30 Ιουλ 2012

Σικρετ Πικος Απικος - Dreamer to Invictus


Ινβ: Μα μόνον 7 απορίες έshεις; Πάλε καλά :Ρ
Πάμε!
Dreamer: Οι χρυσε μου, εννεν 7 οι αποριες μου, απλα ειπα να μεν το παρασιεσω. Τζιαι επιασα τες ερωτησεις μου πριν στειλω τες δικες σου που ηταν λλιες αρα υπεθεσα οτι καπου τζιαμε στελλουν ουλλοι. Anw, στες ερωτησεις!!!!

1. Πες μας λιγα λογια για τον εαυτο σου. (Τι απαισια ερωτηση! Απλα θελω να εξοικονομησω ερωτησεις!) Ηλικια (περιπου αν αντρεπεσαι!), φαση της ζωης σου (φοιτητης, ανεργος μαθητης κτλ)
1. Τωρά δυσκολεύκεις με άμαν με βάλλεις να περιαυτολογήσω, εν είμαι καλός σε τούτα. Ηλικιακά είμαι 35 Μαΐων τζαι είμαι ένας παντρεμένος πατέρας που εξακολουθεί να είναι φοιτητής! Ναι ναι, γηράσκω αεί ποφκαλλόμενος! Κάθε πράμαν τον τζαιρόν του μάνα μου, άμαν παντρευτείς τζαι κάμεις οικογένεια τζαι ύστερα, μεν γυρέψεις με Μάστερ με τίποτε! Πονεμένη ιστορία, θα την αναλύσουμεν εκτενέστερα άμαν ποσπαστούμεν με το καλόν!

2. Εσιεις ενα πολλα δημοφιλες μπλογκ (κακα τα ψεματα). Μαλιστα εισιες σχολια που διαφορους που τα πρωτα ποστς. Εσιει κανενα μυστικο επιτυχιας; Εγω ας πουμε για μια φαουσα μηνες θκιο πλασματα ειχα να με θκιαβαζουν σταθερα!
2. Θα σου πω κάτι. Εν ξέρω αν υπάρχουν μυστικά επιτυχίας κλπ. Το πρώτο ποστ του "Όι λαομόν!" εγράφτηκε στες 20 του Μάρτη του 2010. Το πρώτο σχόλιο σε τζίνο το πρώτο ποστ άφησεν το κάποια στες 17 του Σεπτέβρη του 2010. 6 μήνες μετά δηλαδή. Τζαι εν το μοναδικό σχόλιο που μου αφήκαν σε τζίνο το πρώτο ποστ. Αναμενόμενο αν με ρωτάς διότι ποιός σε ξέρει την πρώτη φορά που γράφεις κάτι; Τζίνο που μου έκαμεν εντύπωση όμως ήταν τα σχόλια που έπιασα την επομένη. Στες 21 του Μάρτη του 2010 όταν έγραψα το δεύτερο ποστ. Εβρεθήκαν 3 άτομα να σχολιάσουν την ανάρτηση τζαι εγώ μονομιάς εσκέφτηκα "καλάν, πού με ήβρασιν τούτοι τωρά;". Εν ξέρω πού με ήβρασιν. Ήβραν με όμως. Τζαι μετά το πράμαν επήρε το δρόμο του. Γράφω συχνά, σχολιάζω σε άλλα μπλόγκς (θκιεβάζω τζαι πάρα πολλά μπλόγκς στα οποία δεν αφήνω σχόλια), διαδίδεται το πράμα τζαι μαθαίνει σε κόσμος. Προφανώς βοηθά το γεγονός ότι γράφω μαλακίες για να γελούμε τζαι όντως, έχουμεν ανάγκη τες τσιόφτες τζαι το γέλιο που μας φκάλλουν.

3. Καθημερινα σχεδον καμνεις ποστ με αστειες ειδησεις, εικονες ή βιντεο που ουλλο τον κοσμο. Που θκ!@*$ο τα βρισκεις;
3. Μια ερώτηση που μου την εκάμαν 235234626257347 φορές! Πού τα βρίσκω λοιπόν, μα πού αλλού; Στο ίντερνετ! Όπου βρίσκεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Ανέκαθεν έκοφκα πολλά χιλιόμετρα στους δρόμους του ίντερνετ. Σερφάρω, θκιεβάζω πράματα, θωρώ βίντεος, φωτογραφίες κλπ. Άμαν δω κάτι που μου τραβήσει την προσοχή, σύρνω το μες τα drafts. Μαζί με διάφορες άλλες μαλακίες που μου έρκουνται στον νουν κατά καιρούς.

4. Σκεφτηκες να χρησιμοποιησεις το μπλογκ σου για να φκαλεις λεφτα; Γιατι;
4. Αν προσέξεις, έχω ήδη εδώ και καιρό στο μπλόγκ μου διαφημίσεις της Google. Εννοείται ότι δεν περιμένω ότι θα φκάλω λεφτά που τες διαφημίσεις της Google για να γίνω πλούσιος! Τα λεφτά που φκάλλω όμως εν αρκετά για να καλύπτονται τα έξοδα για domain names και hosting για κάποια domains που έχω γραμμένα. Διότι έχω διάφορα sites στην κατοχή μου τζαι αν δεν το έπραξες ήδη, να δώκεις τζαι το γυρό σου που το www.elanadeis.com το οποίο ήταν η...αρχή.
Σημ. by Dreamer: Το σαιτ τωρα το θωρω τζιε χαρηκα που σου δοθηκε η ευκαιρια να μου το δειξεις μεσω του διαγωνισμου της Πρας (θενξ Πρας!)

5. Ξεχωρισε τους αγαπημενους σου μπλογκερς
5. Τούτη εν όντως δύσκολη ερώτηση! Τζαι εν δύσκολη διότι εν μπορώ να ξεχωρίσω αγαπημένους μπλόγκερς, κάποιον/α θα ξεχάσω τζαι εν θέλω. Ξέρεις τί; Υπάρχει μια ομάδα μπλόγκερς που αλληλοθκιεβαζούμαστε τζαι είμαστε μια μεγάλη "παρέα". Τζαι τούτους τους ανθρώπους νιώθω τους φίλους μου, όσο παράδοξο τζι αν ακούεται τούτο διότι τους παραπάνω ούτε καν τους ξέρω προσωπικά. Στο μπλόγκρολ μου έχω αρκετούς αγαπημένους μπλόγκερς. Τζαι επειδή μέσα που τούτη την "επικοινωνία" που έχω καθημερινά με τούτα τα άτομα (κακά τα ψέματα, μέσα που τα γραφόμενα του καθενός μας βγαίνουν στοιχεία της προσωπικότητας μας), μπορώ να σου πώ ότι "εγνώρισα" πολλά ενδιαφέρον ανθρώπους. Τζαι κάποιους που τζίνους έτυχε να τους γνωρίσω τζαι που κοντά. Τζαι επιβεβαίωσα βασικά τούτο που είπα προηγουμένως.

6. Εναν μπλογκερ που θελεις να γνωρισεις που κοντα. 
6. Ένα μπλόγκερ που θέλω να γνωρίσω που κοντα...χμμμ...θέλω να γνωρίσω το Ναυτίλο και να του σφίξω το χέρι. Αυτό.

7. Πως τζιε εκαμες μπλογκ;
7. Όταν είμασταν στη φάση να ξεκινήσουμε να χτίσουμε το δικό μας σπίτι, εγυρίζαμεν τες γειτονιές τζαι εθωρούσαμεν σπίθκια. Επιάνναμεν ιδέες, εβλέπαμεν πράματα που ίσως να μας εφαίνουνταν χρήσιμα στη συνέχεια. Εννοείται ότι είδαμεν τζαι πολλά (πάαααρα πολλά) παράξενα τζαι παραθκιάνταλα πράματα. Σπίθκια ροζ με χρυσά λιονταρούθκια πας τη βεράντα και λοιπές παπαριές. Θυμούμαι που ελάλουν τότε της γυναίκας μου "εννα κάμω ένα site αλόπως τζαι να το ονομάσω building police τζαι να τους κάμνω τουτούκκιν τούτους ούλλους!". Μετά εξεκινήσαμε το χτίσιμο τζαι εζήσαμε πολλές εμπειρίες χτίζοντας οπόταν πάλε εσκέφτηκα να κάμω ένα site τζαι να γράφω μέσα τες εμπειρίες που έζησα χτίζοντας (να πώ τα λάθη που εκάμαμεν για να γλυτώσουν τα ίδια λάθη κάποιοι άλλοι, να πώ πράματα που εσκεφτήκαμεν για να πιάσουν ιδέες τζι άλλοι κλπ). Τζαι τέλος υπήρχε που πάντα τζαι το γεγονός ότι πάντα έβρισκα διάφορα παράξενα/αστεία πράματα ποτζί τζαι ποδά μες το ίντερνετ οπόταν πάλε υπήρχε η σκέψη να κάμω ένα site να τα βάλλω μέσα (η αρχή εγίνηκεν με το www.elanadeis.com πιο παλιά).  Ε, κάπως έτσι εγεννήθηκε τούτο το μπλόγκ που σήμερα ονομάζεται "Όι λαομόν!". Με λίγο απ' όλα. Αχταρμάς.

Χαρηκα για την συνεργασια Invictus!!

10 σχόλια:

  1. Οπως πάντα ο ντήαρεστ Ινβίκτους εχει κατι ενδιαφέρον να μας πει!!! :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμα ξερει ο δημοσιογραφος να καμει τες ερωτησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραια η ιδέα για το building police. Γιατί δεν την υλοποίησες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ατε ρε; Πολυ πολυπραγμων τουτος ο Ινβικτους τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/7/12 21:46

    Iνβίκτους φορ πρέσιντεντ ντε λα Σύπρε.

    Τους υπόλοιπους εννα τους βάλουμε μες το βιτρίν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1000000 likes στον Invictus. γεια σου φίλε να σαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/7/12 13:04

    Γειά σου ρε δημοσιογράφε! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. building police ναι!!! τζαι να στέλνουμε ούλλοι φωτογραφίες!!! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το building police εν σπουδαια ιδεα! Δα πας τον Υψωνα εσχει πραματα τζαι θαματα!!!

    Πολλα καλη συνεντευξη απο πασαν αποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή