4 Σεπ 2012

Do it Hawaiian Style

Επηα στα πιο απιθανα βαφτισια ever! Ηταν εξαιρετικα οργανωμενα και διακοσμημενα και τα συγχαρητηρια ανηκουν φυσικα στους γονεις
Ο χωρος δεξιωσης ηταν στα Λυμπια. Ονομαζεται "Επαυλη". Πολλα ευκολο. Εσιει ταπελλα στο roundabout που εν στην εξοδο των Λυμπιων τζιαι ακολουθας την τζιε παιρνει σε πανευκολα. Ανυσηχας καποια φαση γιατι φκαινεις που τον πολιτισμο τζιε φτανεις σε ενα χωρο με πισινα, γρασιδι, κηπο, ανοικτο και κλειστο χωρο για τους καλεσμενους, ξεχωριστο χωρο για το μπουφε, μπαρ, ολα μελετημενα και προσεγμενα. Νομιζω λειτουργει κανονικα και σταθερα (οι μονο σε εκδηλωσεις) and its worth a visit!). To φαγητο ηταν επισης αριστο. Τζιε νοστιμο τζιε στην σωστη ποσοτητα. (βλ. αλλου που καμνουν 15 σαλατες, 2 μακαροναδες τζιε 2 ειδη κρεας!) Η εξυπηρετηση αψογη ΚΑΙ στα ελληνικα.

Η ουσια ηταν η διακοσμηση που αναλαβαν οι γονιοι μαζι με την βοηθεια φιλων που εχουν τις γνωριμιες και τα κοννε! Εθελαν το θεμα να ειναι χαβανεζικο μεχρι την τελευταια λεπτομερεια γιατι το μωρο εν χαβανεζικης προελευσης!! (U know what i mean!!)
Σημ: επειδη θα το δειτε στις φωτογραφιες, το μωρο λεγεται Ουρσουλα. Δεν ειναι κανενα αππωμα του ζευγαριου οπως κατι κουφα που ακουω πχ. Αγγελα-Μαριαλενα αλλα το ονομα της γιαγιας. Και ειναι χριστιανικο γιατι ο παπας που το βαφτισε, νεαρος και που τους παπαδες που εν ασιλας παπαες εκαμε την ερευνα του.


Top highlight!! Η τουρτα!! Κολονα μα δεεε!!! εν του ζαχαροπλαστειου ομως, να τα λεμε αυτα

highlight no2: καποα περασμενη ωρα ολα τα τραπεζια σερβιριστηκαν ενα κοκτειλ μεσα στον ανανα
highlight no3: καθε τραπεζι ειχε ενα ονομα που μια τοποθεσια/ονομα της Χαβαης. Δετε που ημουν εγω, όι δετε!



Το φουστανακι της κοριτσαρας που το φκαλαμε καποια φαση γιατι εδυσπηρκασεν το μωρο τζιε εκλεεν απαρηγορητα



το ονομα του μωρου στην πισινα

Δωρα/κεραστικα 1: λουλουδινα κολιε που σου τα φορεν το ζευγαρι στην εισοδο για το γουελκαμ (δεν θυμουμε το ονομα τους τωρα), διπλα τα κεραστικα, παραδιπλα οι πετσετουλες μπανιου που ηταν ας πουμε η μπομπονιερα.
διακοσμηση παρα την εισοδο 1

διακοσμηση παρα την εισοδο 2

η εισοδος
Δωρα/κεραστικα 2: mash-mallows, cupcakes

μπαλονια στην εισοδο

Το χαρτι στο τραπεζι (αληθκια, πως τα λαλουν τουντα χαρτια που βαλλεις το πιατο σου πανω;) mahalo σημαινει ευχαριστω. το γλυφιντζουρι εν το απιθανο κεραστικο!

Η χαβανεζα κρατοντας τον αριθμο του τραπεζιου
Ξερω τι θα πειτε. Πρεπει να δωκαν μιαν περιουσια. Εδωκαν πολλα, εν αληθκια. Αλλα εν το πρωτο τους μωρο τζιε εν πολλα αγαπημενοι τζιε ευτυχισμενοι! Οταν αγαπας νομιζω εν σκεφτεσαι τα λεφτα, χαλαλι. Τζιε μια καθε τοσο, ετσι ειδικες περιστασεις, με λλιη χλιδη κτλ βοηθουν να ξεφευγουμε.

Ασχετο ΥΓ: επηα στο αμμος το τελευταιο σαββατο (restaurant/bar στο Μακενζυ, Λαρνακα γιαυτους που δεν το εχουν ακουστα) που υποτιθεται εν πολλα καλος τοπος, τζιε εσιει παγκυπριο ονομα. Επιτρεπεται ομως πανω στο μενου να εσιει για καποια ποτα δυο τιμες;; Μια για πριν τις 6μμ και μια για μετα τις 6μμ;;; Εν νομιμο;; Τα φωτα σας παρακαλω

3 σχόλια:

  1. Έτω, να πάρεις παράδειγμα που τα ξαέρφκια σου (?) που οργανώσαν τούντα βαφτήσια παρα να κάμνεις μόνος σου τελετουργίες τζε να βάφεις κλισσε frames με κλισσέ χρώμα! ΟΥΥ τα gay-tastes μου μόλις εστρέψαν λίο που μέσα...
    ΘΕΛΩ ΤΖΊΝΤΑ ΚΑΠΚΈΗΚΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επρεπε να ρτεις που το ταξιδι για να πιαει σχολιο τουντο ποστ!
    το λιλα σιουρα δεν ειναι κλισε χρωμα ασχετε. τζιε που την στιγμη που εν το gaytaste που εσιει προβλημα Im fine
    τα cupcakes για να παρηορηθεις εν ηταν ωραια. το κεραστικο ηταν κολαση ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το έπιασε το μάτι μου το ποστ. Ευχαριστω για την επισήμανση. Και μην ανησυχείς, ειναι συνηθισμένο το όνομα σου! Δεν θα αποκαλυφθεις τόσο εύκολα! σου γράφω εδω και δεν απαντω στο μειλ για να ξέρεις ότι το είδα. Πάντως, γενικά το όλο κονσεπτ της βάφτισης ειναι σπάνιο. Και η τούρτα πανέμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή