3 Αυγ 2012

Κοριτσια πλις!

Με αφορμη το προσφατο ποστ της Σικε που ετολμησε να αυτοσαρκαστει τζιε να τσαλακωσει την εικονα που ειχαμε για λλοου της θελω να σας πω ενα μυστικο απανταχου κοπελλες του πλανητη. Εμπεδωστε το για να ζησουμε τα δυο φυλα αρμονικα και ομορφα ως τα βαθη του χρονου.


ΕΝ ΣΙΕΖΕΤΕ!!!


Να το ξερετε τουντο πραμα. Οι αντρες εχουμε (πρεπει που γεννησημιου μας, κατι στα γονιδια (ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ ΣΣΣΙΟΥΤ!)) που μας λαλει οτι δεν πατε για #2! ΠΟΤΕ! Ουτε #3 (methane gas). Ετσι ειναι. Αποδεκτειτε το. Μεν μας μιλατε για τες σχετικες εμπειριες σας, εν θελουμε να ξερουμε. Εννοειται να μεν σας δουμε ή να σας ακουσουμε (πολλα σημαντικο) ή να (το) μυριστουμε!! Εχετε ξοφλησει αν καμετε ετσι πραμα! Το επομενο βημα ειναι να πινουμε μπυρες παρεα σαν θωρουμε μαππα τζιε να κλαννουμε τζιε να ρεουμαστε παρεα!
Τα ζεφκαρουθκια που μισιημου εν μαζι χρονια τζιε νιωθουν ανετα τζιε ξερω γω πελλαρες, να παν να ππεσουν που κανενα γκρεμο!
Ειμαι καθετος, ειναι το πιο μη θυληπρεπες πραμα. Για αυτο να ξερετε: Στην τουαλετε πατε για κατουρημα (καθοντα παντα!!!!!!!) και καλλωπισμο. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! Ετσι ειναι και ετσι να μεινει!

Ευχαριστω

4 σχόλια:

  1. μα τι είναι αυτή η μανία να γράφετε για τούντο θέμα?!

    συμφωνώ μαζί σου..ντάξει εν ωραία να έχεις οικειότητα αλλά ένεν ανάγκη να μοιραζούμαστε τα πάντα με το other half μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιε μου μα χάνεις!?!?! Νταμπουν τούτα που λαλεις! Να σε ακουση η αρφη-πεζουνι τζε να σε αρκεψει στες γλύορες! (Τζε να σου κλανει μεστα μούτρα για να δεις πιοι κλανουν τζε πιοι οι!! Λοοολ) (Γιάξ χαχαχαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε μα πιννεις;; Αφης τες γενετζες! Ο πορτος εν υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή