25 Μαρ 2012

I mean wtf?

Ουλλοι ειδαμε τζιε κυριως ενιωσαμε την αυξηση στες τιμες τον τελευταιο τζιερο! Ακριβωσαν τα παντα! Τουλαχιστον τζινα που με αγορουν πιο αμεσα που ουλλα εν φονος! (βλ. Τσιαρα τζιε πεζινα)
Η απορια μου εν αλλη ομως: εβαλαμεν τα αιολικα παρκα που εκοστισαν τζιε ενα ζιλικουρτι εκατομμυρια για μουχτιν τζιε οικολογικο ρευμα (εγινηκεν τζιε φασαρια για το αν ειναι σωστον ή οι τζιε αν πρεπει να δοθει εμφαση στην ηλιακη ενεργεια κτλ) αλλα το ρευμα ακριβωσε αντι να φτηνισει!
Φετος ο σιειμωνας που ελπιζω να τελιωσε ηταν μη-Κυπριακος! Παγωνιες, σιονια που φανταζουμε εχουμε κομα (καποιος που ξερει μηπως;) τζιε μπολικα νερα που εξησιειλισαν ουλλα τα φραγματα! Παλε ομως, αντι να φτηνισει το νερο, ακριβωσε!
Φετος, σε μια κινηση ματ της ΠΡΩΗΝ υπουργου πραξουλλας ηβραμε το φυσικο αεριο, εγινηκαμε μεγαλοι τζιε τρανοι, εγιναν ουλλοι φιλοι μας, η τουρκια θελει να μας αφανισει (ο στρατος εβρεθηκε σε ιδιαιτερη επαγρυπνιση για τα κυπριακα επιπεδα νωχελικοτητας και σταρχιδισμου) αλλα παλε τιποτε! Η πεζινα ακριβωσε! (ντα, ξερω οτι it will take years να δουμε κεφτα που το αεριο, im just saying.

Υγ: εκαμα ενα ποστ πιο παλια για μιαν μικροεπεμβαση του παπα μου. Well he's getting into surgery today! Μια επεμβαση ρουτινας αλλα παλε θα καμουμε την προσευχη μας!
Υγ2: ο πεζουνος απορησε τελευταια αν υπαρχει μπλογκερ απο την Λαρνακα εκτος που τους θκιο μας. Καποιος αλλος;

7 σχόλια:

  1. φοούμαι ότι "τα κυπριακα επιπεδα νωχελικοτητας και σταρχιδισμου" που λες εν σε όλες τις πτυχές της ζωής μας :/

    υγ.1 περαστικά στον παπά σου
    υγ.2 υπάρχει ακόμα μία:
    http://oneirothireftis.blogspot.com/

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως τζαι δαμε που εν πιο φτηνη η πεζίνα εκτοξευτηκε στα ύψη τουτες τες τελευταιες 2 εφτομάδες!

    Τα περαστικά μας στον παπά σου τζαι σαν να τζαι η Λάρνακα τζαι η Πάφος εν εχουν μεγάλη αντιπροσωπευση στα μπλογκς....καλα καμνεις τζαι ρωτάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. thanks κοπελλες! :p
    ουφ: εγω ειμαι ο dreamer τζιε τζινη ονειροθυρευτης; τι μας ποτιζουν στην λαρνακα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάτι πρέπει να φκάλλουν οι φοινικούες :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έβλεπα τα αποκαλυπτήρια δαμέ http://drprasinada.blogspot.com/2012/04/blog-post_03.html για να δω ποιον εψήφισα, και ανακάλυψα το μπλογκ του Dreamer (του οποίου το προφίλ στον μπλόγκερ δεν είναι προσβάσιμο), για να ανακαλύψω στην συνέχεια αυτή την συζήτηση!!

    Περαστικά στον παπά σου Dreamer, έστω και κάποιες μέρες αργότερα.

    Εμ.. Ουφ..δεν έχω λόγια :).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι εννεν προσβασιμο το προφιλ μου!! ουφφου πρεπει να κατσω να δω λλιο το blogger τζιε το blog γενικα γιατι απλα μια μερα εκαμα το account τζιε εξεκινησα τζιε εγραφα!
    ευχαριστω για τις ευχες, ολα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Edit Profile" και τικ στο "Share my profile" ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή