21 Μαΐ 2012

Το περιστατικο

Επηαμε προχτες στο opening ενος summer club δαμε στη Λαρνακα, το baia btw γιατι να μεν το πω; Εθελεν ο ερμης να παει γιατι εισιεν κρατηση κανονισμενη, εμπηχτηκα τζιε εγω καπως μες στην κρατηση, τζιε ημουν κουρτισμενος να παω να περασω καλα. Σημ: θα ημουν εγω, ο ερμης με το πετροσιελιονο, τζιαι η sharona, τζιαι θκιο φιλοι του ερμη που εγω δεν ηξερα. Anw, παμε τζιαμε. Η sharona θα καθυστερουσε να ρτει αρα ειμασταν οι τρεις μας. Οταν ηρταν οι αλλοι φιλοι του ερμη εθελα να δωκω χαμε! Θκιο παιθκια που εφαινουνταν που το μιλι οτι την κουναν την αχλαδια!! Εν ξερω αν ειναι οντως γκει τζιαι if they are out of the closet, αλλα εδειχναν πολλα ετσι! Γκρρρ, θα ημουν εγω με 4 γκει τζιαι την πρωην μου!!! Ωραια ατμοσφαιρα θα γινουμε! Ξεκαθαριζω οτι με τους γκει εν εχω κανεναν προβλημα αλλα εχω με τζινους που εν τοσο θυληπρεπης! Παλε ειμαι κακος αλλα ατε, το μπλογκ εν για να λαλω τζινα που σκεφτουμε! Τελοσπαντων, λαλω θα κανονισω να περασω καλα ρε κουμπαρε. Ημασταν τζιαμε στην εισοδο περιπου οταν επερασεν μια παρεα με 3 κοπελλουθκια- πρωην συμμαθητες. Εσιερετησαμεν τους φυσιολογικα αλλα οταν με ειδαν, ειδα στο βλεμμα τους την σκεψη "τι καμνεις δαμε με τουτους;" Μπορει να ηταν η ιδεα μου , μπορει τζιαι οι. Το "τουτους" btw παει στους θκιο φιλους του ερμη. Ενιωσα πολλα παραξενα μετα που τουντο συμβαν τζιε σκεφτουμε διαφορα.
Με το πετροσιελιονο τα τελευταια θκιο χρονια καμνουμε πολλην παρεα τζιαι παντα περνουμε καλα μαζι του αλλα σκεφτουμε κατα ποσο το οτι εν γκει αρκεψε να μου δημιουργει προβληματα εμενα. Εν τελεια η παρεα του τζιε καμνει με να νιωθω καλα plus εσιει παντα fun activities υποψην για να καμουμε σαν παρεα. Που τα αληθκια αγαπω τον τζιε που τα αληθκια (παλε) εν με κοφτει to be seen with him. Αλλα μηπως αρκεψαν να νεκατωνουνται πολλοι γκει στο περιβαλλον μου; Μπορει να ακουεται αστειο αλλα εν θελω να μου φκει τζιαι το ονομα! Εν λαρνακα που ειμαστε, ενας να πει την κουβεντα του, εμαθαν το ουλλοι! Αλλο να εσιεις εναν γκει φιλο τζιαι αλλο 4! Ηδη μια φορα που ημουν σπιτι του πετροσιελιονου καποιος γκεστ του με περασεν για γκει τζιε οταν επηα γκει κλαμπ μαζι του (σιγα το πραμα, δατ ις νοτ μαι ποιντ) εμιτσοκαμησεν μου ενας!! Δηλαδη, νταξει ειμαστε προοδευτικοι κτλ αλλα σατσιν!!
Εν καταφερνω να αποτυπωσω με λεξεις τες σκεψεις μου αλλα ισως να επιασετε μιαν ιδεα.
Σορρυ για τα θκιο τελευταια ποστ που μπορει να ταν κουραστικα αλλα αυτα συμβαινουν στην dreamer-land εθελα να τα πω.

5 σχόλια:

  1. Ήταν ωραίο στο baia; :)

    Εμ.. δύσκολο το θέμα που έβαλες σήμερα. Το σημαντικό είναι να ξέρεις εσύ ποιος είσαι και τι χρειάζεσαι στη ζωή σου. Το τι νομίζουν οι άλλοι έχει κι αυτό τη σημασία του, αλλά ας μην το αφήνουμε να καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο θα ζούμε.. ναι; Μπορείς να το συζητήσεις με τον φίλο σου και να βρείτε μια μέση λύση. Είσαι καλός φίλος :).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΓ: τελικα εν εμπηκαμε στο baia. Εχαθηκε η κρατηση!
    Γεωργια, εγω γιατι εν νιωθω καθολου καλος φιλος ομως; :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω πιστεφκω ότι οι γκέι μπορουν να εν οι καλληττεροι φιλοι. Εκ πειρας.
    Εν οι μονοι ανθρωποι που εν αντρεπουντε να δειξουν το πραγματικο τους εαυτο, τες παραπανω φορες.

    Ακομα ειμαστε πισω στο θεμα της ομοφιλοφιλιας στη Κύπρο.
    Πιστεφκω εν επειδη εν εισαι συνηθισμενος με ετσι ατομα. Γενικα η Κύπρος μας εν εσυνηθισεν. Θελει χρόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επερασαμε τελεια στο baia ρε dreamer τζινη τη νυχτα! εγω εν την ξιαννω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή