11 Οκτ 2012

ξγβγλξγνόεξαονεξ

Εννεν μονος το περτικος που νιωθει πελαγωμενος. Τζιε εγω ειμαι πελαγωμενος με τα μαθηματα τζιε εν ξερω τι να καμω! Εν πολλα καινουριο το αισθημα τζιε εν ξερω πως να το διαχειριστω. Εν ειμαι μαθημενος να κοφκω πισω, να ζητω βοηθεια για να φκαλω τες ασκησεις! Τζιε ακομα παραπανω αγχωνει με το οτι ενα μηνα μαθηματα εν εκλεισαμε ακομα. Προχωρουν πολλα γληορα τα μαθηματα, στοιβαζεται η υλη, τζιε στοιβαζουνται τζιε τζινα που σημειωνω οτι πρεπει να τα ξαναδω γιατι εν τα καταλαβα/ εν τα θυμουμε που το λυκειο κτλ.
Προσπαθω να θκιαβασω, καθουμε ωρες παστο γραφειο αλλα καμνω οτιδηποτε εκτος που το θκιαβασμα, τζιε οταν καταφερω να θκιαβασω, εν συγκεντρωνουμε τζιε απλα τζιυλουν τα μαθκια μου παστα γραμματα. Εν ξερω τι να δοκιμασω. Εννα αρκεψω που τα τωρα να πηεννω να βαονουμε μες στα library;
Καμνω τζιε κατι σκεψεις να αλλαξω πτυχιο ωρες ωρες. Καμνω τζιε κατι σκεψεις οτι τωρα μεινισκω τζιε κανενα μαθημα. Ε θα το αντεξω τουτο. Νιωθω οτι εκτος που τον εαυτο μου εννα ντροπιασω τζιε τους γονιους μου που διουν τζιε τοσα λεφτα ετσι εποχες. Εγω, που θυμουμε μια φορα πολλα παλια, σε ενα διαγωνισμα ειπα των συμμαθητων μου οτι επιασα πιο χαμηλο βαθμο που τον πραγματικο γιατι επατωσε η ταξη τζιε εν εθελα να μαι ο μονος που επηεν καλα, να ειμαι τωρα πελαγωμενος. Ξερω το οτι εν δυσκολο το πτυχιο που εθκιαλεξα αλλα γμτ.
Ο συγκατοικος μου εννα παει Nottingham το ΣΚ τζιε ειπεν μου να παω. Εν θα παω ομως, αν χαραμισω τζιε το Σκ χωρις επαναληψη εν θα φκω που πανω. Αλλα εν θελω να μεν καμνω τιποτε. Ηδη νιωθω οτι ηρτα Αγγλια τζιε καμνω μονο τα στερεοτυπα. Εν επηαμε ενα κλαμπ ακομα που τζινα των Εγγλεζων, ποιυ εν μια λιρα τα ποτα. Εν επερπατησαμε το Μαντσιεστερ, να βρουμε κανενα παρκο, κανενα καφε λλιο αλοσπως. Μονο στο city centre που εν τα καταστηματα, Starbucks, nero τζιε παλε. Οι υπολοιποι αρκουντε σε τουτα εγω ομως θελω να χορτασω την πολη, να την μαθω ποξω.
Ηρτεν μια φιλη μου την προηγουμενη εβδομαδα που το Sheffield για την συναυλια των Radiohead που εισιε στην πολη (εθελε καπου να διανυκτερευσει βασικα :) ) τζιε εν τζιαμε που ενιωσα οτι εν εξερα την πολη μου. τριτοετης φυσικα η κοπελα τζιε καθε τρεις τζιε λλιο πετασσεται Μαντσιεστερ αλλα παλε.

Τελοσπαντων, παω μαθημα παλε, να δουμε τι θα φκει.

8 σχόλια:

  1. Ρε ετσι εν η αρχή....εν να πελαγώσεις αλλα θα δεις που θα κολυμπησεις τζαι μαλιστα θα καμεις τζαι καλό ρεκορ! Αν σε παρηγορει, it happens to almost everyone. Ετσι ενι....Δωσε χρονο να εβρεις τους ρυθμους σου....

    Τζαι μεν ξεχνας οτι τα καλα κόποις κτώνται που ελαλουσαν τζαι οι αρχαίοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :)
    1. Σιέρουμαι σας που σας δκιαβάζω έστω τζαι αν γράφετε με αγωνία.
    2. Όλα θα γίνουν με τον καιρό, φτάνει να είναι στο πρόγραμμα.
    3. Έννεν κακό να ζητάς βοήθεια - για την ακρίβεια προσωπικά μετανοιώνω για κάποιες φορές που δεν ζήτησα.
    4. Προσπάθα να διαβάσεις με άλλο σύστημα από αυτό που είσαι συνηθισμένος.. ίσως να αλλάξεις λίγο περιβάλλον .. να κλείσεις το ίντερνετ ίσως; :P

    Ψυσσιή τζαι νεύρο dreamer μου! xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στην αρχή εν λογικό να νιώθεις πελαγωμένος..μέχρι να μπείς στο πνεύμα και στο mentality του Αγγλικού συστήματος..

    υπομονή και σιγά σιγά θα βρείς τον ρυθμό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε τζε εγω σκεφτουμαι ωρα ωρα τι εν τουτο που εθκιαλεξα! τζε να αλλαξω πτυχιο, αλλα που την απογοητευση. τζε σκεφτου οτι εγω ειμαι πολλα μακρυα που ουλλους.. :( (εκτος που το λονδινο) τζε ακομα δεν αρκεψα τζε δεν εχω ωρα να κλαω κυριολεκτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε έσιεις πολλή τζιαιρό μπροστά σου να μάθεις τη πόλη! Μεν αγχώνεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κοπέλα ενα ερκετά συμφεροντολόγος αλλα έν θα αρκέψω πάνω σε τζίνο.
    Ρε, έν είσαι μόνος σου. Έτσι είναι για ούλους μας. Ενωώ ένεν κάτι που εσύ καμνεις λάθος. Εν όσπου να μάθουμε τους τρόπους, τα shortucts που λέμεντες. Έτσι νιώθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Shortcuts ενωώ στο θκιάβασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ευχαριστω φιλοι και φιλες για τα παρηγορα σας λογια. νομιζω παω καλυτερα, ή εν το mood του σουκκου και αυτου του υπεροχου κυριακατικου πρωινου τζιε που τα αυριο παλε φρενιτιδα!
    πεζουνε αναφερεσαι στην looney-redhead; τζιε πρεπει να σου φυε κανενα γραμμα γτ εν καταλαβω τι λαλεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή