5 Αυγ 2012

Μπραβο ρε!

Επεριμενα πτι ηταν να πουμπουρισουν τα μπλογκ με το νεο κατορθωμα της κυβερνησης αλλα τιποτε! Εννα μου πεις ο Αντιχριστος εν εξωτερικο, η georgia μπορει να παραγερνει πουποτε... Εσιει το ο αυγουστος ρε παιδι μου, καταλαβω το γιαυτο θα παρω την πρωτοβουλια να κραξω λλιο εγω την κυβερνηση.

Ποσο αχαπαροι εισαστε ρε; Ωσπου εννα μας φτασετε; Ειδαμεν τα ουλλα πιον, κανει!!! Καμετε νακκο κρατι τωρα τους τελευταιους μηνες περκι φυετε με το κεφαλι ψηλα. Εννα μου πεις στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα. Τοσο τζιε τοσα εκαμαν τζιε εν εδρωσεν το φτι τους τωρα ηταν να νωσουν; Στες "προχειρες σημειωσεις" που εδιαρρευσαν;;
Ρε ρεζιλευκεστε μονοι σας ρε! Εν ξερω ποιαν εσιετε τζιαμε στο κομπιουτερ αλλα εν νακκον αχαπαρη! (no offense dear αλλα νομιζω εν με θκιαβαζεις καν!) Δευτερη φορα που στελλετε email ποτζι ποδα. Τζιε κρισιμα θεματα οι καμια εγκυκλιο/διαγγελμα ξερωγω. Στην excel μπορειτε να καμετε το εξης: δεξι κλικ, delete column.

Εν εξηγω τι εγινε γιατι θεωρω οτι ακουσετε τα.
Εν λεω, ειμαι σιουρος φακελλωμενοι ειμαστε ουλλοι στα κομματα τζιε ειδα το με τα μαθκια μου στες δημοτικες εκλογες. Αλλα πιλε μου καμετε το νακκο διακριτικα.
Anw, οτι εκαμαν εκαμαν αλλα εν τζιε η σταση της κυβερνησης μετα που εν ενοχλητικη! Ο στεφανου με υφος αταραχο επιμενει οτι εννεν τιποτε σπουδαιο, απλα ηταν καποιες σημειωσεις, εν σημαινει τιποτε εννεν τζινο το κριτηριο των διορισμων στους ημικρατικους. Οταν τον ερωτησε ο φουρλας για τα ονοματα στες επικοινωνιες παλε τιποτε. Εν απλως τα ονοματα που εχουν για επικοινωνιας τυχαιων ατομων. Παντα τυχαια εν ουλλα τα ατομα στες "ΚΟΒ".
Εισαστε πραγματικα αχρηστοι τζιε ελπιζω να ξυπνησουμε επιτελους γιατι πολλοι πολιτικοι μας εν βαρελι χωρις πατο! Αλλα καποια ΕΔΟΝοπουλα αντι να ξυπνησουν ποσταρουν τα εξης στα FB τους τζιε εν τζιε περηφανοι! Οτι ταχα πρωτη φορα υπαρχουν στελεχη απο ολα τα κομματα τζιε σε ετσι ποσοστα στους ημικρατικους οργανισμους κτλ. Μα το θεμα δεν ειναι τζινο ρε κοπελια μου!


5 σχόλια:

  1. Ο Στεφάνου κάμνει τη δουλειά του - και ομολογώ ότι την κάνει πολύ καλά. Τόσο καλά που αν δεν είχαμε άλλες πηγές πληροφόρησης δεν θα ανησυχούσαμε για τίποτε.
    Νομίζω ότι σαν κοινωνία έχουμε εξελιχθεί, αλλά οι πολιτικοί μας ακόμα να το καταλάβουν. Χρειαζόμαστε καινούριο αίμα [και σίγουρα δεν εννοώ τους νέους πολιτικούς που "γαλουγήθηκαν και μπολιάστηκαν με τις 'αξίες' και τα 'ιδανικά' 'του κόμματος' "].
    Δυστυχώς ένα τέτοιο περιστατικό μόνο κακό κάνει στην πολιτική ζωή, επειδή προωθά τον διπολισμό. Όσο κάποιοι πάνε κόντρα στο ΑΚΕΛ, τόσο το ΑΚΕΛ θα συσπειρώνεται. Και όσο το ΑΚΕΛ 'αποδεικνύεται ανίκανο' τόσο ο κόσμος θα τραβά υπέρ του αντίπαλου δέους!

    Χαίρομαι που νιώθεις αυτή την αγανάκτηση. Πραγματικά χαίρομαι. Αλλά μην πέφτεις στην παγίδα να αποκαλείς τους συμπολίτες σου αμνοερίφια - τουλάχιστο όχι σε γραπτό λόγο και δημόσια :P - για τις πολιτικές τους επιλογές, επειδή έτσι χάνεις τη δική σου αξιοπιστία.

    Επίσης, μην νομίζεις ότι αυτοί που ψηφίζουν τα μεγάλα κόμματα είναι τόσοι πολλοί. Η αποχή τους χαρίζει τα μεγάλα ποσοστά τους.Όσο πιο πολλοί αηδιάσουν από την πολιτική ζωή και δεν παν να ψηφίσουν επειδή απαξιούν, τόσο το καλύτερο γι' αυτούς. Εγώ προσπαθώ να πείσω όσους πιο πολλούς μπορώ να μην απέχουν από τις επόμενες εκλογές - δεν με νοιάζει τι θα ψηφίσουν, αλλά να πάνε να ψηφίσουν!


    Νομίζω ο Ινβίκτους και η Πεκάτσα εκάμαν επίσης μια πολλά καλή ανάλυση του περιστατικού. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλαν εσασα το κ. Γεωργια (με απολογητικο υφος!!) Πρωτη φορα αλλασσω κατι στο μπλογκ and it aint feeling good!

      Διαγραφή
    2. Πονάει πάντα η πρώτη φορά, λαλούν και οι Τρύπες :P

      Διαγραφή
  2. Εκράξαμεν την στον Ινβ τζαι στον Πεκάτσα, τζαι στο τουίτερ,εκραξαμεν την τζαι στην ρίαλ λάιφ...αλλα παραπάνω κραξιμο εν τζαι πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι εκράξαμεν τους και στα blogs και στο twitter και όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε αλλά εν και πρόκειται να αλλάξει κάτι..

      Διαγραφή