6 Αυγ 2012

Η Κυπρος στον παγκοσμιο χαρτη

Ιστορικες μερες ζει η Κυπρος. Επιτελους πηρε το πρωτο της μεταλλιο σε Ολυμπιακους Αγωνες!!! Μιλούμε παντα για τους; συγχρονους γιατι στες αρχαιες Ολυμπιαδες εδιακρινουμασταν αρκετα. Στες συγχρονες μονο εκπροσωποντας την Ελλαδα καποιοι (νομιζω εν 2, ισως τζιε ενας). Ναι φυσικα στην Ολυμπιαδα του Λονδινου επηραμε ξανα μεταλλιο με την Ουκρανιδα-ρωσσιδα τι ηταν τελοσπαντων που εδηλωσε οτι μεινισκει τζιε ζει Κυπρο. Τελοσπαντων.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΚΟΝΤΙΔΗ!!

Εσπασε επιτελους το ροδι. Επιασαμε το πρωτο μεταλλιο! Θεωρω οτι εν αδυνατο το χρυσο και καθολου δεν με ενδιαφερει. Μονο τζιε μονο που θα κυματισει επιτελους κυπριακη σημαια σε Ολυμπιαδα ειμαι happy.
Btw, οταν εγραφουνταν αυτες οι γραμμες εισιε παρει τζιε η Ελλαδα το 2ο της μεταλλιο, παλε χαλκινο, στην κωπηλασια με τις 2 Ελληνιδες. Συγχαρητηρια κοριτσια.
Εν η ιδεα μου οξα μετα τες χρυσες Ολυμπιαδες σε Συδνευ τζιε Αθηνα η Ελλαδα εποκατσε πολλα. Εν αλλη ιστορια τουτη ομως για την οποια εχω μια θεωρια - σε αλλο ποστ.

Μπορει τουντες μερες να πανυγηριζουμε το πρωτο μας μεταλλιο αλλα η Κυπρος διακρινεται ανα το παγκοσμιο τζιε σε αλλη κατηγορια... Μαλιστα, ναι ναι. Οι, καλε εν εκαμε καμια ματσαραγκα ο Χριστοφιας παλε. Διακρινουμαστε μαζι με την Ελλαδα αυτη την φορα. Δειτε παρακαλω:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμπηκαμε στο WorldWide Trends στο Twitter!! Yupiiii!!! ΠΩΣ ΘΚΙΑΟΛΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΜΙΤΣΙΕΣ ΕΝΝΑ ΣΠΑΣΩ!!! ας πουμε αντι να μπει ο Κοντιδης εμπηκαν οι OneDirection!! Εκυστησα!!! Μασιαλλα τους μανια τζιε πελλαρα. Τελοσπαντων, ας ερτουν τζιε τουτοι να καμουν συναυλια δαμεσα να δουμε τι θα γινει ξερωγω.
Η προηγουμενη φορα που υπηρχε Ελληνικο χρωμα στα WorldWide Trends ηταν με τον παρεα τον Κασιδιαρη τζιε την Κανελλη. Τζιε με τον Τσοχατζοπουλο. Αρα τωρα μπορουμε να πουμε οτι καμνουμε προοδο.

7 σχόλια:

  1. Μπράβο του εννοείται!!! Εγω καμνω το "τουτουκι" δαμέ παντως! Όι να με ρωτουν οι πικριδες στην δουλεια για τες πελλάρες της κυβερνησης. Να δουν τζαι κανένα καλο! Ατε να δω!

    Μπραβο του ξανα του παιθκιου τζαι εις ανώτερα!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο ρε πρας!!! περκι σασουμε νακκο το image που φκαλλουμε τελευταιως!

      Διαγραφή
  2. είχαμε ξαναγίνει trending topic στο twitter όταν πέρασε το Αποέλ στους 8!

    who the hell is one direction?? πόσο χάσμα γενεών υπάρχει για να μεν τους ξέρω?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε οι ρε ρανια!! Δεν ξερεις τους 1D????? χαχα!! ειναι οι ONE σε νεοτερο βρετανικο βερσιον. και πιο ντυμενο

      Διαγραφή
  3. Πάντως αν δεν έκαμνες την "μετάφραση" εν θα καταλάβαινα ότι εν One Direction που ελάλε. 1D εν εξανάκουσα.. για 30D, 32D, 34D etc έξερα :P.

    Εν καλοί οι 1D αλλά όι τζαι τόσο καλοί! :-|

    Μπράβο του Παύλου :).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/8/12 20:34

    Για να είμαι ειλικρινής, θκιεβάζοντας 1D επροσπάθουν να συλλάβω μες το νου μου πώς δαίμοναν έσωννεν κάποια τόσο μικροκαμωμένη έτσι βυζιά...

    One Direction α;
    Τί μαθαίνει κανένας μες τούντα μπλόγκς όμως α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά! Ποιος εκαταφερε να ξεκινήσει έτσι τρέντ στο τουιτερ;; Λολ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή