31 Δεκ 2011

2012 καλώς να ορίσεις, το 2011 να ξαποστείλεις!

Αρνούμαι όπως και κάθε χρόνο να κάμω ανασκόπηση του χρόνου που έφυγε και λίστα με τα πράματα που θέλω που το νέο έτος. Ότι έγινε το 2011, έγινε ή που πράξεις και επιλογές  δικές μου, έμμεσα ή άμεσα. Ό,τι μου έφερε το σύμπαν, πάλε αντιμετώπισα το όπως ένιωθα τζίντην ώρα. Ανήκει στο παρελθόν και δεν υπάρχει λόγος να το ξανασκέφτουμε "αν έκαμνα έτσι τζιαλλοσπως". Τέλος. Ήταν μια μέτρια χρονιά το 2011. Μέτρια προς το καλό μπορώ να πω τωρά που το ξανασκέφτουμε δεδομένου το ότι ήμουν μέσα που την αρκή ως το τέλος! Εν πειράζει όμως. Ήταν κάτι που 'έπρεπε' να γίνει.
Όσο για το 2012 εν θα πω συγκεκριμένα πράματα. Απλά εύχουμε για ούλλο τον κόσμο να είναι καλύτερο που το 2011 και χειρότερο που το 2013! Για μένα θα φέρει μεγάλες αλλαγές σίγουρα. (Φοιτητική ζωή σου έρχομαι!) όποταν μια μικρή αγωνία έχω την! Καλα καλα τζιοιμούμε τζιε ξυπνώ με την σκέψη τζίνη!
Αυτά. Καλή χρονιά σε όλους σας!

ΥΓ: πάω μέσα αύριο.. έλειψεν η άδεια. η αλήθκια τελευταίως έφκηκα πολλές άδειες (23-28 Νοε, 16-18 Δεκ, 27 Δεκ - 02 Ιαν) τζιε επέρασεν ο μήνας έτσι. Τωρά εννανε τζιε οι μεταθέσεις τζιε λλίο γυρίζει μου. Εν πειράζει όμως. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Ή αν προτιμάτε να πούμε ότι εν ο μαραθώνιος τζιε τωρά εν η τελική φάση που μπαίνουν στο γήπεδο οι δρομείς τζιε έμεινεν μου ένας γυρός. (η τελική ευθεία εν μετά το πάσχα.) Τέλος

ΥΓ2: τούντο ποστ είχα την εντύπωση ότι έγραψα το στο blogger τζιε έβαλα το στα drafts από τις 31-12. Τωρά πως έκαμε σχόλιο ο φουρνόφκιος εν έχω ιδεα. γαμωτο!

4 σχόλια:

  1. Πφφφ απολύεσαι σε 5 μήνες; ίντα καλά! Παραπάνω ενεν, εμάς, τους νέους που πιάννουν οι μεταθέσεις; έτσι άκουσα εγώ..

    Χάτες, έμεινεν σου ο νούρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητέ φουρνόφκιε,
    να πελλανεις!!!! οι καλέ, αστειέφκω. οι συγκεκριμένες μεταθέσεις εν αποκλειστικά για τους παλιους. εσείς έσιετε τον απρίλη περίπου τζιε μετά ξανά τον γεναρη (assuming ότι εκατατάχτηκες ιούλη). Ψιλομοιράζεται η θητεία σε 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευτυχώς εν είμαι που τζιήνους που τους εγύρισε.. ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εν σου το λαλω να σε περιπαιξω αλλα εν νωρις ακομα! Κατι εννα σου συμβει μες στην υπολοιπη θητεια που ννα σε τσακρισει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή