8 Μαΐ 2011

Το πουλακι μου πεθανε και δεν μου κελαηδα...


To twitter εν μια τσιοφτα. Σορυ αν εισαστε φανς του η αν εισαι ο Dorsey τζιε θκιαβαζεις με παντως εμενα εν μου αρεσκει. Εν μπορω να πω, εκατσα τσιε δουλεψα το τζιε εν ηβρα το point!. Εν θωρω τι παραπανω εσιει που το facebook ειδικα μετα που βαλαν το tagging στα status κτλ. (επειδη αποτι εκαταλαβα το twitter τουτο ειναι: ενα status update των 140 χαρακτηρων, καμνεις τζιε tag αλλους για να αναγκαζουντε να σoυ απαντουν η να retweetαρουν. Ατε να βαλεις τζιε κανενα λινκ, καμια εικονα.). So 2008 για το facebook!!

ΥΓ: Αν με τον τιτλο επιεν ο νους σου στο πονηρο να το κοιταξεις!

3 σχόλια:

  1. Το τουιτερ είναι ένα μάρκετινγκ μεκκανισμ. Εμείς χρησιμοποιούμεν το επειδή πασάρουν μας το σαν κάτι ινν τζε κούλ κυρίος μέσα που γιουτουμπ παρτνερ βιτεος. Δουλευκει επειδή χρησημοπιουμεν το απλοί άνθρωποι σαν εμείς, τζε διάσημοι σαν αυτούς που βλέπεις τωρά! :Ρ Ολσο, εβοηθησε πολλές φορές στο να μεταφέρει αληθινά ροου γεγονότα κατευθειαν που την πηγή σε στιγμές που τα άλλα μιντια εν τα καταφέρναν. Πράματα που το φατσοβιβλίο εν εκατάφερε ποττέ επειδή εν εσση ζωντανό feed παρα μόνο πολλά μικρά κλειστά networks. GET IT?! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειμαι ο πεζουνος και τα ξερω ολα.
    σιοου οφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας πουμε ελεος! Τες τελευταιες θκιο μερες συνομωτα το συμπαν για να μου αποδειξει οτι το τουιττερ εν καλο!! Μια φιλη που σπουδαζει στο Ινγκλαντ τσιε ενας φιλος του στρατου επορωθηκαν τσιε καμνουν αβερτα τουιτς. Τσιε τωρα με την γιουροβιζιον ολοι οι σταρς καμνουν λαιβ κομμεντς! (τσινο το λαιβ θινγκ που ελεες ρε πεζουνε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή