31 Αυγ 2012

Now that's what I call bad timing

Καποιες φορες η ζωη φερνει ανατροπες που εν τες επεριμενες. Τζιε φερνει τες σε χρονικα σημεια που καμνουν εσενα να μενεις αναυδος τζιε να χαμογελας ενω η ιδια η ζωη χασκογελα με ειρωνια. Οχι απαραιτητα κατι κακο, απλα ειρωνικο.

Το σκηνικο σπιτι μου τους τελευταιους δυο μηνες τα πρωινα εν το ιδιο. Εγω, ο απολυμενος στρατιωτης/μελλων φοιτητης που δεν εχει μια καλοκαιρινη δουλεια, η ανεργη αδερφη μου, επισης φοιτητρια και η μητερα μου, εκπαιδευτικος στο επαγγελμα, στις καλοκαιρινες διακοπες. Ο παπας μου δουλεια.
Παρασκευη 31 Αυγουστου: Τελευταια μερα τουντου σκηνικου. Απο Δευτερας η μανα μου παει πισω δουλεια τζιε ο παπας μου επιστρεφει σπιτι, για παντα. Η κατασταση της οικονομιας φκαλλει τον στην "ανεργια". Τα εισαγωγικα εν επειδη αναλογως καλα την εχουμε. Γιατι εννεν ανεργος. Αφυπηρετα προωρα. Αρκετα πιο προωρα απο οτι θα περιμεναμε, αλλα πως να το καμουμε; Με μια σχετικα καλη προταση απο τα αφεντικα, προχωρας.
Αρα, εντος της αλλης εβδομαδας θα ειμαι εγω η αδερφη μου τζιε ο παπας μου σπιτι τα πρωινα.
Τζιε σε δεκα μερεςς εγω τζιε ο παπας μου σπιτι τα πρωινα
Τζιε σε θκιο εβδομαδες ο παπας μου σπιτι τα πρωινα.

Ολα, ολα αλλαζουνε και τιποτα δεν μενει.

Το ποστ εφκηκεν μου μελαγχολικο χωρις να το θελω τζιαι χωρις να πρεπει.

ΥΓ: το μασκαραλλικκι με την μουσικη δουλεφκει;;;

7 σχόλια:

  1. Ήντα καλά! :)
    Εμένα εν μου εφάνηκε μελαγχολικό το ποστ. Κάπως παρόμοια είναι η κατάσταση και στο δικό μου σπίτι αυτή την εβδομάδα [και την επόμενη]. Εν ωραία! :).

    Το μασκαραλλίκι δουλεύκει αν πατήσεις το play (duh) αλλά δεν βρήκα την ένταση του ήχου κάπου και με τα headset ας πούμε εφαράστηκα :P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έννεν μελαγχολικό. να έβρει τζαι ένα χόμπι ο παπάς σου, μια χαρά εννά ένι :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια χαρα εισαι ρε αμπαλατε...με μελαγχολικος με τιποτε.απλως ετσι ενιωθες τζινη την ωρα που εγραφες το ποστ...το μασκαραλλικκι δουλεφκει τζε πελλανισκει μας! εοφδηθηφςριωθηνρςω :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επέτρεψε μου να σου δώσω μια συμβουλή, σαν .....2 χρόνια κχμ, μεγαλύτερη σου που είμαι. Απόλαυσε αυτές τις στιγμές με τους γονείς, τωρα που τους έχεις και σε έχουν κοντα τους. Ανακάλυψε ποιος εν ο παπάς σου τωρα που έχεις την ευκαιρία, μπορει να εκπλαγεις πολυ ευχάριστα.

    Ελπίζω να μην βγει ύποπτο πάλι το σχόλιο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ με Κολόνα..enjoy it now while you can γιατί μετά εννά το γυρεύκεις..

      το μασκαραλίκι δεν δουλεύει unless you press play..which it better if you ask me γιατί λαώνουμε άμαν ανοίω τα posts που τον reader και παίζουν διάφορα πράματα χωρίς να το περιμένω!!!

      Διαγραφή
  5. Ευχομαι καθε καλό στην νέα αρχη που ουλλοι στην οικογένεια σου με τον ένα ή άλλο τροπο θα αντιμετωπίσουν. Ελπιζω ο παπάς σου να εβρει κατι επικοδομητικό να κάμνει με τον ελευθερο του χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο παπας μου μασιαλλα τζιε να θελει εν θα βρει ησυχια, πολλες οι ασχολιες του!
    το μασκαραλικκι ξερω το οτι πρεπει να πατησω το play για να δουλεψει, εγω το καμα ετσι!!! (παλια εξεκιναν μονο του)
    αλλα εμενα εν παιζει γενικα γιαυτο ερωτησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή