1 Αυγ 2012

Review the Olympics please

Λοιπον ενα τσακα τσακα review τζιαι ενα σχολιασμο νιωθω οτι θελω να τον καμω σημερα.
Αποκλειστηκε ο Παγδατης. Κριμα γιατι επαλεψεν το πολλα. Επιασε τζιαι το πρωτο σετ γμτ αλλα εκαμε αρκετα λαθη που του εστοιχησαν. Ειδικα οταν παιζεις με τον Murray. Οι πιθανοτητες ηταν λιγες. Να πουμε επισης οτι ουσιαστικα επαιζε τζιε 4η συνεχομενη μερα τζιε φυσικη αντοχη ο Μαρκος ΣΙΟΥΡΑ εν εσιει!
Επιασε το πρωτο μεταλλιο η Ελλαδα με τον Ηλιαδη στο τζουντο των 90kg. Μπραβο!! Συγχαρητηρια! Το παιδι εν αθληταρα, εξαναπιασε μεταλλιο σε ολυμπιακους anw, δυστυχως τωρα χαλκινο μονο. Εν πειραζει. Λογικο στην Ελλαδα που μας αρεσκει να τρωουμαστε μεταξυ μας καποιοι ειπαν τον λοο τους οτι εννεν Ελληνας κτλ. Το παιδι εσιει καταγωγη απο Γεωργια αλλα σιγα τα ωα! Εν μπορω τουντο φαρματζι ολαν! Επιαεν μεταλλιο τζιε εννα τον κραξουμεν τζιολας;
Ο Κοντιδης εν πρωτος ως τωρα! Η ιστιοπλοια εν αθλημα που θελει μερες γιατι καμνουν 10 κουρσες τζιε πρεπει να παεις τζιε στες 10 καλα κτλ κτλ. Η σημαια της Κυπρου εν πρωτη στην καταταξη so far με ολα τα φοντα να παραμεινει εκει! Ατε τζιε μυριζουμε μεταλλιο!! Καμαρωστε:
http://www.london2012.com/sailing/event/laser-men/phase=sam004906/doc=summary.html
Και ενα καυτο θεμα για το τελος. Ελληνας μεταναστης επιασε μεταλλιο με την Γερμανια. Αρνειται ομως κατηγορηματικα να πιασει (μαζι με την Γερμανικη) τζιαι την Ελληνικη σημαια για πανυγηρισμους. Θκιαβαστε το γιατι: (θκιαβαστε το μεν παιξετε πελλο)
http://www.pkool.gr/2012/08/ellinas-olimpionikis-ymnei-tin-germaniki-simaia/
Φαινεται σοβαρο παιδι τζιε οτι εχουμε μια ταση να φονευουμε ή να θκιωχνουμε τα ταλεντα μας εν γνωστο. Τωρα γιατι τους θυμουμαστε αμα πετυχουν τζιε μετα εν μεγαλη ιστορια..

5 σχόλια:

  1. Τα όσα λέει τούτο το παιδι, που πήρε το μετάλλιο, ειναι πέρα για πέρα λογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδιάβασα το λινκ για τον Σιδέρη. Ε ναι, όπως τα λέει ο μικρός. Προσωπικά πιστεύω ότι πανηγυρίζεις με τη σημαία της ομάδας σου, επειδή αυτή αντιπροσωπεύεις - έτσι και καλα να ένιωθε για την Ελλάδα, δεν βλέπω το λόγο να κρατά και την ελληνική σημαία στους πανηγυρισμούς.
    Θυμούμαστε τους επειδή κάμνουν μας να τους προσέξουμε! :) Όπως τον νομπελίστα της Κύπρου! Που όποτε μιλά περιπαίζουμεν τον, ακόμα και μετά το νόμπελ :-|.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν όντως είναι έτσι, τότε καλά έκαμεν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έσβησε το comment μου:(

    καλά κάμνει και δεν κρατά την ελληνική σημαία..
    η Ελλάδα έτσι τρώει τα παιδιά της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρανια μου τι σχολιο εκαμες;; επειδη στα email τζιαι στο blogger ενα σχολιο εχω που σενα. εκαταπιεν το η γη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή