28 Ιαν 2012

Options

Ουφφου Παναγία μου αποφασεις και διλήμματα!! Ευτυχως που εν ευχαριστα ειδεμή ήταν να φακκω την κκελε μου παστον τοίχο εδώ και κάτι μερες. Btw έσιει τζιαιρό να γραψω εννε; Ε όπως καμνουν ουλλοι οι ασωτοι συναδελφοι που επιστρεφουν στην μπλογκοσφαιρα να ενημερωσω οτι σας εθκιαβαζα ουλλους, απλα i didnt have anything to blog about!! Αλλα τωρα που ηρτε τουτο το τσουναμι αποφασεων ειπα να το μοιραστω μαζι σας - μαντες τζιε εννα ξαλαφρωσω:
•κανονικη αδεια στο στρατο: εκοντεψαμε 19 μηνων τζιε εχω 20 μερες κανονικη αδεια. Ο νομος εισηγειται 2 μερες υποχρεωτικη αδεια τον μηνα. Αρα επρεπε να μουν στες 10-15. Ο γερος που εν πρωτο γραφειο στην νεα μου μοναδα εφάλλαρε που ειδε την αδεια μου τζιε σουξουλα με να βαλω μερες στον προγραμματισμο αδειων για να μεν μου βαλει τζινος οποτε θελει! Can you imagine?? η μαλακια ειναι οτι εν εχω κατι τους θκιο επομενους μηνες για να βαλω αδεια! Εννα την βαλω τζιε να καθουμε εσσο; Νταξει εννα ξεκουραστω but come on! Σημειωστε οτι καρναβαλια δεν μπαινουν αδειες τζιε εβαλα μια αδειουλα του αγιου βαλεντινου, που απ'ότι φαινεται εννα το γιορτασουμε φετος μετα που κατι δεκαετιες! - συν το οτι εσιει βολη στες 14 τζιε χανω την! :p
•Ταξιδι στην αθηνα παραυτα: το ποσο λυσσιω ενα get away ταξιδι ενας θεος το ξερει, οχι απαραιτητα εξωτερικο , αλλα μονο το να κατσω στην καρεκλα του αεροπλανου εν mood-lifter για μενα! Τζιε οπως εκαθουμουν στο facebook μου προχτες ησυχα τζιε ομορφα στελλει μου μια καλη φιλη εξ Αγγλιας: "παμε Αθηνα να δουμε την Βισση;" omg yes yes yes yes σκεφτουμε, εεεε εν ξερω τωρα να δω γραφω της. Η αληθκια ειναι οτι θελω να δω την Βισση διακαως γιατι εν μες στην λιστα με τους τραγουδιστες που θελω να ακουσω live καποια φαση τζιε επειδη ακουσα τοσα καλα σχολια για το rex φετος που μια περιεργεια τουλαχιστον εχω την! Σκεφτουμε για το σαββατοκυριακο που εν το ολυμπιακος - παναθηναικος για να το συνδυασω. Χμ; Λαλειτε; Πρεπει πρωτα να δω τζιε το οικονομικο ομως..... ( ευκαιρια να φαω τζιε αδεια!)

Ταξιδι στην μυκονο το καλοκαιρι: yes people, τζιε το δευτερο μου διλημμα αφορα ταξιδι! Εν που τον τζιαιρο που ήμασταν αμουστακα μαθητουδια πριν το στρατο (ασχετο πως ξυριζω το μουστατζι μου που την δευτερα γυμνασιου!) που λαλουμε για μυκονο το καλοτζιαιρι της απολυσης. Μπορει ναν κιτς, μπορει να ειναι ενα σαγλικκι τζιε μισο, ενα οργιο day and night, ενα popular gay destination αλλα παει γαμωτο με το εξαλλο καλοκαιρι that lies ahead!!!! (φουρνοφκιο sorry man...) anw, τωρα που κοντεψαν οι μερες (σχημα λογου το εκοντεψαν, εν γεναρης κομα!) σουζουμαστε λλιο. Καποιοι σκεφτουντε οτι εννα θελουν/πρεπει να δουλεψουν το καλοτζιαιρο, αλλοι απλα cant afford it, αλλοι απλως λαλουσιν εννοια μας κτλ. Ε μα ρε κοπελια, το θεμα ειναι να βρεθει η σωστη παρεα τζιε να παμε! Ελπιζω να δεσει το γλυκο τζιε να τα καταφερουμε να παμε καλη παρεα αλλιως εν καλη τζιε η Αγια Ναπα τζια παμε του χρονου μυκονο. Ναι ξερω το οτι του χρονου ειπαμε για ibiza , περιμενε!

• Ταξιδι στην βαρκελωνη: χαχα ναι! Ακομα ενα ταξιδι που πρεπει να προγραμματιστει! Επροειδοποιησα οτι εν ευχαριστα τα διλήμματα! Βασικα η ιστορια ειναι οτι φετος λοαρκαζουμε να παμε ενα τελευταιο ταξιδι οικογενειακως. Η αληθκεια εν με πετασσει στα συννεφα η ιδεα αλλα επειδη η υπολοιπη οικογενεια θελει το, το να καμω πισω εννα τους ερτει λλιο καπως, so im going. Καμνω το να ακουεται σαν καμια αγγαρεια, well it's not! Especially since its free sponsored by parents! Στην αρκη ελεαμε για τελη ιουλιου, αρκετα καλη περιοδος τζιε πριν το παντζουρλισμο του αυγουστου. Το θεμα ειναι οτι οπως εκαθουμουν εχτες ησυχα τζιε ομορφα εστειλεν μου μηνυμα η αρφη μου (ναι, τα ταξιθκια ερκουνται τζιε βρισκουν με σαν καθουμε ησυχα τζιε ομορφα!) οτι ηβρε εισιτηρια 28 ιουνιου με 3 ιουλιου με πολλη διαφορα στην τιμη προς τα κατω σε σχεση με ημερομηνιες πιο μετα. Το θεμα δαμε ειναι οτι εν μερικες μερες πριν την απολυση μου τζιε σημαινει οτι πρεπει να αφηκω αδεια till the very end που τουτο σημαινει λλιοτερη τιμητικη που τον διοικητη (ο διοικητης δαμε αμα δει οτι αρχες ιουνιου εν εσιεις αδεια θα σου δωκει παραπανω μερες κτλ). Αλλα νομιζω θα παω. Το χειροτερο που μπορει να συμβει ειναι να μεν εχω αδεια μετα το ταξιδι αλλα who cares! Εννα καμω μιαν εβδομαδα μεσα τζιε μετα ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ!

• Τζιε περνουμε σε αλλα θεματα τωρα. Θα καμω λειζερ τα μαθκια μου φετος. Εχω μια φαουσα μυωπια τζιε καποτε θα καμω την επεμβαση. Γιατι να μεν την καμω πριν τες σπουδες (να μεν θελω να παιρνω φακους τζιε πελλαρες) πριν το καλοτζιαιρι (που εν συνισταται για ετσι επεμβαση) τζιε να εκμεταλλευτω την αναρρωτικη μου αδεια (που πρεπει να σιεις καποιο λογο να την πιασεις); Τζιε εσκεφτηκα να την καμω τελη μαρτιου - αρχες απριλιου ωστε να ειμαι το πασχα εξω με αδεια, στα γενεθλια μου εξω με αδεια, στο γαμο του ξαδερφου μου εξω με αδεια, τζιε στους αρραβωνες της αδερφης του καλυτερου μου φιλου εξω με αδεια;. It's a win win situation! Πρεπει μονο να τροχιοδρομησω το θεμα με τον οφθαλμιατρο για να μου πει ποτε να την καμω ωστε στες πιο πανω κοινωνικες υποχρεωσεις να μπορω να ειμαι εξω -τζιε να θωρω- αλλα να ειναι πριν να ληξουν οι μερες τη αναρρωτικης μου αδειας. Χμμμ.... Εσιει καποιον δαμε που εκαμε την επεμβαση; Ποσες μερες μετα μπορεις να δει τον ηλιο καταματα;
• Τζιε τελος πρεπει να κλεισω διαμονη για του χρονου ως φοιτητης! Μπορει να πειτε οτι εν νωρις αλλα i wanna get done with it πριν να θυμηθει η υφηλιος οτι θελουν τζιε τζινοι μια θεση στον ηλιο ενα διαμερισμα στο μαντσιεστερ. Επηαμε κατευθειαν στην λυση της ιδιωτικης εστιας γιατι τζινες του πανεπιστημιου ακουσα οτι εν χαλια. Εζεσταθηκαμε με το θεμα, ηβραμε την ιδανικη πολυκατοικια, ως τζιε τα ατομα τζιε πιαννει με το κοπελλουι που ειπαμε που τα περσι οτι θα συγκατοικουμε οτι ισως να πρεπει να κοιταξουμε για διαμερισμα κανονικο. Αντι εστιας ταχα. Ειπεν μου οτι στην τελικη μπορει να ρτει τζιε πιο φτηνα τζιε κατι αλλα επιχειρηματα που εν τα θεωρω τοσο καλα αλλα anw. Να το κοιταξω κι αυτο.

Αυτα που λετε με απασχολουν αυτες τις μερες. Α κι ενας χωρισμος!

3 σχόλια:

  1. Μακάρι να είχα τα διλήματα σου αλλα δεν...

    Να παεις σε όλα, εν εμπειριες που δεν πρεπει να χάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραία τα διλήμματα σου :-)
    εκτός η τελευταία φράση... χμμμ...

    δεν έκαμα τα λέηζερ που ρωτάς αλλά το σκέφτομαι, από ότι ξέρω θα βλέπεις μια χαρά λίγη ώρα μετά την επέμβαση, τον ήλιο κατάμματα όμως δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @σμιλι: ειδα καποιες "εμπειριες" αποκλειστήκαν :/
    @ουφ!: χωρισμός αποοφεύχθη. το λειζερ εμαθα οτι η νεα μεθοδος εν τουτη που λαλεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή