21 Απρ 2012

85 ευρώ

Εχω πολλα άλλα πραματα για να κάμω ποστς, κάποια ήδη εν μες στα drafts, (αν τα σκέφτεστε, εν ξέρω!). Αλλά εν θέματα τζιε ιστορίες που μαρκρυγορούν τζιε η αλήθκια βαρκούμε. Εν επειδή είμαι σε φάση διακοπές (ναι φουρνόφκιε, επίντωσα τζιάλλην άδεια στο στρατό) τζιε αναβάλλω τα ούλλα για αύριο.
Anw, προχτές επήαμε αεροδρόμιο να ποσιερετήσουμε μια φίλη που έφεφκε. Μια άλλη κορούα, που τελευταία ώρα εκατάφερε να έρτει αεροδρόμιο επάρκαρε βιαστικά στους χώρους στάθμευσης αναπήρων. Λάθος της μεγάλο τζιε είπαμεν της το. Εκπλάγηκα γιατί εν μας σνηθίζει σε ετσι χωρκατιλλίκια/αμπαλατοσύνες/αναιστησίες. Το θέμα είναι ότι, όπως ήταν αναμενόμενο, εκλειδώσαν της τον τροχό. Η αλήθκια, 15 λεπτά εκάμαμε αλλά who can blame them ;
Για να το ξεκλειδώσουν εθέλαν 85 ευρώ!!! WOW!!! That's way too much!!! Εν μπορούν να καρτερούν που κάποιον που ήρτε απλά να αφήκει ή να παραλάβει κάποιον που το αεροδρόμιο να έσιει τόσα μετρητά μαζί του. Τούτο που την πρακτική πλευρά. Που την θεωρητική πλευρά, το ποσό τούτο εν απλά υπερβολικό για τες εποχές τούτες. Τζιε η αλήθκια εν τζιε ήταν γεμάτα τα άλλα των αναπήρων τζιε έμεινε κάποιος ανάπηρος χάσκοντα. Όφκιερα ήταν ούλλα.
Το παράπονο της κορούας που το εξέφρασε τζιόλας εν ότι είσιεν αυτοκίνητα που ήταν πεταξούμενα (δλδ όι σε τετράγωνα αλλα στο τέλος της σειρας των αυτοκινήτων, πάνω στη στροφή κτλ) αλλα εν ήταν γραμμένα. Βρίσκω της άδικο γιατί τζίνοι εν εμποδίζουν κανένα, ανάπηρο ή μη.
Anw, επληρώσαμεν τζιε εφύαμεν. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύκω ότι εν πολλά. Που μπορούμε να αποταθούμε για παράπονα; Το θέμα είναι ότι έννεν ακριβώς δημόσια υπηρεσία άρα μπορεί να είναι λλίο tricky. Συν το ότι εν καλυμμένοι διότι είσιε μιαν ταπέλα ΤΣΑ ότι οι παραβάτες θα διώκονται με το συγκεκριμένο ποσό.

3 σχόλια:

  1. Να το εκάμαν επειδή νοιάζουντε στ'ανάθεμα...
    Κάμουν το απλά τζιαι μόνο επειδή εμυριστήκαν λεφτά!

    *Εννα πιντώσω τζιαι γω αύριο γιατί έπιαν με η μετάθεση τζιαι η τιμητική έμεινεν τζιαμέ..:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ! Πες εγω έρκουμε τζε αγοράζω ενα κατάστημα στην ερμου, τζε σίρνω το τζε κάμνω ΜΙΑΝ θέση πάρκινγκ, τζε βάλω μιαν πινακίδα που λαλέι ότι ΟΠΙΟΣ ΠΑΡΚΑΡΗ ΔΑΧΑΜΕ, ΕΝ ΝΑ ΦΑΕΙ 85 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, τζε οποιος επαρκάρησκεν τζαμε, εκλείδωνα του τον τροχό τζε ανάγκαζα τον να πλερώση 85 ευρώ για να του το ξεκλειδώσω... ΈΤΣΙ ακριβός το ειδα.
    Σαν private εταιρία, όταν καπιος παραβιάζει τους κανονισμούς της, με πιαν πούτσαν έσση δικέομαν να μου σινάει το αυτόκίνιτον. Να καλέσει αστυνομία (a neutral party) για να το λύσουμεν, καταλαβένεις τωρά γιατι ήταν άδικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμ... το θετικό είναι ότι τωρά δεν θα το ξανακάμει έστω και αν βιάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή