8 Δεκ 2012

Μπραφ is back!


Υποθετω οτι η μεγαλη πλειοψηφια του αναγνωστικου κοινου μου δεν γνωριζει τον Μπραφ. Μπορει τζιε να καμνω λαθος ομως α! Απλα εχω την εντυπωση οτι εν thing της γενιας μου
You can all feel old now if you are older than 25.

Νιωσατε;

Ακομα;

Περιμενω.

Ουτε;

Αν εψιλοεκνευριστηκετε εν τα νευρακια της ηλικιας, dont worry!

Anw! Ο Μπραφ εν ενας καλαμαρας youtuber που εσιει αρκετα μεγαλο κοινο. Σχολιαζει/Σατυριζει διαφορα της κοινωνιας, που αφορουν την νεολαια κυριως. Αποσυρθηκε πριν 6-7 μηνες περιπου γιατι εκουραστηκε/εβαρεθηκε καπως τζιε ανεβασε νεο βιντεο προχτες! Παραλυρημα στα πληθη!!
Το βιντεο ετο δαμε





Ναι ξερω το οτι σαν καθε καλαμαρας που σατυριζει (βλ. Ραδιο Αρβυλα, Λαζοπουλος) ενω γελας πολλα εσιει φασεις που καμνει οτι ξερει τα ουλλα τζιε εν τζινος τζιε κανενας αλλος. Anw

Ενας προβληματισμος που γεννηθηκε απο το βιντεο. (Εν Σαββατο πρωι ομως τζιε εν θα τον αναλυσω παραπανω. Χαλαρα) Ποσα πραματα μολις εμφανιστουν κρινουμεν τα ως λαθος/διαβολικα/κακα τζιε παιρνει καποιο τζιαιρο να τα συνηθισουμε τζιε να πειστουμε;;

5 σχόλια:

  1. εν πολλά politically incorrect ο τύπος!
    τι εννοείς μόνο οι under 25 τον ξέρουν? εμένα έμαθεν μου τον ενας 30 plus!..φυσικά εμείς πέφτουμε στην κατηγορία των 'μωρευκούντε τούτοι' αλλά whatever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΛΙΑ Ο ΑΝΡΘΩΠΟΣ...ΣΑΧΛΑΣ ΣΚΕΤΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο μπραφ καμνει μας τζιε γελουμε and thats enough. περαιτερω σκεψη τζιε αναλυση απλα χαλα το.
    ρανια, μπορει να τον ξερουν τζιε παραπανω, δεν λεω!
    χιονονιφαδα θυμασαι που εκατσαμε εσσο σου τζιε ειδαμε το μισο τσιανελ καμποσοι μαζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :) Εγώ βρήκα τον μπραφ τότε που ήταν ένας απλός μπλόγκερ! Από τότε τον παρακολουθώ - παρόλο που μου αρέσει περισσότερο ο Σίλας που ασχολείται με την επικαιρότητα!

    Όταν άρχισε να κάνει τα βιντεάκι με ήχο βρήκα πολύ φλώρικη τη φωνή του αλλά μετά τον συνήθισα :P. Πολλά καλός :), άι λάικ!

    Λέει τα πράγματα ωμά, όπως ακριβώς πρέπει να τα λέμε!! Στα τρέεεεναααα!!! [την εκπομπή στο ραδιόφωνο την ακούς; εγώ δεν την ακούω λάιβ, αλλά τη βρίσκω στο γιουτιουπ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή