τα ιδανικα που υπερασπιστηκε τζιε ειδε να καταρρεουν, για τους εργαζομενους που λογω εγωισμου δεν επροστατευσε εγκαιρα ακομα τζιαν του εφωναζαν αντιπολιτευση τζιε κεντρικη τραπεζα να παρει μετρα. Bitch please, he knows better!

Καρτερουμε να σιονισει στο Μαντσεστερ, ενα σιονονερο, ενα χαλαζι σαν τζινο που εκαμε περσι στη Σκαλα, κατι να ασπρισει τελοσπαντων. Εν το βλεπω ομως πριν να ρτουμε Κυπρο.
Επηεν το εξαμηνο. Ησυχιες πολλες. Καμια σχεση με εξαλλα φοιτητικα χρονια. Εννα προσπαθησω δευτερο εξαμηνο να προγραμματιζουμε καλυτερα για να εχω περιθωριο για πελλαρες!

Σκεφτουμε σοβαρα να κλεισω το Τουιτερ μου τζιε να ανοιξω ακκαουντ σαν Dreamer. Ηδη καμνω φολλοου καποια αστερια της μπλογκοσφαιρας τζιε βλεπω οτι υπαρχει μια ταση για καθε μπλογκ να εσιει το τουιτερ του. Συν το οτι ανακαλυψαν το τουιτερ τζιε διαφοροι που ξερω in real life.

Εεεεερμ τι αλλο; Αυτα!

13 σχόλια:

  1. ούφφου μα εκάμετε ούλλοι τουίτερ; να έχω να κουμαντάρω τζαι τουίτερ; ούφφφου...

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι εν αλήθκεια οτι εγέμωσεν το twitter bloggers!

    στο Λονδίνο εχιόνισε this week..εννα μεν χιονίσει και τζει πάνω?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσσιονησε Λονδίνο, εσσιόνισε Εσσεξ ΤΖΕ ΣΣΕΦΗΛΤ ΠΟΥ ΕΝ ΠΙΟ ΨΗΛΆ ΤΖΕ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΕΙΑ ΕΝ ΕΣΣΙΟΝΙΣΕ -.-

      Διαγραφή
    2. dremer ela na pe3oume shinopolemo prin fieis gai kirpo!

      Διαγραφή
    3. ρε λονδινο εννα ρτω 15 αλλα φεφκεις ηδη νομιζω εννε;

      Διαγραφή
    4. ναι ρε παρασκευη 14 χαννουμε...παω στην πατριδα...

      Διαγραφή
  3. Ε Dreamer, σαν σε δκιάβαζα ήρτε μου μια σκέψη. Ι λάικ γιου ρε ντούτ! :) (άσχετο αλλά αφού μου ήρτε είπα να το γράψω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήντα σε κόφτη αν σε είβραν πλάσματα που ξέρεις? Αφου το τουίτερ σου εν κανονικά με το όνομα σου τζε με την βούλα σου Ο_ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβως. εν μπορω να γραφω τες μαλακιες που θελω. το τουιτερ αν επροσεξες γραφει ο καθενας οτι του κατεβει, χυδαια, κατζιες, φαντασιωσεις, απωθημενα

      Διαγραφή
  5. Γιουροβιζιον φετος= παναηρι...μειωμενο μπατζετ = να δουμε ποιον μαλακα που εν ξερει η μανα του εννα στειλουν! αλλα τεσπα!

    η γεωργια εσυμπαθησεν σε γιατι εκαμες σισκατο τον πουλουκκο...νοου κκομεντ!

    εσιει χαζι το τουιτερ με τους μπλοκερ! καρτερουμεν σε ντριμερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για την ακρίβεια ήταν για την γιουροβίσιον και την ζαβή γραβάτα :).Αλλά ντάξει.. νόου κομμέντ! :P

      Διαγραφή
    2. xaxax ειπειδη εγραψες τζινο το πειποιημενο ποστ για τον προεδρο..οι τιποτε αλλο...νοου οφενς ντιαρ!!

      Διαγραφή
    3. απο οτι εκαταλαβα θα στειλουμε τον Γιωργο παπαδοπουλο. ειμαι περιεργος οφειλω να πω.
      θενξ γεωργια για το λαικ!

      Διαγραφή