18 Οκτ 2011

Cranberries and carrot tarts*

Another great night brought to you by Πέζουνος (btw Συγχαρητήρια που θα γίνεις τατάς! :P)
O πέζουνος είχε την φαεινή ιδέα να πάμε στην παλιά Λευκωσία σε ένα pop-art exhibition. Εγώ εν είμαι πολλά μες τούντα πράματα αλλά επειδή εν η κοπελλούα μου (που απο δω και μπρος θα την αποκαλώ MySherona στο blog - εξηγώ σας άλλη φορά γιατί) είπα του πως θα πάμε. Ήταν να ρτουν τζι άλλοι της παρέας, τελικά υπήρξε μια συνεννόηση-μπουζούκι αλλά εκαταφέραμε να πάμε οι 3 μας συν ακόμα ένας φίλος. Πάμε με όλο το positive μας energy και φτάνουμε εκεί όπου.... εν κλειστά! Εν έκοψε ο νους κανενού ότι εν Κυριακή τζιαι μπορεί να εν κλειστά! Τελοσπάντων... Ευτυχώς εκατέβασε η MySherona την ιδέα να κάμουμε geocache! (Μπράβο σου καλή μου!) Τζιαμέ κοντά ήβραμε ένα multicache αλλά καθόλου δεν επείραξε γιατί εγυρίσαμε την παλιά Λευκωσία που είσιε χρόνια να πάω τζιαι ελάτρεψα γιατί εν πολλά ιδιαίτερος τόπος νομίζω, με τα δρομούθκια κτλ που εν όμορφα-παλιά, όι όπως την Λάρνακα που εν παλιά-εγκαταλειμμένη. Η διαδρομή επήρεν μας σε θκιο μικρές εκκλησίες, επέρασαμε έξω που ένα youth-hotel (που εν εξέρα ότι είχαμε στην Κύπρο), δίπλα που ένα φυλάκιο δικό μας πάνω στη Γραμμή τζιαι εκαταλήξαμε στην Πύλη Αμμοχώστου, πολλά κοντά στο αυτοκίνητο μας, ευτυχώς. Τζιαμέ έφκηκε η ψυσιή μας ώσπου να βρουμε το last cache αλλά εκαταφέραμεν τα.. Ωραίο το αίσθημα της επιτυχίας!
Σαν ήμασταν τζιαμέ εβρεθήκαν τζιαι κάποιοι άλλοι, γνωστοί του τρίτου φίλου που είχαμε αλλά θα επιλέξω να μην ασχοληθώ ιδιαίτερα μαζί τους. Απλά θα πω ότι αυτοπροσκαλεστήκαν μόνοι τους στην ιδαίτερη μας νύχτα τζιε επρήσαν μας! Τεσπα.
Όσην ώρα τους εξηγούσαν ο Πέζουνος τζιαι ο Τρίτος τι εστί geocache ήβρα την ευκαιρία τζιαι ετράβησα την MySherona λλιο πιο ποτζί για να κάμουμε λλίες 'στιγμές'. Εν ξέρω πως τους ήρτε αλλά όταν εστραφήκαμε εμάχουνταν να σκαρφαλώσουν πάνω στην Πύλη!!!! Ο πέζουνος μου εδιέλυσε τους λοκάτζηδες/δόκιμους τζιε έφκηκε πρώτος! Σιγά σιγά εφκήκαν τζιε άλλοι θκιο.. Οι υπόλοιποι εμείναμε κάτω. btw, όταν λέω ότι εφκήκαν πάνω στην Πύλη, εννοώ ότι εμπήκαν τζιε μέσα! Κανονική παράνομη είσοδος σε δημόσιο χώρο!!
Όταν εκατάφεραμε να (ανα)συναχτούμε, αποφασίσαμε that it was food time. Οι απόψεις εκεί διίστανται (εν το πιστέφκω ότι εν μου φκάλε κοτσινη γραμμούα για το spelling!) με εμένα την MySherona τζιαι τον Πέζουνο να θέλουμε κάτι που θα είναι στο στυλ της παλιάς γειτονιάς τζιαι τους άλλους fast food. Καταληγουμε να πάμε σε ένα απιστευτο μέρος σε πάροδο της Λήδρας, totally loveable. Το brew για τυχόν Λευκωσιάτες readers (ποιους; :p) Το setting του χώρου γουστόζικο τζιαι εθύμιζε typical Ελληνικό νησιώτικο ουζερί (βασικά άσπρα τραπεζια-καρέκλες τζιαι πλακόστρωτο). Αλλά ξένη μουσική, πολλά επιπέδου κτλ. Γιαυτό δεν ήξερα κανένα τραγούδι εγώ που την παρέα!!! Τζιαμέ που λέτε σερβίρουν τσάγια που κάμνουν οι ίδιοι, αλκοολούχα ποτα/κοκτειλς κτλ αλλά η ιδαιτερότητά/σπεσιαλιτέ του εν οι τάρτες καρότου! Επείσεν με ο Πέζουνος τζιε επαράγγειλα τζιε πρέπει να πω πως δεν το μετάνιωσα! (Σημ: οι άλλοι εν επαραγγείλαν τίποτε!) Εκάτσαμε λλίο τζιαμέ τζιε νομίζω επεράσαμε τζιε είπαμε πολλά και διάφορα).
Anw τζιε που τζιαμέ επήαμε μια βόλτα στην Λήδρας όπου δεν ακολουθήσαν οι φίλοι του Τρίτου γιατί είχαν υποχρεώσεις (κριμαααααα) Η Λήδρας ήταν το αποκορύφωμα της βραδιάς. Επερπατούσαμε άνενιας (πραγματικά ενόμιζα εν ήμουν Κύπρο) εθωρούσαν ούλλοι τον Πέζουνο που έφκαλλε φωτογραφίες όπως τον πελλό, είχα την MySherona δίπλα μου... Εφτάσαμε στο οδόφραγμα της Λήδρας. Ο Πέζουνος τζιαι ο Τρίτος επήαν απέναντι για να δουν (ΜΟΝΟ) ενώ εγώ τζιε η MySherona εν εθέλαμε για ιδεολογικούς λόγους. Εκάτσαμε σε ένα παγκάκι τζιαμέ για 'στιγμές' :p
Σημ.: Είδα μια παρέα 16αρηων ροκόλων, ντυμένους για κλαμπ να πηένουν κατεχόμενα μόνο για τα τσιγάρα τζιε να στρέφουνται. Που την μια λαλείς, εν για να γελάσουν της κυβέρνησης που βάλλει φόρους στα τσιάρα, εν ακριβά τζιε εν δύσκολοι τζιαιροί κτλ αλλά που την άλλη τα πιστεύω εν πιστεύω ρε κουμπάρε.
Anw, και κάπως έτσι τέλιωσε μια υπέροχη νύχτα στη Λευκωσία χάρη στες ιδέες του Πέζουνου. Ευχαριστούμε Πεζουνάκι!!


*The carrot tart did not include cranberries. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από το γεγονός ότι στο δρόμο για Λευκωσία ακούαμε πολύ retro madonna, cranberries και coldplay γιατί είμαστε και πολύ γουστόζικοι.

1 σχόλιο:

  1. Το πεζούνι σας χαιρετά κράζοντας "ΚΑΡΟΤ ΤΑΡΤ ΝΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή