28 Μαρ 2023

Ανασκόπηση Μαρτίου 2023

Έγραψα αρχές του μήνα πως θέλω να έχω τούντην κυβέρνηση υπόλογο κρατώντας κάποιου είδους ημερολόγιο. Ενόμιζα θα έγραφα εβδομαδιαία αλλά η ζωή τρέχει και εμείς ξοπίσω Μακάρι να κρατήσω το μηνιαίο - αλλά λεπτομέρεις εν τες προλαβαίνω.

Από κυβερνητικής άποψης είχαμε:

Η πρώτη εξόρμηση του ΝΧ να βρεθεί με τους πρωταγωνιστές τζιείντης τραγικής ιστορίας που προέβαλε ο Παρούτης θεωρώ ότι εν αντιπροσωπευτική του τι θα ακολουθήσει. Μια πολλά προσεγμένη εικόνα, καταπληκτική για τα επικοινωνιακά. Πολλοί όμως είμαστε νομίζω (ελπίζω) υποψιασμένοι τζιαι πλέον ο κόσμος έχει ένα κυνισμό τζιια μιαν απαξίωση για τούντα πιο παραδοσιακά κόλπα. Θα κριθεί που τις εξελίξεις στην υπόθεση τζιια στην ευρύτερη φροντίδα των ευάλωτων, ο πήχης εν χαμηλά.

Εντωμεταξύ τζιαι τζιείνη η κουβέντα με τα αυτοκίνητα τζιαι τες λιμουζίνες ήταν επικοινωνιακό τρικ έννε; Μια χαρά εννα τα πιαν.

-Έπεσε η σελίδα του Κτηματολογίου. Ντάξει συμβαίνει. Αλλά ο υφυπουργός Καινοτομίας νομίζω θα μας κοστίσει. Ο Κόκκινος ήταν πολλά καλός τζιαι μες στην πανδημία/λόγω πανδημίας εκατάφερε αρκετά. Είδα το απόσπασμα παρακάτω. Εξεκίνσηε χάλια, σιγα σιγά έδειξε καλές προθέσεις τζιαι κατανόηση. Μένει να δούμε πράξεις. Ιδιαίτερες καινοτομίες εν περιμένω που άνθρωπο που εν ξέρει τα βασικά περί chat gpt.

Εσείς τι σκοπό και στόχο έχετε;


Είδαμε τζιαι την επίσκεψη του ΠτΔ στην Αθήνα τζιια την προκύρηξη κοινού Υπουργικού συμβουλίου, κάτι τέθκιο. Είδα κριτικές για το ότι η πρώτη επίσκεψη εν πάντα Αθήνα. Εγώ συμφωνώ. Πού αλλού να πάει; Σαφώς τζιια έσιει ένα συμβολισμό. Είδα κριτικές για τούντην προκύρηξη που εκάμαν. Τζιαι εμένα εξίνισεν μου στην αρχή. Το θεώρηση προβληματικό όταν θέλεις να πείσεις ότι απογαλακτίζεσαι που μητέρες πατρίδες τζιαι κρατάς τη δική σου υπόσταση ως κράτος. Τζιαι μετά είδα ότι η Κύπρος κάμνει ήδη κάτι παρόμοιο με Αίγυπτο τζιαι η Ελλάδα με γειτονικές χώρες. Άρα ίσως να μην είναι τόσο κακό, γιατί να μεν το κάμνουν θκιο χώρες τόσο φιλικές; τόσα δωδεκάρια δώσαμε. Τζιια μέχρι τον περασμένο μήνα η Τουρκία απειλούσε ότι θα έρτει νύχτα. Όταν κάμει ένα πχ επικοινωνιακό φάουλ η ΕΚ πλευρά κατηγορείται ότι σπρώχνει τους ΤΚ στην αγκαλιά της Τουρκίας. Όταν η Τουρκία κάμνει έτσι προκλητικές δηλώσεις έξω που τα δόντια γιατί να μεν σπρώχνει τους ΕΚ στην Ελλάδα;
Μια κίνηση του ΝΧ όμως χρειάζεται θεωρώ προς τους ΤΚ/


Περί ευρύτερων εξελίξεων, what a month να πούμε
- εκλογές ΔΗΣΥ. εννα δείξει. αισιόδοξος πάντως δεν είμαι
- εγίνικε τζιείνος ο κατσιαρισμός για το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είδα τζιαι ολόκληρη τη συνεδρία της ολομέλειας. Εν τζιαι λλία που τραβούμε. Εσαλαβάτησα μια φορά στο τουίτερ για τη δημοσιογραφία που άμα δεν ακολουθήσεις μιαν ιστορία που την αρκή, δεν προλαβαίνεις να καταλάβεις μετά που τα επακόλουθα άρθρα τζιαι ρεπορτάζ τι επαίχτηκε. Πλέον, έχω μιαν ιδέα αλλά ξέρω τζιαι εγώ, σάννα τζιαι επέρασε το θέμα, τζιαι εμείναν οι χαρακτηρισμοί στη βουλή τζιαι τα ξεκατινιάσματα στο τουίτερ
- τζιαι ήρταμε στο ζουμί της εβδομάδας. θκιο ιστορίες μπαμ μπαμ. Οδυσσέας - Τορναρίτης, φοβερό σενάριο. Τα ευτράπελα όταν η "αστική Λευκωσία" εν ουσιαστικά ένας κοινωνικός κύκλος ούλλος τζιαι ούλλος.
- τζιαι μετά εν η πιο σοβαρή ιστορία με το δυστύχημα στη Λεμεσό. Προς το παρών φαίνεται να κυμαίνεται στο εύρος 'θεωρία συνομωσίας' - ΄όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά'. θα δείξει.

Εν λοαρκάζω να γίνει αυστηρά πολιτικό το μπλογκ, εξηγώ άλλη στράτα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου