26 Ιουλ 2012

Fight for Βούλα

Φανταζουμε ακουσετε λλιο ή πολλα τον χαμο που εγινε με την αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου. Που εκαμε ενα tweet τζιε σε χρονο dt εθεωρηθηκε ρατσίστρια, ακροδεξια, φασιστας σωστος τζιε το πόσο γλήορα εφκήκεν απόφαση να μεν συμμετέχει στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου εν αξιοθαύμαστο. Τουλαχιστον αμα σκεφτεί κανείς ποση γραφειοκρατία επροσπεραστηκε για τούντο πραμα.
Το πολύβουο τουητ αν δεν το ακουσετε ειναι: "Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό".
Τωρά τούντο πράμα εν ρατσιστικό;;;; Ρατσιστικό είναι να θεωρείς τον εαυτό σου υπεράνω τζιε σαν δεδομένη την κατωτερότητα, ανικανότητα του άλλου λόγω κάποιων χαρακτηριστικών του. (χρώμα, φύλο, σεξουαλικό προσανατολισμό, θρησκεία κτλ)
Τωρά τελευταία στην Αθήνα κουνούπια μεταδίδουν την νόσο του Δυτικού Νείλου. √ Check
Υπάρχουν παρα πολλοί Αφρικανοί μετανάστες στην Ελλάδα. √ Check.
Οι ανθρώποι εν το φαι ουσιαστικά των κουνουπιών. √ Check.
Χιουμορ.😜 


Μονο εγω νομίζω οτι κάτι επήε πολλα λάθος. Τούτο μας επήραξε τωρα; Καίγεται ο κόσμος τζιε θωρουν το τουήτερ του καθε αθλητή; Περιττό ότι απαγορευτηκε στους αθλητες της Ελλαδας να μιλουν δημοσιως για οτιδηποτε εκτος που αθλητικά! WTF? Αλλες αποστολες επρονοησαν φαίνεται τζιε απαγορευσαν τους τα social media εδω και μερες. Που παμε ωρε;

Στο τουητερ εξεσπασε σάλος. Τρελενεται το πουλακι για κατι τετοια. Πολλοι με την κοινη λογικη υπερασπιζονται την Βουλα (για τους "θιγμενους" ουτε λόγος) τζιε απαιτουν την επανενταξη της στην ομαδα. (btw ο αποκλεισμος ηταν πρωτοβουλια της ελληνικης επιτροπης). Ε πως να την απαιτησουμε; που το τουητερ;;;
δετε το τζιε τουτο που το εκαμα RT

7 σχόλια:

  1. Κάτι όντως επήε λάθος!

    Εμένα με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι αποκλείσαν την χωρίς καν να μιλήσουν μαζί της!!

    Κρίμα πάντως.. τόσα χρόνια προετοιμασίας ακυρώθηκαν για ένα τιτίβισμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από οτι εκαταλαβα ενεν μονο για τζεινο το σχολιο που την αποκλεισαν αλλα γενικα για μια σειρα διαφορων τουίτς τζαι απλα τζεινο ηταν το κερασάκι στην τουρτα. Ειμαι εννοείται υπερ της ελευθερίας του λογου αλλα να αναλαμβανεις τζαι την ευθύνη οσων λαλείς.. Το τουίτερ οταν το έχεις ανοιχτό εν δημοσιο, ενεν η παρέα σου που σε ξέρει, εν μπορεί να μεταφέρει τον τονο που έσhεις αμαν λαλείς κάτι. Θα μου επιτρέψεις να πω, οτι προσωπικά το τουίτ της το ήβρα πολλά κακογουστο τζαι εν μερη συμφωνω με τον αποκλεισμό της γιατι για μένα πανω απο ολα εν ο ανθρωπος τζαι μετα τα υπολοιπα αλλα (επιδοσεις, επαγγελμα, στατους κοινωνικο). Το λυπηρό εν οτι μαζι με ουλλους τους αποκλεισμους λογω αναβολικών εν εμειναν αθλητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ατε ρε πρασιναδα!! Οι τζε έτσι! Ανατροπή. Για ένα τουιτ να καούν ούλα σου τα όνειρα τζε ο κόπος! Αρκετά παράξενο που έγινε κάτι τεθκιο στην Ελλάδα παντός. Ποττέ εν εσυμφωνησα με τζινους που παραπονιούνται για τους ξένους στην χώρα τους αλλά το punishment της ήταν υπερβολικό. Δηλαδή σκέφτου να σε θκιωχνουν που το πανεπιστήμιο επειδή εγραψες μεστο τουιτερ ότι οι γκέη εν πολλά κουνιστοί. Ετσι το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ηταν αυστηρή αποφαση, αλλα σκεφτου ποσον θα τους εκράζαν ουλλοι ανα το παγκόσμιο αν δεν το εκαμναν. Επισης οπως ειπα το τουιτ της μαλλον ηταν η αφορμη τζαι η γενική συμπεριφορά της ο λόγος, ενιξερουμε τι γινεται στο παρασκήνιο. Εν ξερω λεπτομέριες απλα εθκιεβασα 3-4 αρθρα. Οπως ισως θα εκαταλαβες εν ειμαι απολυτη σε τιποτε. Απλα τουτο το συμπερασμα εφκαλα απο οσα εθκιεβασα. Μπορει να εχω λαθος, απλα ειπα την αποψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελησεν την η μήλλα μου κοριιιιιιιι.... Ουφουυυ lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απογερευεται να μιλουν για οτιδηποτε εχτος που τα αθλητικα; Μα σιουρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ πρας: εν θα τους εκραζε κανενας. αφου εν τα ελληνικα media που αναπαραξαν το θεμα τζιε εχω την εντυπωση οτι εν η Ελληνικη επιτροπη που πηρε την πρωτοβουλια να την αποκλεισει.
    @φουρνοφκιος: ετσι εκαταλαβα ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή