27 Φεβ 2012

Madwalk 2012

Μετα που 19 ημερες το ποστ για τα madwalk που σας ελαλουν εν ετοιμο! (εν πολλα ποστς που υποσχεθηκα τζιε εμειναν στα drafts btw). Εκατσα τζιε ειδα τα εναν απογευμα που ηβρα αθκιαση επιτελους (βασικα επαραμελησα αλλα πραματα γιαυτο ηβρα ωρα!)
Εννοειται εν θα σχολιασω την μοδα γιατι εννεν τζινος ο σκοπος μου. Ηταν ολες οι δημιουργιες υπεροχες ομως! (u know im just saying that σε περιπτωση που το google φερει κανεναν που τους σχεδιαστες δαμε!)
Anw, το opening ηταν πολλα ωραιο αφου ηταν συνεχεια του κλιπ του Μαρτακη για το "ενταση". Οι playmen εκαναν αυτο που ξερουν να κανουν καλυτερα για να μπει ο κοσμος στο κλιμα. Νομιζω προτιμω το περσινο 'soundtrack' που το φετινο. Η φαση που ταχα τραγουδουν οι δυο συμπαρουσιαστριες ηταν καπως cute αλλα εν τζιεν κανεναν εθνικο υμνο που τραγουδατε, εν το 'ενταση' ολαν!
Οι παρουσιαστες: καλοι ως ατομα τζιε οι τρεις τζιε απολαμβαναν που ηταν τζιαμε. Η μαιρη συνατσακη που υπεραγαπω εν στο στοιχειο της (μοδα τζιε μουσικη) τζιε εφαινετουν. Η βικυ μας παντα στον κοσμο της. Χαμογελαστη σε εναν ροζ κοσμο με πουπουλα, μονο που τουντην φορα εν μου ερκετουν να την δερω. Which is good. Αληθκια. Ο μαρτακης εκαμνε τζινο ακριβως που επροοριζετουν. Τον ken. Ειπαν το τζιε οι ιδιοι! Σοβαρα, ο ανθρωπος εν κουκλος! (even i can say that χωρις να νιωθω gay!) τζιε που την στιγμη που εν ηταν τραγικος παρουσιαστης it was fine! Υπηρξαν καποιες στιγμες αμηχανιας αλλα εκαλυψαν το. Τα κειμενa τους ηταν χαλια ομως! Πραγματικα! Εν ξερω ποιος τα εγραφε αλλα ηταν δραμα! Να μου παρομοιαζει την μαιρη με την del ray, τον freddie mercury στο introduction speech για το act της παπαριζου, ολοκληρη συζητηση για την νεα υορκη για να καλοσωρισουν μια νεουρκεζα κα.
Φουρειρα: προτιμω το νεο της λουκ. Εν σεξυ αλλα οι slutty οπως πριν. Αποφασισα οτι εννεν ομορφο το προσωπο της. Ισως να ηταν η πιο νυτυμενη της εμφανιση ever! Ετραγουδησεν διασκευη το get the party started της pink τζιε το νεο της (αγγλοφωνο) all i need. Εν πολλοι που επλασαραν νεα τραγουδια που ηταν ενδιαφερον παρα να ακουεις κατι πιο παλιο. Ηταν αρκετα καλη.
Ιlia darlin: θα μου πει καποιος χριστιανος ποια εν τουτη τζιε ακουω το ονομα της μονο σε madικα θεματα; Καμνει καριερα εξω; Η μανα της ξερει την; btw ωραιο στυλακι ομως τζιε ωραιο το τατουαζ στο χερι της, ελπιζω να μεν ηταν just for the night. Θαυμασια η εμφανιση με το αλογο, καλο τζιε το παιδι μαζι της (my excuse) αλλα το we found love παιθκια εδιασκευασαν το πολλοι πριν που σας!
Σακης: ο ανθρωπος εν σοουμαν παιθκια οπως τζιε να το καμουμε! Ετσι πραματα εν ισια πανω του! Τζιε περσι εκλεψε την παρασταση τζιε φετος! Εισιεν φυσικα τζιε την τρανσεξουαλ που τους jessica 6 για ενισχυση που ετραγουδησαν το ντουετο τους σε παγκοσμια πρωτη μεταδοση. (btw εν οντως τρανσεξουαλ που λεμε τους γεννημενους αντρες που εκαμαν ουλλη την εγχειρηση τζιε εγιναν γυναικες εννε;) διαφωνω οτι ο σακης εμπιαζε με φτωχο συγγενη διπλα του/της οπως καποιοι ειπασιν. Το τραγουδι εν πολλες φορες που μου εκολλησε στον νου.
Μηδενιστης & demy: τζιε την demy αγαπω την αρα θα ειμαι αμεροληπτος. Το ζωγραφισε μου τα αστερια εν σιουρα το τραγουδι της χρονιας τζιε εν θα εμεινισκεν εξω. Κοριτσιστικη εμφανιση οπως αναμενοταν αφου ετσι πλασαρουν την demy η δισκογραφικη της φανταζομαι. Η σχεδιαστρια σε τουντο act ηταν η επιτυχημενη celia krithariotis που ηταν τζιε η συλλογη που εδημιουργησε τον σαλο την επομενη με την δουκισσα νομικου τζιε την βικυ καγια να εμφανιζουνται σχεδον γυμνες (η χρουσαλα περασεν απαρατηρητη). Η δουκισσα με εναν outfit που επεφτεν η μασελλα σου χαμε που το ποσο τελεια εν τουτη η γυναικα, ετολμησε τζιε εξεπληξε! Ε η αληθκια εν αδικω τζινους που την εκριναν λλιο φτηνη. Την εμφανιση, η δουκισσα παραμενει αυτη που ξερουμε! Τζιε η εμφανιση της καγιας ηταν ολα τα λεφτα. Με ενα φορεμα που μπροστα εφανταζε βαρετο αλλα στην οπισθεν εμινησκες χασκας. Παλε ομως προτιμω την περσινη της εμφανιση, τζιε ας ηταν αντιγραφη. Τι βικυ, τι victoria's.
Leon: η εναλλακτικη προταση του mad για την βραδια οπως ειπε τζιε η mairiboo. Εν ειχα προβλημα με το παιδι, μια χαρα. Εν εκολλαν στην νυχτα ομως.
Παπαριζου: νταξει πλεον φακκα μου. Επασιυνε τζιε αντι να εν πιο διακριτικη φκαλλει τα ουλλα εξω για να παραμεινει σεξυ. Επροσεξετε οτι τζιε στο dancing on ice εμφανιζετουν πολλα με μαυρα see-through που εκαλυπταν πολλη δερμα; Το ιδιο εκαμε τζιε δαμε. Εν θελω να προμοταρω βουλιμικα/ ανορεξικα προτυπα κτλ αλλα πρεπει ή να αδυνατισει ή να αλλαξει στυλ στες εμφανισεις της. Ετραγουδησεν το i hate myself for loving you τζιε το mr. Perfect οπως αναμενοταν (το οποιο δεν ακουεται) ολα τα λεφτα ηταν ο χορευτης της με τα τακουνια! Δετε κλωσμα!!! Επαραδεχτηκα τον! Τζιε συγχρονισμο τζιε ευκινησια τζιε ουλλα! Μασσιαλλα του!
Νατασα: νατασα αγαπαμε, νατασα ζουμε για να σε ακουμε κτλ! Ηταν πολλα σουπερ η εμφανιση στην σκακιερα, πραγματικη βασιλισσα! Το απεναντι ειναι τραγουδι που εθεσε υποψηφιοτητα για υμνος αλλα εν ξεπερνα την κοκκινη γραμμη. Την εκπληξη εκαμεν την με το δευτερο κομματι, το ακρογιαλιες δειλινα που το ειπε με τους imam baildi που τους αναδειξεν η γαλανη αλλα απο οτι φαινεται παν για μπαλαντερ του industry. Εξαιρετικη η νατασα αλλα η αληθκια το λαικο στην πασαρελα δεν λεει.
My wet calvin: εεε.. Καλοι. Εν ξερω τι αλλο να πω.
Χατζηγιαννης: τζιε τσιριλλιες οι δεκαεξαχρονες!!! Ο χατζηγιαννης αυτο ηταν ειναι και θα ειναι. Αλλα το πλαι-πλαι εν ωραιο. Μια συνηθισμενη εμφανιση του χατζηγιαννη για μενα.
Καποια φαση εφκηκεν τζιε η στικουδη με κατι αλλουσ στους οποιους δεν εδωκα σημασια γιατι εστραβωθηκα! The body εφκηκε στην πασαρελα για λλιοτερο που θκιο λεπτα τζιε αποπλανησεν! Εσουζετουν μεσα που το καυτο κορμακι τζιε ετρεμαν στην φουκοσιμα! Α εθυμηθηκα, ηταν με τα κοκκινα χαλια τζιε τους νεβμα νομιζω.
Στο κλεισιμο εβαλαν καμποσους που τουτους που αγαπα το mad τζιε οπως φαινεται εν το μελλον της εγχωριας ποπ/dance (μαζι με τζινους που ειχαν τραγουδησει ηδη). Vegas, melisses etc.
Εν αποφασισα αν τουντα madwalk αρεσαν μου παραπανω που τα περσινα. Καποιες εμφανισεις σιουρα . Σακης, παπαριζου, καγια, δουκισσα ηταν καλυτεροι περσι. Φετος ομως εν με χαλασε κανενα act σε αντιθεση με την βανδη περσι. Εθελα τζιε φετος τους onirama αλλα νομιζω εν σε περιοδεια.
Αυτα.

για τους σκληροπυρηνικους που θελουν ουλλο το σοου
http://www.youtube.com/watch?v=kObrCWToJMY

1 σχόλιο: