26 Αυγ 2013

It's the MTV VMA 2013

Κανενας Perez Hilton. Για ολα τα κουτσομπολια και τις λεπτομερειες μονο εδω!

Εσκεφτουμουν να μεν καμω το ποστ επειδη ε πυρα! αλλα επειδη εν trademark του μπλογκ θα το κανω. Για σας βρε! Κι ας ξερω οτι οι μισοι τα προσπερνατε.
Λοιπον, Brooklyn NY, since 2009. Ηταν Λος Αντζελες τα τελευταια χρονια.

Το σοου ξεκινα με Lady Gaga. She is back with her new album Artpop. Μετα που τραυματισμο και ακυρωση μεγαλου μερους της περιοδειας της επιστρεφει με το Applause για δειγμα. Δεν τρελαθηκα με το πρωτο ακουσμα, ουτε με το δεκατο αλλα συμπαθω το ωσπου παει. Η εμφανιση; Οπως μονο τζινη ξερει. Με 4 αλλαξιες (εκ των οποιων οι 3 θυμιζαν παλαιοτερες της) και μια που ηταν σχεδον τσιτσιδι. Στρινγκακι κανονικο.
ευγε κοριτσι μου
Οι one direction blah blah blah παρουσιαζουν το ποπ βιντεο που κερδιζει η Selena Gomez με το come and get it.
O καστρισιης Ed Sheeran (που φαινεται να σιει σουξου μουξου με την goulding) παρουσιαζει το βραβειο για βιντεο με κοινωνικο μηνυμα. Νικητης ο Macklemore με τον Ryan Lewis και Mary Lambert για το Same love. Στο κλιμα της εποχης (νομος της Ρωσσιας κτλ) ενα τραγουδι που μιλα υπερ των γκει εν σημαντικο να βραβευεται. Μπραβο του Macklemore που ξεφευγει που το στερεοτυπο των ραπερ με βαρβατιλα
Και ακολουθει η εμφανιση που εκανε το διαδικτυο να παραλυρει σημερα. Η εμφανιση που επισκιασε ολες τις αλλες. Η εμφανιση που εκανε τους παντες να ανησυχουν. Miley Cyrus, Robin Thicke ft 2 Chainz and Kandrick Lamar mashing up "we can't stop", "blurred lines" "give it 2 u". Για τους 2 τελευταιους χ*στηκαμε κιολας. Η πρωτη συνεχιζει τις απεγνωσμενες προσπαθειες να ξεφυγει που την Hannah Montana. Και εκει που ακουγα το we cant stop ευχαριστα και εβλεπα το βιντεο με ολο και πιο λιγα wtf? καμνει τουντην εμφανιση που θελει ψυχιατρειο. Θεμα μηνων. Ο αλλος παρακαλειτε να κατσει την μαπα χαμε και το υφακι γ@μω και ρεσσω/δερνω. 
 
 
not even funny honey. its scary and disturbing.

Iggy Azalea and lil Kim present hip hop video to Macklemore for Cant Hold Us. Και οχι αδικα! Εχορεψαμεν το καλα.
Ο Jared Leto παρουσιαζει τον Kanye West. Για τον Jared  εν εχω λογια. Καταρχας μοιαζει του Χριστού. Αν ημουν γκει θα τον ειχα αφισα στο ταβανι. Της μουσικης του εν μπορω να πω οτι ειμαι τρελος φαν γιατι εννεν κοντα στα ακουσματα μου αλλα τα βιντεοκλιπ του εν αριστουργημα. Εσιει συναυλια στο mncr τον Νιοβρη. Μωρε λες;
Ο Kanye West ερμηνευει το blood on the leaves. He aint bad.
Daft Punk, Pharell (this guy will be 50 and still look the same) and Nile Rogers present female video. Η αχωνευτη πριχτισσα Taylor Swift το παιρνει. Ω τι εκπληξη, λαλει του Pharell οτι εν φαν του. (Βλ καυτη κατινια: οταν ηταν οι one direction, στους οποιους εν μελος ενας που τους 534365359 πρωην της εθεαθηκε απο τις καμερες να λαλει oh shut the fuck up). 

Λατρεμενεος Jimmy Fallon παρουσιαζει Justin Timberlake. Παραλυει ο τυπος και οχι αδικα. Επεται 15λεπτη εμφανιση του Justin με ολα τα hits "Take Back the Night", "Sexy Back", "Like I Love You", "My Love", "Cry Me a River", "Señorita", "Rock Your Body", "Girlfriend" + "Bye Bye Bye" (with 'N Sync), "Suit & Tie", "Mirrors". Ο ανθρωπος εν καταπληκτικος, τι το κουραζουμε. Ναι, εκαμαν μια συντομη επανενωση με τους 'N Sync οπως εψιθυριζετουν. Ελυπηθηκα τους ομως. Εσγουρτεψαν, εμεγαλωσαν τζιε εν τους επαεννεν οτι εκαμναν. Ασε που εξαφανιστηκαν στα θκιο λεπτα. Worth watching, all 15 minutes.

Και μετα το παραλυρημα του κοινου το standing ovation απο ολους κτλ ακομα ενα παραλυρημα του jimmy fallon που του απενειμε το michael jackson video vanguard award για την 21 χρονη καριερα του. he is f*cking 32, you do the math. Λοιπον, εν αναντικαταστατος ο μιχαηλ αλλα οταν επεθανε τζιε εσυζητιετουν ποιος να συγκριθει μαζι του (γιαννη παριο ησυχα παιδι μου) ηταν φανερο ποιος θα μπορουσε. Κανενας ne-yo κανενας chris brown. justin ftw.  
ακολουθει το artist to watch τζιε για τα τυπικα να πουμε οτι εν ο Austin Mahone. We shall see.

Ακολουθει το best song of the summer. (random κατηγορια. απο δω παιρνει παραδειγματα το mad!). To παιρνουν οι one direction για το best song ever που ακομα να ακουστει ιδιαιτερα στα ραδια μας νομιζω. Σιγα σιγα. btw whats the fuss with these guys? they ve been trending all week for their "decisions". Με το ζορι να τους εβρουν κοπελλουες ή να τους ζευκαρωσουν μεταξυ τους.
Ακουμε μετα το βραβευμενο same love με την προσθηκη της hudson.
Γινεται η βραβευση για το artist to watch τζιε τραγουδα τζιε ο drake κατι δικα του.

taylor Swift then present best male video. Ο κομμωτης της να απολυθει εντομεταξυ. Νικητης ο γουτσου γουτσου bruno mars. [insert awkward height difference between these two]
Εν μπορω να πω τζιε τιποτε παραπανω γιατι ο κυριος google με ενημερωνει οτι ελαχιστα περνω του κυριουλλη.
Τζιε μετα την βραβευση του ετραγουδησεν μας και το gorilla.

Τα mtv vma 2013 ανηκουν δικαιωματικα στον justin αφου παιρνει και το τελευταιο βραβειο video of the year.
Και τελιωνουν τα βραβεια με την ερμηνεια της katy perry κατω που το brooklyn bridge ομως. Αλλη μεγαλη επιστροφη τουτη. Επισης ακομα να συμπαθησω το roar.

Αυτα για φετος. Εννα σας πω οτι λαλω παντα. Οτι σας εκινησε περιεργεια να το βρετε στο youtube. Εν θα το καμουμε καμπαρε δαμεσα. Ασε που σπαζουν τα νευρα μου με την αλλαγη γλωσσας καθε λλιο.

Στα βιαστικα αλλα βραβεια:
best rock: 30 seconds to mars - up in the air
best collaboration: pink and nate ruess - just give me a reason
best direction - justin timberlake - suit and tie (mirrors got video of the year)
choreography - bruno mars - treasure

αισθητες απουσιες: bieber, beyonce, madonna, will.i.am,.
Προειδοποιηση σε ολες τις 15χρονες: Ανεκτηκαμε τον bieber και τους one direction. Διαισθανομαι ομως οτι τωρα θελετε να περασετε ως αντρικο ειδωλο τον george απο τους union j. Παρακαλω να το ξεχασετε. Θα εχουμε γενοκτονια. Αυτο δεν ειναι αντρας!


14 Αυγ 2013

Μερα περισυλλογης

Προφανως. Πολλα ευκολο να μιλησω για την δευτερη εισβολη, να πω ιστοριες των γονιων μου που εχωνουνταν κατω που την συτζια οποτε ακουαν αεροπλανο. Ή για το Σολωμο Σολωμου (και τον Τασο Ισαακ) που ειναι ισως το μεγαλυτερο δειγμα ηρωισμου στην προσφατη Ιστορια της Κυπρου. Μπορουμε να πουμε τζιε για το αεροπορικο. Αλλο ενα παραδειγμα της νοοτροπιας που μας διακατεχει. Ποσο τα σκεφτουμαστε τουτα σημερα. Ποσο προσπαθουμε να φανταστουμε την φρικη του πολεμου, την απελπισια που νιωθει ενας γονιος σε ενα αεροπλανο που πεφτει οταν διπλα του κλαιει το μωρο του, την εναλλαγη συναισθηματων που περηφανια καθως ο Σολωμος σκαρφαλωνει τον ιστο σε φοβο καθως θωρεις οτι εν δισταζουν να τον πυροβολησουν ζωντανο;

Τουτο εν το προσφατο παρελθον μας που σηματοδοτει η 14η Αυγουστου. Τζιε στο σημερα τι; Στην Ελλαδα ενας 18χρονος επηδησε που κινουμενο τρολει οταν επερναν ο ελεγκτης επειδη εν εισιε εισιτηριο. Εσκοτωθηκε. Εν εσιει τελος η εξαθλιωση σε τουντη χωρα. Εν το χωρει ο νους μου. Μια μανα κλαιει το παιδι της επειδη εν εισιε να του δωκει ενα πενταευρω παραπανω τζιντο πρωι.
Τζιε ο ελεγκτης; Την ωρα του ατυχηματος εδωκαν ουλλοι οι επιβατες πανω του οτι φταιει. Γιατι να φταιει που εκαμεν τη δουλεια του; Δηλαδη τι; Να καταργηθουν οι ελεγχοι τζιε τα εισιτηρια; Να καταργηθουν τα μεσα μεταφορας; Ας λογικευτουμε. Να βαλουν καταρες του ανθρωπου τζιε να τον ρωτουν πως θα τζιοιμαται τες νυχτες. Λες τζιε εκουντησεν τον μιτση. Η ιστορια τουτη εννεν ενα εγκλημα με φταιχτη τζιε θυμα. Εν ενα παραδειγμα της συγχρονης Ελλαδας. Μιας Ελλαδας που βυθιζεται καθε μηνα παραπανω. Τελευταια δημοσιευματα λαλουν οτι εφανηκε το φως της εξοδου που την υφεση τζιε την κριση για την Ευρωζωνη. Μπουρδες. Οτι τζιε να λαλει ο κρατικος ισολογισμος αμα υπαρχουν ανθρωποι που εν εχουν να φασιν, δεν μπορεις να μιλας για #success_story, για #restart_cy και λοιπες φιλοσοφιες. Το Σεπτεμβρη κλειουν 5 χρονια που τη χρεοκοπια της Lehman Brothers και ακομα δεν εκλεισε ο κυκλος. Εμας αρκησε να μας παρει το κολανι, η Αμερικη κινειται ανηφορικα, η Ισπανια τζιε η Πορτογαλια μαχουνται να μπουν στο σπιραλ που μπηκαν Ελλαδα-Κυπρος χερι χερι. Το φετινο μας δραμα. Χωρις βομβαρδισμους, πυροβολισμους και συντριβες.

update: Για τον νεαρο που εσκοτωθηκε στην Ελλαδα, ακομα να ξεκαθαρισει τι εγινε. Μουνταρουν οι καμερες πανω στους αυτοπτες μαρτυρες λαλει ο καθενας το μακρυ τζιε το κοντο του. Τρανταχτο παραδειγμα η κυρια εδω http://www.youtube.com/watch?v=ipIYCCQz3Aw που εχει ολες τις λεπτομερειες αλλα τιποτα δεν ειδε. Προφανως υπηρχε ενταση αλλα ακομα να εξακριβωθει τι εγινε. Θυμιζει μου θκιο αλλα περιστατικα στην Κυπρο. Ενας κυνηγος εσκοτωθηκε καθως τον εβουραν η Θυρα γιατι εκαμνε κατι οντως παρανομο τζιε ενας μιτσης στη Λαρνακα που εσκοτωθηκε οταν τον εκαταδιωκε η Αστυνομια που οδηγαν την μοτορα χωρις κρανος τζιε εν εσταματησεν ο μιτσης. food for thought

3 Αυγ 2013

Ποιος εν μαζι μου;

Φυαμεεεεεεεεεεε
4 χρονια ο παρεας


1 Αυγ 2013

Αρρρρρρρωστια

Ο τιτλος διαβαζεται οπως το "ειμαι κυρρρρρρρρρρια αγαπη μου".

Λοιπον, ουλλοι μας εχουμε τραγουδιστες, συγκροτηματα που ειμαστε αρρωστοι και παλαβοι για τζινους. Που ακουμε τους στο δωματιο μονοι μας τζιε χορεφκουμε, τσιριλλουμε στο αυτοκινητο,  παμε συναυλια τζιε ειμαστε σε νιρβανα (εκτος αν μιλουμε για Λανα που τζιαμε μιλουμε για αλλα επιπεδα).

Ε μια κοπελα που λετε, η Lone Martinsen εσιει κατι παρομοιο με τον Robbie Williams. Δεν λεω, πολλες οι αρρωστες μαζι του. Δεν κρινουμε ομως γουστα. Απλα σας μεταφερω την ιστορια της κοπελας.
Απλα πατατε δαμε τζιε φκαρτε συμπερασματα (οσο εν ανοιχτο το facebook της εν καλα).

Θα εκαμνετε κατι τεθκιο;; (παρενθεση: στες φωτογραφιες εν φαινεται αλλα μετα που της υπογραψε τον ποπο εδωκεν του τζιε ενα φιλι). Παντως σιουρα η κοπελλα εν θα ξιασει ποτε τουντην μερα. Τζιε αν την ξιασει μια ζαβη ματια στον καθρεφτη τζιε τσουπ, αμεσως αναμνησεις.

Οι εκαστοτε εραστες της τι να πουν; "Robbie Williams was here dude".

Σκεφτου ας πουμε να της εζηταν ετσι πραμα ο Αντιχριστος της Βισση στη συναυλια της Λαρνακας πριν 2 χρονια (οξα 3 ρε;). Ή ξερω γω σκεφτου να το καμε καποιος τουτο με τους alt-j ή τα Διαφανα τζιε να παει για εξεταση του προστατη στη roam.