29 Σεπ 2012

catching up part2

Λοιπον, πεθυμω να γραφω αλλα αληθκια εν ξερω τι τζιε εν βρισκω τζιε τον χρονο.

Μολις ηρτα που το greek night. το 2ο μου δαπανω. ποψε ηταν χαλια. η μουσικη, ο κοσμος. την ποροηγουμενη φορα επερασα πολλα ωραια! εβαλαν μας τζιε ρετρο 90ς που εν η αδυναμια. Σχοινα, λιβιερατο, τα παλια της βανδη κ.α.

Εν εκαμα ξενους φιλους. Οι επειδη εν εθελα ή επειδη εν τα καταφερα αλλα επειδη γεμωνουν οι μερες μου με τους φιλους μου απο παλια που εν ηδη δαπανω. Ξερω τι εννα μου απαντησουν τα πετεινα του ουρανου αλλα αληθκια εν δυσκολο τζιε να θελεις να καμεις ξενους φιλους στο μαντσιεστερ. εχω ομως ενα κινεζακι που μιλουμε πολλα. μανα μου τον ρε. εκαμα ομως πολλους φιλους κυπραιους.

επηα μια νυχτα στο gay village, απλα για την εξοδο μας. καλη φασουα. προοδευτικοι ανθρωποι, ουτε να προκαλεσουν ουτε τιποτε

με τα μαθηματα εν μπορω να πω και τα καλυτερα. το προγραμμα μου εν χαλια. ξεκινω που τες 9 το πρωι σχεδον καθε μερα τζιε πιεννω ως τες 4-5 με ενδιαμεσα κενα που εν πολλα σπαστικο γιατι εν προλαβαινεις να ρτεις σπιτι αρα μεινισκεις τζιαμε. οι καθηγητες μου δεν ειναι και οτι καλυτερο. τα μαθηματα απαιτητικα οπως τα περιμενα που την πρωτη εβδομαδα. ο θεος βοηθος.

η συγκατοικηση θελει δουλεια. τουλαχιστον με τουντα πλασματα μπορω ομως να συνεννοηθω, τζιε εχουμε τες ιδιες αναγκες/απαιτησεις στην κουζινα. σκεφτου να μεινισκα με κανεναν αλλης κουλτουρας, νομιζω θα ετσακρουσαν τα νευρα μου.

ειδα κατι παιχνιθκια σε αλλα μπλογκς που ταχα πρεπει να παιξω αλλα οι τωρα. βρκμ τζιε εγραψα απλα πως περνουμε τελευταιως.

α, επηα καζινο. νταξει, κατισιη μας.

ηβρα το πως να γραφω ελληνικα ευτυχως!

εε.. τουτα

2 σχόλια:

  1. Ακριβός το ίδιο! 9 το προι εκτος δευτέρες τζε τετάρτες. Τζε μινίσκω ως τες 17:00 - 18:00 !
    Τζε μινίσκω με ξένους εγώ. -.- Εν πολοσινενοουμαστεν…
    Τέσπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή