26 Απρ 2012

Η αποκαθήλωση του σινεμά

Οκ, ειδα θκιο ταινιες χαλια μεσα σε 3 μερες. Εν αντεχω αλλο. Να μεν σχολιασω τα 16 ευρω που εδωκα του Cineplex τζιε ακομα κλαιω τα!
Ξεκινουμε με το Cabin in the Woods.

Επροσπαθησαν να ανατρεψουν το κλασσικο στορυ με τους εφηβους που πασιν εκδρομη τζιε σφαζουνται μολις κατεβει η νυχτα! Θα ηταν ενδιαφερον ως τζιαμε με καλυττερη σκηνοθεσια παντα. Θα ηταν μια καλη b-movie τελοσπαντων. Γιατι μου νεκατωσετε αρχαιους θεους τζιαι δαίμονες ολαν;; Δηλαδη στο τελος εγελουσαμε με την καθε στροφη που επαιρνε το σεναριο. Αληθκια. Τζιε ποσο προβλεπομενο ηταν θεε μου. Επροσεξετε οτι σε ετσι εργα αμα εννα γινει  κανενας φονος, ή εννα πεταχτει κανενα ζομπι η ατακα του τελευταιου που μιλα (συνηθως τζινος που του μινισκουν δευτερολεπτα ζωης) τελιωνει με ... ; Πολλα περιληπτικα που σας τα λαλω, να μεν καμουμε τζιε καμια χαλαστρα κανενου. Οι πως θελω να πατε να το δειτε, dont. DOWNLOAD IT! Ετσι τρωεται. Τελος, τι γυρευκει η Sigourney Weaver μεσα σε ετσι ταινια; (Το λινκ εν επειδη το ονομα της εν βοηθα να την θυμασαι!) Οσο για το υπολοιπο καστ τα γνωστα. Ωραια παιθκια που καπου τα ξαναιειδες αλλα εν θυμασαι που. Standard btw, ενας μαυρης μες στην παρεα τζιε ενας αθλητης ξανθος γαλανοματης - ούτε διαφημιστικο για πανεπiστήμιο να ήταν (αλλα κλισε τζινα, σε αλλο ποστ!)

Συνεχίζουμε με το Rum Diary. Tελικα καμνει τζιε ο Johnny Depp μουφες. Ηταν μια ανυποθετη ταινια κυριολεκτικα. Χωρίς μια κορύφωση, μια κλίμακα, μιαν ανατροπή. Επάλευκα να μείνω όξυπνος. Αληθινή απογοήτευση. Ναι, υπάρχουν καλές ταινίες που σε ποτζιοιμίζουν αλλά τζίνες μπορεί να εν οι λεγόμενες "κουλτουριάρικες". Τούτη εν μπαίνει σε τούντην κατηγορία. Ήταν απλά τσιόφτα. Johnny you better make it up with the Dark Shadows!

ΥΓ: Προσπαθώ να βάλω μουσική στο μπλογκ. Τζίντο μασκαραλίκκι δεξια δουλεύκει οξα; Χελπ σαμοουαν που καταλαβει;

5 σχόλια:

  1. Ήταν μια που τες πιο αστίες τενίες που ειδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πεζουνι να σημειωσω αναφερεται στην πρωτη ταινια. Η δευτερη ήταν οπως το καρδιογραφημα ενος πεθαμενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Cabin in the Woods εγύρεψα να το κατεβάσω προχτές αλλά μόνο σε cam version το ίσιεν τζιαι είπα να καρτερώ. Τελικά όμως εν θα καρτερώ... :D

    *να χαρείς μεν βάλεις autoplay μουσικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τζιε να θελα εν ξερω! θελω απλως να εχω ενα playlist με σε τζινο το ρημαδι του mixpod!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/4/12 16:10

    εγώ εκατάλαβα το που πριν ότι εννάν πελλάρα! μόνο που το τρέιλερ! έχει τζιαιρό που λαλώ ότι εν φκαίνουν καλά έργα τρόμου πκιον. Το τελευταίο καλό ήταν το insidious. πάντως εν μπορώ να περιμένω για το men in black 3. μιλούμεν θα πάω πρεμιέραν ή κάτι!


    Νομίζω εν δουλεύκει το πραματούι με την μουσική πάντως ρε φίλε!

    (takkamx)

    ΑπάντησηΔιαγραφή