3 Αυγ 2012

New blogger in town!

Εμενα αρεσκει μου να λαλω τα πραματα με το ονομα τους (μπορει να μεν το καμνω παντα αλλα δαμεσα που χω την ανωνυμια μου ειμαι βασιλιας!) και οταν αυτη η ανωνυμια διαταρασσεται ε εχω προβλημα!
Ναι ναι, εκαμε μπλογκ καποιος γνωστος. Τζιε ηβρεν με τζιε εκαταλαβε ποιος ειμαι· ιδιοφυες! Με το κοπελλουι εν εχω κανενα προβλημα ουτε στην μπλογκοσφαιρα τζιε σιουρα ουτε στον πραματικο κοσμο! Απλα ρε κουμπαρε εν καπως. Εν νευριαζετε τζιεσεις αγαπητοι συμπλογκερς; Να θελεις να γραψεις κατι τζιε να ξερεις οτι εννα το θκιαβασει ο ταδε τζιε ο ταδε.
Η αληθκια θκιο φορες εκφραστηκα στο μπλογκ εντονα για τα προσωπικα μου ή για πραγματα που μου συνεβεναν τζιε εσχολιασα ατομα τζιε τες θκιο εμαθαν το τζινοι που αφορουσε! Το πως εν εσιει σημασια αν τζιε στες θκιο περιπτωσεις μεσολαβει συγκεκριμενο ατομο!!!
Anw, ναι εκνευριζουμε να ξερω πραγματικα ατομα που θα με θκιαβαζουν αλλα το ατομο που μικουμε τωρα εν ακομπλεξαριστο οποταν εν νομιζω να σιει προβλημα. Anw, εθκιαβασε οτι ηταν να θκιαβασει (τζιε εγω δεν σβηνω τιποτε που το μπλπγκ εφοσον γραφτει) τζιε εν ενοχληθηκε απο οτι εκαταλαβα! Τελοσπαντων, για να κλεισω, ναι θα μπορουσε να ηταν πιο διακριτικος αλλα ατε σικκιμε. Φκαλω που την μουγια ξυδι (εν ετσι η παροιμια οξα λαλω μλκς;)

Γεια σας θωρω τον κοντοδη τωρα. Ατε αγορι μου!!!!

ΥΓ: εσυ που ξερεις οτι εν για σενα που μιλω, εξυπνο αγορι εισαι, μεν σχολιασεις να γινουμε τζιε τουτουκι!!! λαλουμεν τα που κοντα

9 σχόλια:

  1. Ρε είσαι τέλεια ονειροπαρμενος - dreamer ονομα τζιαι πραμα, τελικά! Λυπουμαι που το νιώθεις να χαλά, αληθκεια, αλλα this is Cyprus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσκέφτουμουν το που εκτές γιατί νομίζω οτι διαβάζει με η μάμα μου:O ενιωσα κάπως οτι εκαταπατούσαν μου το χώρο μου:(
    έχει δίκαιο η κολόνα όμως εν πολλά μιτσιά η κύπρος κάποιος θα το μάθαινε:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γουελκαμ Ντρίμερ του Σάιπρους που θα ελάλεν για την περίπτωση σου το γνωστό ασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @all: εσιετε δικαιο ξερω το τζιε ξαναλαλω εν με κοφτει ιδιαιτερα. απλa its quite bothering να το ξερεις. (παρα να με θκιαβαζε τζιε να μεν το ξερα ομως καλυτερα ετσι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω πάντως εκαταλαβα τζαι ποιός ενι (νομίζω)!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/8/12 16:21

      Τζείνος που εκατάλαβες εθκιέβαζεν τον που παλιά! :)) (να μεν πω τζαι την εξυπνάδα μου;)

      Διαγραφή
  5. @ πρασιναδα: ofcourse you did εισαι επιστημονας!!
    @ heatjo: α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γράφε μάνα μου οτι θέλεις και όποιος έχει πρόβλημα να μεν σε διαβάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι είναι στην αρχή, άμα ανακαλύψεις πως ξέρεις ποιος σε θκιαβάζει, μετά προσαρμόζεσαι τζαι χέστηκες. Ες ε μάτερ οφ φακτ επειδή έβαλες τζαι Νουβελ Βάγκ που εν οι αγαπημένοι της αλκόολας νούμερο 2, πριν πολλούς μήνες ανακάλυψε με τυχαία τζαι άρκεψε να με διαβάζει τζαι μετά εκανονίσαμε να πάμε για καφέ τζαι δε ρέστ ις χιστορι 'γουι γουεντ αουτ εβρινάϊτ' που λαλεί τζαι η Λάνα. Το πόιντ μου είναι ότι ενεν πάντα αρνητικό να σε θκιεβάζουν γνωστοί!
    Θαμπς απ για τους Νουβελ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή