16 Οκτ 2012

Σοκ!

Προειδοποιηση: Το παρακατω αρθρο μπορει να ενοχλησει κατοχους μητρικων συναισθηματων.

Μια 23χρονη γυναικα στο Τεξας εκαταδικαστηκε σε 99 χρονια φυλακιση, για το οποια θα ασκησει εφεση να γινουν 30. Ο λογος; Εκολλησε με δυνατη γομα τες παλαμες της διχρονης κορης της πανω στον τοιχο τζιε εσπασεν την που το ξυλο για να σιωπησει!!
Ευτυχως την μιτσια ηβρεν την η γιαγια της, επηρεν την νοσοκομειο που ηταν σε κωμα για μια εβδομαδα. Σκισμενες παλαμες, σπασμενα πλευρα, εγκεφαλικη αιμορραγια, μωλωπες παντου κτλ.

Η δικηγορος υπερασπισης στο βιντεο ισχυριζεται οτι η κοπελα επειδη εμεγαλωσε σε διαλυμενη οικογενεια με ναρκωτικα, βια κτλ εν "ενα παδι που εν αναπτυχθηκε εντελως".

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FL3dyTk67MQ
δετε το βιντεο


5 σχόλια:

  1. μα τον θεο αν την ειχα μπροστα μου θα της εδιουν με την βερκα ωσπου να λυσουν τα βλατζια της. Ετσι ανθρωπους πρεπεινα τους καμνουν το ιδιο τζε μετα να τους εκτελουν για να καθαριζει η κοινωνια. ακου μις she had a bad childhood. Is this an excuse? BITCH PLEASE! LET HER DIE IN JAIL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I never get the people that abuse their children..I don't understand what could possibly go through their mind για να κάμουν έτσι πράμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να κάνουν παιδιά από τη στιγμή που αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά προβλήματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι μα το θεό. Εν θέλω να δώ το βίντεο :Ρ
    Ιρονία ότι η γιαγιά ‘σώζει’ την υπόθεση που την στιγμήγ που αν το σκεφτείς εν το source της υπόθεσης :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΡΩΝΕΙΑ!!!! εφκηκε το eyeball μου τζιε κρεμεται που μια κλωστουα!

      ps: μπορει ναν η γιαγια που την αλλη πλευρα, καμια μανα που υιοθετησεν την εγκληματια στα 17 ξερω γω. μπορει ναν τζιε τουτο που εννοεις

      Διαγραφή