19 Δεκ 2012

Santa Baby...

Yes yes, it's time for that post of the year. Αυτο το ποστ διαβαζεται καλυτερα οταν ακους αυτο. (νοτ ριλλι, απλα ειχα το στον νου μου) http://www.youtube.com/watch?v=Q-bid96fVUs

Αγαπητη μου, ειμαι ο Αγιος σου Βασιλης για φετος! Δεν σε θκιαβαζα που πριν αλλα τουτο εν το ποιντ του θεσμου νομιζω.Εξερευνησα λιγο το μπλογκ σου οταν μου ανατεθηκε η αποστολη. κριμα που εν καμνεις πολλα ποστ. Σιριουσλι γουμαν, 10 ποστς ουλλο τον χρονο;;!! Εσιεις χιουμορ τζιε αν εγραφες παραπανω δεν θα χαμε κανενα προβλημα!

Το δωρο σου λοιπον καλη μου Red, ειναι μια βολτα με το ελκηθρο μου!

Οι εννεν μονο τουτο τζιε κανονικα επειδη αμφισβητας την μεγαλοσυνη του Αγιου Βασιλη εν επρεπε να σου δωκω το υπολοιπο δωρο αλλα τελοσπαντων. Η βολτα μας με το ελκηθρο θα τελιωσει σε εναν κοσμο μακρια που δαμε. Καπου κοντα που τον πλανητη των Χριστουγεννων (εν που τζιαμε που εγορασα τους ιπταμενους μου ταρανδους, τα παραπανω δωρα, την στολη μου που εν εξαιρετικα ευλυγιστη κτλ κτλ.) Σε τζιντον κοσμο που θα σε παρω αγαπητη μου δεν υπαρχουν κατσαριδες! Ναι ναι! Που τζιντον κοσμο εμεταναστευσαν τζιε ηρταν στην Γη. Ουλλες! Εν ξερω αν θα θελεις να μεινεις μονιμα τζιπανω. Δε τζιε πε μου πλις ως την παραμονη της Πρωτοχρονιας ουτως ωστε να σου συναξω λλια πραματα που ννα περνω που την γειτονια σου για τα δωρα τζιε να σου τα φερω. (τι εννοεις ουλλα τα μωρα της περιοχης σου εν αμπαλατα τζιε εν θα πιαν δωρα;)

Τζιε που λαλεις, εκαμα τζιε κατι διευθετησεις με τον Κυριο τζιε εσυμφωνησε μαζι μου τζιε σε τζιντον κοσμο που ννα σε παρω εννα σιεις τον Δημητρη να σου τραγουδα "Θες να γινω αλλος να μην ειμαι πια εγω". Ο Δημητρης βλεπεις εκαμε το αντιθετο που τες κατσαριδες. Εφυεν που την Γη για αλλου. Κριμα γιατι ξερω οτι αγαπουν τον πολλοι δακατω νομιζω.




......Και επιστροφη στην πραγματικοτητα! Ελπιζω να σου αρεσε το δωρο τζιε να σου επετρεψε να ξεφυγεις για λιγο. Αν οι, απολογουμε, απλα το μπλογκ σου εν εσιει αφθονια υλικου! (Εν εθελα να σου γραψω για πιλοττους τζιε τασιηνοπιττες!) Αρα συμπερασμα: Γραφε παραπανω! Λειτουργει τζιε σαν ψυχοθεραπεια! Τραστ με

8 σχόλια:

  1. Μια βόλτα με το έλκυθρο εν πολλά καλό δώρο! Καλά να περνάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πεεεε εγω θέλω ουλλα τα δώρα! Πάντως αν με πάρετε μαζί σας θα είμαι φρόνιμη....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω να οργανωθεί μια bloggerεκδρομή να μας πάρεις ούλλους! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ντριμερ πολλα ωραιο το δωρο σου....μαγευτηκο.

    Εγω ειμαι μεσα για την εκδρομη! πρας θελω εκδρομηηηηηηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dreamer μου καταρχάς να σου πω ότι το τραγουδάκι που έβαλες άκουα το στο ράδιο την μέρα που εδιάβασα το ποστ σου! Τυχαίο; (Μαλλον ναι επελλάναν μας με τα Χριστουγεννιάτικα στον κισσ :p)

    Δεύτερο και πιο σημαντικό ότι άρεσε μου πολλά το δώρο σου :)Θα ήθελα πολλά τούτη τη βόλτα, και το παρτ του πλανήτη που εν έχει κατσαρίδες αλλά ειδικά το παρτ με τον Δημήτρη!! Μια μικρή ερώτηση μόνο, γίνεται στο δρόμο να τρώμε skittles? Επίσης, εν εσύ που εν να οδηγάς, ένα κανένας πιλόττος ένε; :p

    Ευχαριστώ πάρα πολύ! Το δώρο σου έκαμε με και εχαμογέλασα :) Καλές γιορτές να έχεις με ότι είναι πιο σημαντικό για σένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή