25 Οκτ 2012

Κανελλη

Καμετε καποιος ποστ για το περιστατικο με την Κανελλη τζιε βαρκουμε να καμω εγω!

αν δεν καμει κανενας τζιε αναγκαστω να γραψω εγω, αυτο το ποστ θα διαγραφει

απλα εσιει τζιαιρο να καμω κανενα ποστ ειδησεογραφικου χαρακτηρα/εμπνευσης

6 σχόλια:

  1. ρε μεθυσμενε εν για το περιστατικο με τον χρυαυγητη? οξα εγινηκεν αλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φουρνόφκιος25/10/12 20:24

    ποιον κόφτει ένιγουεϊ η κανέλλα; ;s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επηεν καλεσμενη σε μιαν εκπομπη τζιε στες διαφημισεις, ηρτεν μια αλλη εκπομπη που καμνει φαρσες με ελληνικες τζιε γαντια του μποξ ταχα να της δερουν. τουτη εκομπλαρε, αποχωρησε που την εκπομπη, εκαμναν 12 λεπτα διαφημισεις. εσυνεχισαν την εκπομπη χωρις την κανελλη, εζητησεν συγγνωμη η παρουσιαστρια. τελικα η κανελλη επεστρεψε στην εκπομπη λουμενη του κλαματου.
    μετα που ωρες αποχωρησε που την παναθηναικη συμμαχια (εταιρια που διαχειριζεται τον παναθηναικο στην οποια ηταν μελος επειδη ηγετης της εταιριας εν ο καναλαρχης του καναλιου που εν τουτες οι θκιο εκπομπες) ή κατι τεθκιο. εφκαλεν ανακοινωση τζιε τζινη που ελαλεν οτι η σατυρα επαρατραβησεν, εφκαλεν ανακοινωση τζιε το καναλι οτι εν εκαρτερουσαν να αντιδρασει ετσι, εν ειχαν ετσι σκοπο κτλ.
    the rest is history

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επροσπάθησα να γράψω για το περιστατικό, μόλις το διάβασα κτες, και είδα και το βίντεο. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να μπω στη θέση της.
    Να λέει ότι υπέστει κτηνωδία τότε και να δείχνει σοκαρισμένη που χάσαμε το μέτρο. Αν ήταν άλλο άτομο, θα συμφωνούσα μαζί της - αυτά που είπε είναι σωστά. Ακούγοντας τα από αυτήν όμως χάνουν το νόημα τους τα σωστά λόγια.
    Το μέτρο το έχασε η ίδια από καιρό, όταν βρίζει τους συνομιλητές της, όταν καπνίζει στον αέρα, όταν λέει ότι η σάτιρα δεν έχει όρια - δίνοντας άλλοθι σε πολλούς που χρησιμοποιούν τη σάτιρα για να γελοιοποιήσουν αξίες και ιδανικά.
    "Άλλο σάτιρα, άλλο φάρσα". Αυτό λέει ο Σίλας από τα κτες. Έχει δίκαιο. Η όλη παράσταση της Κανέλης όμως μετά τη φάρσα, έδωσε άλλη διάσταση στη φάρσα. "Τέρμα τ'αστεία" είπε σε κάποια φάση. Δεν είναι αστείο ότι την επατσάρκασε ο Κασιδιάρης, ή τουλάχιστο δεν θα ήταν αστείο αν δεν προηγείτο το σκηνικό που παίκτηκε πριν! Όταν το επίπεδο είναι τόσο πεσμένο, η βία μπορεί να φαίνεται και αστεία! [π.χ. βουλευτές σε άλλα κοινοβούλια που ρίχνουν μπουνιές και κτυπούν με τακούνια! - αυτό είναι αστείο, έστω και αν είναι βία].

    Δεν θέλω να πάρω θέση γι' αυτό το θέμα, και σίγουρα δεν θα την υποστηρίξω, επειδή δεν την πιστεύω! Ούτε όμως θα διαφωνήσω με όλα όσα είπε επειδή είπε αρκετά σωστά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή